LePy miesten 1B-divisioonaan

17.6.2021

Koripalloliiton Liittohallitus on myöntänyt LePylle paikan villikortilla miesten 1B-divisioonaan. Miesten 1B-divisioonassa pelaa kaudella 2021-2022 yhteensä 16 joukkuetta.

Miesten sarjapaikka vahvistaa LePyn tarjoamaa pelaajanpolkua. Jatkossa kaikilla poikapelaajilla on LePyssä mahdollisuus jatkaa uraansa junioriputkesta miesten aikuisten sarjoihin joko urahuippunaan tai ponnahduslautana kohti isompia kenttiä.

LePyssä poikien ja miesten toiminta lähtee vahvana kohti uutta kautta. LePyn miesten 1B-divisioonajoukkueen ja U19 ikäluokan päävalmentajana toimii Nigel Moore, apunaan Cedric Latimer ja Daniel Ingman. Poikien U16 ikäluokan päävalmentajana toimii Cedric Latimer, apunaan Nigel Moore. Miesten 1B-divisioonapaikan lisäksi LePy lähtee karsimaan U19, U17 ja U16-vuotiaiden poikien SM-sarjoihin. Näin ollen kaikilla 2003-2007 ikäluokkien poikapelaajilla on mahdollisuus pelata tulevalla kaudella valtakunnallisissa sarjoissa.

Kesäharjoittelu on alkanut ja harjoitukset jatkuvat läpi kesän. Vallitsevan tilanteen vuoksi LePy ei järjestä erillisiä avoimia harjoituksia, vaan toimintaan voi tulla mukaan kokeilemaan läpi kesän. Mikäli olet kiinnostunut LePyn miesten 1B-divisioonajoukkueen tai ikäluokkien MU19 tai MU16 toiminnasta, niin ota rohkeasti yhteyttä valmentaja Nigel Mooreen tai joukkueenjohtaja Tero Mäkelään ja tule mukaan kesäharjoituksiin. Joukkueisiin haetaan niin eteenpäin pyrkiviä junioripelaajia kuin kokeneempia aikuispelaajia tukemaan nuorten pelaajien kehitystä eteenpäin.

Yhteystiedot

Valmentaja Nigel Moore, nigel.moore@lepy.fi, 041 369 1258
Joukkueenjohtaja Tero Mäkelä, terojmakela@gmail.com, 0400 823 729


Tervetuloa Oranssiin perheeseen!