Perhekoriksen kevään ilmoittautuminen avattu

10.12.2022

LePy tarjoaa monipuolista liikuntaa kaiken ikäisille. Alle kouluikäisille LePy tarjoaa perhekorista, missä vanhemmat tekevät koripallonomaisia harjoitteita yhdessä lapsen kanssa.

Tule mukaan perhekorikseen!

LePyn perhekoriksessa lapset harjoittelevat yhdessä vanhemman kanssa koripallotaitoja sekä yleisiä liikunnallisia perustaitoja. Samalla lapset oppivat tärkeitä ryhmässä toimimisen perusteita turvallisesti oman tutun aikuisen kanssa. 

Perhekoripalloryhmät on tarkoitettu 2 - 6-vuotiaille tytöille ja pojille sekä heidän vanhemmilleen. Voit tulla mukaan yhden tai useamman lapsesi kanssa samanaikaisesti. Maksu peritään jokaiselta osallistuvalta lapselta. Alle kaksivuotiaat voit myös ottaa mukaan tapahtumaan, jos se esimerkiksi lastenhoidollisesti on helpoin ratkaisu perheelle. Heistä ei peritä maksua.

Vanhempi-lapsikoriksessa tapahtuma on suunniteltu niin, että kaikilla on koko ajan toimintaa. Yksi isoimpia hyötyjä vanhempien näkökulmasta on yhdessä tekeminen. Lapsi nauttii siitä, että voi näyttää osaamistaan ja oppimistaan vanhemmalle, ja samalla aikuinen saa kevyttä liikuntaa oman lapsensa kanssa liikkuen. Kevyimmillään riittää lapsen mukana kävely, ja rankimmillaan saa kunnon hien pelien ja leikkien tiimellyksessä.

Ryhmissä tutustumme pallon heittämiseen ja kiinniottamiseen, ryhmässä toimimiseen, korin tekemisen ratamuotoisen harjoittelun ja erilaisten liikunnallisten leikkien kautta. Huippusuosittuja ovat olleet trampoliinin ja liukumäen lisäksi erilaiset pallohipat ja luonnollisesti harjoitukset päättävä Toffee-leikki. Harjoituksissa halukkaat pääsevät kokeilemaan koripallon pelaamista yhdessä vanhemman kanssa. 


Lue lisää TÄSTÄ!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠