LePy tarjoaa kesäsetelityöpaikan noin neljälletoista nuorelle

29.1.2021

LePy hakee reippaita ja luotettavia nuoria kesäleirille ryhmänohjaajiksi. Ryhmänohjaajalta vaaditaan täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta sekä esimerkillistä käytöstä. Ryhmänohjaajana toimiminen on loistava mahdollisuus kartuttaa työkokemusta sekä testata omia ohjaajakykyjään.

LePy järjestää huippusuositun kesäleirin (School’s Out Camp) 7.-11.6.2021 Leppävaaran liikuntahallilla. Leiri on koripalloleiri, mutta ohjelmassa on myös kesäpelejä sekä muuta mukavaa kesäohjelmaa. Ohjelmaa on arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-16. Leiri on tarkoitettu vuonna 2007 ja myöhemmin syntyneille tytöille ja pojille.

Leirin lajisisällöistä vastaavat LePyn omat valmentajat. Muusta ohjelmasta sekä ryhmän johtamisesta vastaavat ryhmäohjaajat. Ohjaajan tehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • vastuuryhmän ohjaaminen koripalloharjoitusten ulkopuolella
  • koripalloharjoituksissa apuvalmentajana toimiminen
  • toimiminen lasten isosiskoina ja isoveljinä turvallisuutta ja luottamusta luoden
Hyvät leiriohjaajat pitävät jokaisesta lapsesta huolta.

LePyllä on mahdollisuus tarjota noin 14 nuorelle paikka ns. kesäsetelityöntekijänä. Lopulliseen määrään vaikuttaa leiriläisten osallistujamäärä. Kesäsetelipaikka on tarkoitettu espoolaisille vuosina 2002-2006 –syntyneille nuorille. Työtä on luvassa kymmeneksi päiväksi, joista viisi päivää suoritetaan leirillä 7.-11.6. Muut viisi päivää sovitaan erikseen. Muut työpäivät muodostuvat ohjaustehtävistä LePyn juniorijoukkueissa, koriskoulussa tai muissa tapahtumissa. Nettopalkka on 350 euroa kymmeneltä työpäivältä.

Vapaamuotoiset, hakijan itse tekemät hakemukset 12.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: toimisto#lepy.fi. Kokemus ohjaustehtävistä tai osallistuminen LePyn järjestämiin ohjaajakoulutuksiin katsotaan eduksi.

Hakemuksen lisäksi jokaisen hakijan on osallistuttava näyttökokeeseen. Tarjoamamme työ on pääasiassa lasten ohjaamista ja ryhmän vetämistä. Näyttökokeen avulla näemme, miten hakija suhtautuu lapsiin ja pärjää ohjaajana. Näyttökokeessa tarkkaillaan hakijan oma-aloitteisuutta, reippautta ja lasten kanssa toimimista.

Näyttökokeen suoritetaan osallistumalla Tuija Höysniemen vetämiin tytöt 2013 sekä tytöt ja pojat 2014-2015 ryhmiin apuohjaajana, eli tekemällä samoja tehtäviä kuin kesäleirilläkin. Näyttö kestää tunnin ja sen voi suorittaa itselleen sopivana päivänä seuraavista: ke 3.2., pe 5.2., la 6.2., ke 10.2., pe 12.2. ja la 13.2. Näyttökokeiden paikkana on Lintulaakson koulu (Linnuntie 13, Espoo). Osa näyttökokeista suoritetaan avustamalla ulkotreeneissä ja osa sisätreeneissä.

Ilmoittaudu etukäteen itse näyttöön seuraavasti. Ilmoittaudu ensin itsellesi sopivaan ajankohtaan TÄÄLTÄ. Kun olet valinnut itsellesi vapaan päivän, laita saapumisestasi tieto vielä sähköpostilla Tuijalle (tuija.hoysniemi#outlook.com) ja Tuomolle (toimisto#lepy.fi). HUOM! Näyttökoe kannattaa suorittaa hyvissä ajoin. Näyttöön otetaan kerrallaan vain kaksi henkilöä ja aikoja suorittaa koe on rajallisesti. Mikäli ajankohta on jo täynnä, on valittava toinen ajankohta.

Tulevassa työssä on selvittävä ilman parasta kaveria, joten myös näyttöön kannattaa mennä reippaasti ilman kaveria. Mene näyttöön ajoissa paikalle oikea varustus päällä ja ole aktiivisesti mukana. Tuija antaa ohjeet siitä, mitä sinun pitää tehdä. Kun olet hoitanut ohjaustunnin, niin laita Tuomolle sähköpostia. Ohjaustunnin avulla saamme useamman ihmisen mielipiteet hakijoista. Parhaat tyypit valitaan saman tien.

Vinkkinä kaikille hakijoille hakemuksen kirjoittamiseen. Kun olet itse aktiivinen, mahdollisuutesi kasvavat. Jos laitat vanhemman tai kaverin asialle, et anna itsestäsi aktiivista kuvaa. Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus ovat edellytyksiä leiriohjaajaksi valitsemiselle.


Lisätietoja kesäsetelistä TÄÄLTÄ.

Lisätietoja leiristä TÄÄLTÄ.

Hakemukset: toimisto#lepy.fi

Lisätietoja: Tuomolta tuomo.holopainen#lepy.fi tai Marikalta marika.vilanen#lepy.fi