LePy hakee villillä kortilla paikkaa naisten 1. divisioonaan – Nigel Moore ottaa valmennusvastuun

23.5.2023

LePy hakee paikkaa naisten 1. divisioonaan villikorttimenettelyn kautta. Seuran pelaajamäärien kasvaessa LePy haluaa tarjota tyttöpelaajille mahdollisuuden harjoitella ja pelata tavoitteellisesti myös juniori-iän päätyttyä. 

Joukkueen vastuuvalmentajaksi  tulee pelaajien suosikiksi seurassa noussut Nigel Moore. Moorella on taustallaan pitkä kansainvälinen ammattilaisura pelaajana. Viime vuodet hän on keskittynyt valmennukseen, ollen vuonna 2020 yksi ensimmäisistä ulkomaalaistaustaisista HKVT-tutkinnon suorittaneista valmentajista. 

LePyn naisten joukkueen tavoitteena on mahdollistaa LePyn junioreille sekä kaikille halukkaille tyttö- ja naispelaajille pelaaminen naisten 1. divisioonassa joko ponnahduslautana eteenpäin tai uransa korkeimpana tasona. Joukkueen tehtävänä on tukea LePyn omaa junioriputkea, ja se toimiikin saumattomassa yhteistyössä U19 joukkueen kanssa, yhteisen valmennuksen alla. 

Tavoitteena on rakentaa heti ensimmäisellä kaudella kilpailukykyinen joukkue. LePy hakeekin joukkueeseen aikuispelaajia vahvistamaan nykyistä kokoonpanoa. Kaikki tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneet naispelaajat ovat tervetulleita avoimiin harjoituksiin Leppävaaran liikuntahallille maanantaina 29. toukokuuta kello 17-18:30. 

Lisätiedot: 

Päävalmentaja Nigel Moore / nigel.moore@lepy.fi / 041 369 1258 

Joukkueen yhteyshenkilö Mimma Sipilä / mirja.sipila@live.com / 050 303 2842