LePy on Suomen kolmanneksi suurin koripalloseura Suomessa!

31.10.2021

Koripalloliiton tuoreiden lisenssitilastojen mukaan LePy on Suomen kolmanneksi suurin koripalloseura. LePy ylitti maagisen 700 lisenssin määrän lokakuussa. Lisenssejä on nyt sata enemmän kuin edellisellä kaudella! Tämä tarkoittaa 16% kasvua, kun koripalloseuroilla keskimäärin lisenssimäärä on pudonnut 8%. LePyn edellä lisenssimäärissä ovat vain Helsingin NMKY (997) ja Tapiolan Honka (912).

Kasvusta antoi viitteitä syksyn perinteinen Koriskoulu, jossa vieraili 235 uutta koripalloilijan alkua. Uusien pelaajien määrään on vaikuttanut myös seuran päätoimisten valmentajien tekemät kouluvierailut, joita on tarjottu kaikille 35 Suur-Leppävaaran alueen koululle. Koripallon näytetunnista on päässyt tähän mennessä jo nauttimaan lähes 1000 alakouluikäistä lasta.

Aloittavien määrä jatkaa kasvuaan, sillä uusia aloittaneita tulee seuraan viikoittain. Eniten kasvua on tapahtunut seuran nuoremmissa ikäluokissa. Seuran historian suurimmat ikäluokat ovat alle 12-vuotiaiden joukkueet. Sander Stahlin vetämässä Pojat U12 ja Tuomo Holopaisen Tytöt U12 ikäluokissa on jo molemmissa yli 60 pelaajaa. Näihin ja kaikkiin muihinkin ikäluokkiin mahtuu mukaan edelleen. Oranssissa perheessä on tilaa kaikille.


LePyllä joukkue kaikissa valtakunnallisissa sarjoissa

Kasvun ohella myös menestystä on tullut. LePyllä on ensimmäistä kertaa koskaan joukkue kaikissa valtakunnallisissa nuorten sarjoissa: U19, U17, U16 ja U15. Eikä siinä vielä kaikki. Seura kilpailee ensimmäistä kertaa vuosikymmeniin miesten 1. divisioonatasolla. 

Kun perustukset on kunnossa, tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta.


Onnittelut koko Oranssille perheelle!