LePyn uusin päätoiminen valmentaja on Ignasi Muñoz Gol

13.5.2022

LePy ja espanjalaissyntyinen Ignasi Muñoz Gol (26 v) ovat tehneet valmentajasopimuksen kaudesta 2022-2023. Muñoz Gol aloittaa päätoimisena valmentajana LePyssä 1.8.

LePyn uusin valmentajarekrytointi on osa LePyn kansainvälistä valmentajarekrytointiprosessia. LePy päätti keväällä ottaa ison askeleen valmentajarekrytoinnissa ja ulotti etsinnät ulkomaille. Kiinnostuneita löytyi reilut sata valmentajaa. Kuukautta aikaisemmin seura uutisoi Ángel de Juan Jausásin palkkauksesta. Ignasi Muñoz Gol on toinen kevään ulkomaan rekrytoinneista. Seuran tavoitteena on löytää vielä ainakin kaksi uutta valmentajaa. 

Ignasi Muñoz Golilta löytyy pelaaja- ja valmentajakokemusta muun muassa maailmankuulusta Joventut Badalonasta, joka on yksi maan parhaista tulevaisuuden pelaajia tekevistä seuroista. Hän on valmentanut seuroissa, kuten UBSA, CB Boscos Menorca, CB Ponent Menorca, joista viimeisessä taival mestaruuteen pysähtyi Covid-tilanteen pysäytettyä kausi. Hänellä on kokemusta niin nuorten kuin aikuisten valmennuksesta naisten ja miesten puolelta. Hän on myös kouluttautunut fyysisen valmennuksen saralla.

Ignasi Muñoz Gol on siviilikoulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri. Suomeen hän muuttaa Barcelonasta.

Ignasi Muñoz Gol on innoissaan uudesta pestistään LePyssä: ”Sain viettää viikon LePyn vieraana vetäen kahdet harjoitukset päivittäin eri ikäluokille. Jos heitä pitäisi kuvailla, niin ensimmäiseksi mieleeni tulee mieletön potentiaali ja vahva halu oppia. Tällaisten pelaajien kanssa on ilo päästä tekemään töitä. Lisäksi ilmapiiri, joka LePyssä vallitsi ja ihmiset, jotka tekivät kaikkensa tehdäkseen oloni kotoisaksi, vahvistivat haluani olla mukana Oranssissa perheessä. En malta odottaa töiden aloitusta”, jatkaa Muñoz Gol.

LePyn valmennuksen kehittäjä Tomi Kaminen on myös tyytyväinen tuoreeseen rekrytointiin: "Ignasin historia Joventut Badalonassa sai minut innostumaan. Badalonassa on kasvanut moni tähtipelaaja aina NBA:ta myöden (mm. Ricky Rubio, Rudy Fernandez) ja Muñoz Gol tuo nyt huippuseuran toimintamalleja LePyn käyttöön. Mielenkiinnolla odotan näkeväni, miten meidän nuoria pelaajia tullaan nyt koulimaan kohti kovempia ympyröitä. Samalla seuramme valmentajat saavat varmasti uusia ideoita ja näkemyksiä harjoitteluun.”

Oranssi perhe toivottaa Ignasin tervetulleeksi LePyyn!

Bienvenido Ignasi!