LePy jatkaa Olympiakomitean Tähtiseurana

18.3.2024

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen yhteinen laatuohjelma, joka tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa.​ Tähtiseura kehittää kotimaista seurakulttuuria päivittäin kohti parempaa; toimintaa tarkastellaan ja kehitetään säännöllisesti. Tähtiseurassa olet parhaassa seurassa ja voit luottaa, että toiminta on laadukasta ja vastuullista.

Suomessa on tällä hetkellä 11 koripalloseuraa jotka ovat saaneet Tähtiseura statuksen.

LePy on ollut Olympiakomitean Tähtiseura vuodesta 2019 ja Sinettiseura jo vuodesta 2011. Tänä keväänä seuramme Tähtiseura status auditoitiin lajiliiton toimesta. LePy sai paljon kiitosta niin pitkäaikaisesta hyvästä työstä, kuin myös toiminnan kehittämisestä. Seuran itsearviointia Tähtiseurakriteerien täyttämisessä syytettiinkin lähinnä liiasta vaatimattomuudesta.

Kun harrastat LePyssä, tiedät että seurassa toimitaan vastuullisesti, kuunnellaan ja kannustetaan osallistujia, reagoidaan ympärillä tapahtuviin muutoksiin, toimitaan modernisti ja vaikutetaan toimintaympäristöön.​ Tähtiseurassa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan kohti omia tavoitteitaan ja kehittyä.