Poikien päävalmentajat kaudella 2023-2024

6.6.2023

LePyn poikien päävalmentajat kaudelle 2023-2024 on nimetty. Valmennuksesta löytyy valtava määrä kokemusta niin pelaamisesta kuin valmentamisesta huipputasolla. Tiimin ensisijainen vahvuus on kuitenkin nuorten pelaajien kehittämisessä. Päävalmentajien tukena on joukko motivoituneita vanhempivalmentajia, joiden määrä kasvaa koko ajan. LePy kasvattaa myös omista junioreistaan tulevaisuuden koutseja, jotka toimivat valmentajina jo oman peliuransa rinnalla.

"Näin kokenut valmennustiimi yhdistettynä uuden hallin tuomaan buustiin nostaa meidän toiminnan ihan uudelle tasolle" kommentoi LePyn valmennuksen kehittäjä Tomi Kaminen.

LePyn valmennusta kehitetään aktiivisesti, niin sisäisillä kuin Koripalloliiton koulutuksilla. Yhdessä sovituilla valmennuksen linjauksilla pelaajille varmistetaan laadukas polku junioreista aina aikuisten kilpasarjoihin saakka. Seuran kaikilla päävalmentajilla onkin vähintään Koripalloliiton II -tason koulutus. Useampi on jo suorittanut Huippukoripallovalmentajatutkinnon.

LePyn tavoitteena on kehittää pelaajia, mutta samalla myös tarjota mahdollisuuksia kilpailla korkeimmilla sarjatasoilla. Miesten 1B-joukkue tarjoaa omille junioreille tien aikuisten kilpasarjoihin. Päättyneellä kaudella hienosti menestyneet 19-vuotiaat karsivat syksyllä SM-sarjaan. 17-vuotiaat ovat sinne jo paikkansa varmistaneet. Nuoremmissakin pelataan valtakunnallisissa sarjoissa tai alueen korkeimmilla sarjatasoilla.

"Menestys ei synny hetkessä. Me olemme valinneet linjan, jossa pelaajia kasvatetaan niin, että jokainen pystyy tavoittelemaan omaa huippuaan. Tavoitteena ei ole ainoastaan seuraavan sarjapelin voittaminen" toteaa Kaminen.

LePyn poikien päävalmentajat kaudella 2023-2024.

Tomi Kaminen - Valmennuksen kehittäminen ja pojat 2012 sekä 2014 joukkueet.
Ángel de Juan Jausás - Miehet, sekä U19 ja U17 joukkueet.
Lee Ho Fung - Pojat 2013 sekä U19 ja U16 siniset joukkueet.
Jenni Laaksonen - U16 joukkue.
Sander Stahl - U14 joukkue.
Jarkko Pokkinen - Pojat 2015 ja 2016 sekä U14 joukkue.
Ella Alinikula - Pojat 2017-2018 joukkue.

Mukaan otetaan koko ajan uusia poikia. Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoon, niin ole suoraan yhteydessä valmentajaan tai seuran toimistoon (toimisto@lepy.fi).