LePyn School's Out Camp järjestetään sittenkin

8.5.2020

kesäleiri, espoo, koripalloleiri, leiri, koripallo, lepy

Olemme saaneet yhteydenottoja koskien leiriä. Olemme kuunnelleet toiveitanne ja tehneet kaikkemme, jotta leiri saadaan järjestettyä. Nyt olemme saaneet virallisesti luvan järjestää School’s Out Campin alun perin sovittuun aikaan 1.-5.6.2020 Leppävaaran liikuntahallilla.

Leppävaaran liikuntahalli mahdollistaa turvallisen leirin järjestämisen. Voimme järjestää leirin, kunhan harjoitusryhmät pysyvät kohtuullisina ja noudatamme erityisjärjestelyjä kaikessa tekemisessämme.

Leiri järjestetään Leppävaaran liikuntahallilla, jossa meillä on käytössämme kolme kenttää. Lisäksi Leppävaaran liikuntahallia ympäröivä urheilupuisto mahdollistaa monipuolisen oheisharjoittelun. Liikuntahallilla ja Urheilupuistossa tapahtuva leiritoiminta mahdollistaa näin ollen ryhmien jakamisen riittävän pieniksi, kuitenkin niin, että kaikki osallistujat saadaan aktivoitua mielekkääseen tekemiseen.

Leiri-ilmoittautuminen on auki 17.5. asti, ja mukaan mahtuu vielä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://www.leppavaaranpyrinto.fi/tapahtumat/lepyn-leirit/