Unified joukkueen valmentajat nimetty

30.5.2023

Kovassa nosteessa olevan LePy Unified toiminnan valmentajat tulevalle kaudelle on nimetty. Unified toiminnassa jatkuvuus on erityisen tärkeässä asemassa, joten LePy iloitsee tuttujen valmentajien sitoutumisesta myös tulevaan kauteen.

Sari Vahersalmi löysi koripalloharrastuksen pitkän tauon jälkeen 10 vuotta sitten. Paluu koripallon pariin alkoi LePyn kuntokorisporukassa. Nyt hän pelaa jälleen sarjakorista aluesarjatasolla. Lepy Unifiedissä Sari on ollut mukana alusta lähtien, aluksi partnerina ja sittemmin valmentaja. "Unified-joukkueen valmentamisessa on parasta urheilijoiden tekemisen meininki ja yhteistyö partnereiden kanssa"

Maija Ylösmäki aloitti koripallon aikuisiällä LePyssä 12 vuotta sitten ja jäi samantien lajiin koukkuun. Nykyisin hän pelaa korista aluesarjatasolla. Valmentamisen hän aloitti LePyn Unified -joukkueessa vuonna 2019.

Pekka Mannila on harrastanut koripalloa lukioiästä saakka, viimeksi LePyn harrasteryhmässä. Sarjapelaajana hän on pelannut aluesarjatasolla Kuoreveden Kärjessä ja Salhojan Koripojissa. LePyn toimintaan Pekka lähti mukaan lasten harrastamisen kautta jo 2009, toimien vanhempivalmentajana mikro- ja minipojissa. Unified joukkueessa Pekka on ollut mukana syksystä 2021. Mannila tunnetaan seurassa myös Fillarigrillin omistajana, joka tarjoilee hodareita ja paellaa LePyn tapahtumissa liikuntahallilla.

Oranssi perhe iloitsee näiden valmentajien jatkosta, ja toivottaa koko Unified tiimille tsemppiä tulevaan kauteen!