LePy hakee nuoria kesäsetelityöntekijöiksi

24.1.2023


LePy hakee reippaita ja luotettavia nuoria kesäleirille ryhmänohjaajiksi. Ryhmänohjaajalta vaaditaan täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta sekä esimerkillistä käytöstä. Ryhmänohjaajana toimiminen on loistava mahdollisuus kartuttaa työkokemusta sekä testata omia ohjaajakykyjään.


LePy järjestää huippusuositun kesäleirin (School’s Out Camp) 5.-9.6.2022 Leppävaaran liikuntahallilla. Leiri on koripalloleiri, mutta ohjelmassa on myös kesäpelejä sekä muuta mukavaa kesäohjelmaa. Ohjelmaa on arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-16. Leiri on tarkoitettu vuonna 2009 ja myöhemmin syntyneille tytöille ja pojille.

Leirin lajisisällöistä vastaavat LePyn omat valmentajat. Muusta ohjelmasta sekä ryhmän johtamisesta vastaavat ryhmäohjaajat. Ohjaajan tehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • vastuuryhmän ohjaaminen koripalloharjoitusten ulkopuolella
  • koripalloharjoituksissa apuvalmentajana toimiminen
  • toimiminen lasten isosiskoina ja isoveljinä turvallisuutta ja luottamusta luoden

Perinteisen School's Out Campin lisäksi LePy järjestää tänä kesänä neljä koripalloleiriä yhteistyössä FC Barcelonan kanssa. Leirit järjestetään Leppävaarassa 12.-17.6. Nämä leirit painottuvat koripalloharjoituksiin, joten ohjaajien tarve on pienempi. 

Molemmille leireille haetaan samalla hakemuksella.

Kesäsetelipaikka on tarkoitettu espoolaisille vuosina 2004-2008 –syntyneille nuorille. Työtä on luvassa kymmeneksi päiväksi, joista viisi päivää suoritetaan leirillä 5.-9.6. Muut viisi päivää sovitaan erikseen. Muut työpäivät muodostuvat ohjaustehtävistä FC Barcelona leirillä, LePyn juniorijoukkueissa, koriskoulussa tai muissa tapahtumissa. Nettopalkka on 350 euroa kymmeneltä työpäivältä.

Työhakemuksen lisäksi uusien hakijoiden on osallistuttava näyttökokeeseen. Mikäli olet siis ollut jo aiemmin LePyn kesäsetelityöntekijänä, näyttökoetta ei tarvitse suorittaa, vaan pelkkä hakemus riittää. Sama pätee LePyssä tällä hetkellä valmentaviin hakijoihin.

Tarjoamamme työ on pääasiassa lasten ohjaamista ja ryhmän vetämistä. Näyttökokeen avulla näemme, miten hakija suhtautuu lapsiin ja pärjää ohjaajana. Näyttökokeessa tarkkaillaan hakijan oma-aloitteisuutta, reippautta ja lasten kanssa toimimista.

Näyttökoe suoritetaan osallistumalla pojat 2010-2011 ryhmän treeneihin Sanderin apuohjaajana, eli tekemällä samoja tehtäviä kuin kesäleirilläkin. Näytön voi suorittaa itselleen sopivana päivänä seuraavista: ma 30.1. (Auroran koulu), ke 1.2. (Lintumetsän koulu), pe 3.2. (Lintulaakson koulu).

Ilmoittaudu etukäteen itse näyttöön seuraavasti. Ilmoittaudu ensin itsellesi sopivaan ajankohtaan TÄÄLTÄ. Kun olet valinnut itsellesi vapaan päivän, laita saapumisestasi tieto vielä Terolle (toimisto#lepy.fi) ja Sanderille (sander.stahl#lepy.fi).

HUOM! Näyttökoe kannattaa suorittaa hyvissä ajoin. Näyttöön otetaan kerrallaan vain kaksi henkilöä ja aikoja suorittaa koe on rajallisesti. Mikäli ajankohta on jo täynnä, on valittava toinen ajankohta.

Tulevassa työssä on selvittävä ilman parasta kaveria, joten myös näyttöön kannattaa mennä reippaasti ilman kaveria. Mene näyttöön ajoissa paikalle oikea varustus päällä ja ole aktiivisesti mukana. Sander antaa ohjeet siitä, mitä sinun pitää tehdä.

Vapaamuotoiset, hakijan itse tekemät hakemukset 3.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: toimisto#lepy.fi. Kokemus ohjaustehtävistä tai osallistuminen LePyn järjestämiin ohjaajakoulutuksiin katsotaan eduksi. Parhaat tyypit valitaan saman tien.

Vinkkinä kaikille hakijoille hakemuksen kirjoittamiseen. Kun olet itse aktiivinen, mahdollisuutesi kasvavat. Jos laitat vanhemman tai kaverin asialle, et anna itsestäsi aktiivista kuvaa. Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus ovat edellytyksiä leiriohjaajaksi valitsemiselle.


Lisätietoja kesäsetelistä TÄÄLTÄ.

Lisätietoja School's Out leiristä TÄÄLTÄ.

 

Hakemukset: toimisto#lepy.fi

Lisätietoja: Terolta toimisto#lepy.fi tai Marikalta marika.vilanen#lepy.fi