OP Uusimaa ja LePy yhteistyöhön

25.3.2024OP Uusimaa on LePyn uusi yhteistyökumppani. Yhteistyö tulee näkymään eri tavoin. Näkyvänä esimerkkinä uusi kumppanimme on mukana kesäleirillä, joka on nyt nimeltään OP Uusimaa School's Out Camp. LePy iloitsee uudesta yhteistyöstä, joka tukee molempien tavoitetta olla mahdollistamassa liikuntaharrastus kaikille lapsille ja nuorille!

”Meille OP Uusimaassa paikallisuus on tärkeää, ja juuri osuustoiminnallisuuden ansiosta meillä on mahdollisuus tukea paikallista elinvoimaa esimerkiksi mahdollistamalla lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Nyt onkin hienoa lähteä LePyn yhteistyökumppaniksi. Yhteistyömme tulee näkymään mm. kesäleiritoiminnassa sekä nuorten taloustaito-opetusten muodossa", sanoo OP Uusimaan markkinointipäällikkö Laura Tuurala.

OP Uusimaa, viralliselta nimeltään Uudenmaan Osuuspankki, on omistaja-asiakkaidensa omistama, OP Ryhmän suurin pankki ja merkittävä toimija sekä työnantaja Uudellamaalla. Toiminta pohjautuu arvoihin ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. OP Uusimaa edistää omistaja-asiakkaidensa ja toimintaympäristönsä kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia.

Oranssi perhe iloitsee uudesta oranssista yhteistyöstä!