LePy näkyy Espoon kouluilla - koripallon näytetunneilla lähes kaksisataa koululuokkaa

27.10.2023

LePyn järjestämät koripallon näytetunnit ovat Espoon alakouluissa tuttu juttu. Monet opettajat haluavatkin varmistaa luokkansa näytetunnit jo kesällä ja yhteydenottoja tulee pitkin syksyä. Tänäkin syksynä koripallotreeneistä saa nauttia lähes kaksisataa koululuokkaa ja tuhansia oppilaita.

Näytetunneilla koripalloa esitellään oppilaiden ikäryhmä huomioiden. Käytössä ovat erilaiset leikit, kisat ja pelit. Kaikille lapsille annetaan pallo käteen jotta jokainen pääsee osallistumaan. Taktiikkapalaverien sijaan pääosassa on liikunnan riemu. Tunneista on tullut hyvää palautetta niin oppilailta kuin opettajiltakin.

"Kiitos Nigelin vierailusta koulussamme! Kaikki ovat kehuneet häntä ja toivoneet että laittaisin palautetta" kertoi opettaja Malin Mattsson-Onnela Granhultsskolanista.

Seura järjesti maksuttomia näytetunteja lähes 200 Suur-Leppävaaran alueen koululuokalle. LePy kiittää kouluja hyvästä yhteistyöstä näytetuntien järjestelyissä sekä tietenkin iso kiitos kaikille LePyn päätoimisille valmentajille loistavasta työstä koripallon ilosanoman levittämisessä.

Näytetunneista pääsevät syksyllä nauttimaan seuraavat koulut:

Auroran koulu

Granhultsskolan

Hansakallion koulu

Jalavapuiston koulu

Jupperin koulu

Juvanpuiston koulu

Karamalmen skola

Karamzinin koulu

Kilon koulu

Laajalahden koulu

Lähderannan koulu

Lintulaakson koulu

Lintuvaaran koulu

Niipperin koulu

Pitäjänmäen peruskoulu

Rastaalan koulu

Smedsby Skola

Sunan koulu

Viherlaakson koulu