LePy järjestää U16, U17 ja U19 tyttöjen avoimet harjoitukset 4.6.

26.5.2020

LePyn U19, U17 ja U16 tyttöjen ikäluokat aloittavat uuden kauden avoimilla harjoituksilla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki halukkaat vuosina 2002-2006 syntyneet tytöt. Avoimet harjoitukset järjestetään torstaina 4.6.2020 klo 17-18.30 Leppävaaran liikuntahallilla (Veräjäpellonkatu 6). Infotilaisuus pelaajille ja vanhemmille järjestetään klo 16.30 samassa paikassa.

Suomessa on suuri pelaajapula tyttö- ja naispuolella. Tämä näkyy kaikissa seuroissa ja kaikilla sarjatasoilla. Useista eri syistä johtuen tytöt lopettavat koripalloharrastamisen aikaisemmin kuin pojat. Olemme harmissamme, sillä meistä myös tytöt ja naiset voivat jatkaa harrastustaan omien tavoitteidensa mukaisesti huolimatta opiskelusta, töistä, kaverisuhteiden ylläpitämisestä tai muista harrastuksista. Kaikki tulisi pystyä sovittamaan yhteen. Me LePyssä uskomme, että se on mahdollista, kunhan pelaaja ja valmentaja keskustelevat asiasta keskenään.

Kiinnostuitko?

Mikäli olet kiinnostunut laadukkaasta harjoittelusta sekä pelaamisesta 16-, 17- ja/tai 19-vuotiaiden valtakunnallisissa sarjoissa, niin tule rohkeasti mukaan LePyn avoimiin harjoituksiin. Keskustelemalla valmentajan kanssa tavoitteistasi koripallon suhteen saatte sovittua itsellesi sopivan harjoitusaktiivisuuden. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa. Voit olla mukana vähemmänkin, mutta kun tulet mukaan, niin harjoittelet tosissasi.

Avoimiin harjoituksiin ja koko kauden treeneihin pelaajilla tulee olla mukanaan aina sisä- ja ulkoliikuntavarusteet, kääntöliivi sekä oma pallo.

Avoimiin harjoituksiin toivotaan ilmoittauduttavan etukäteen valmentajille.

Avoimien harjoitusten jälkeen halukkaille tarjotaan mahdollisuus harjoitella läpi kesän. On täysin oma päätöksesi, kuinka usein olet mukana.

Koronan vaikutukset toimintaan

Vanhemmille tarkoitetut infotilaisuudet pidetään ulkona hallin edessä. Kättelyitä vältetään. Harjoituksissa jokaisella tulee olla oma pallo mukanaan. Pukuhuoneet ja suihkut eivät ole käytössä. Katsojia (esim. vanhemmat) ei päästetä saliin / halliin sisään.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset harjoituksiin

LePyn U19, U17 ja U16 joukkueiden valmentajat:
Nigel Moore, nigel.moore@lepy.fi, 041 369 1258
Tuomo Holopainen, tuomo.holopainen@lepy.fi, 045 139 3495