Westside-seurayhteistyö tuotti tulosta - EBT ja LePy omilla joukkueilla syksyn sarjoihin

21.4.2021

EBT:n ja LePyn kolme menestyksekästä pelikautta kestänyt määräaikainen Westside-yhteistyö päättyy. Seurayhteistyön keskiössä ovat olleet vanhemmat junioripelaajat, joille on onnistuttu tarjoamaan tavoitteelliseen kilpakoripalloon toimintaympäristö. Westside-toiminnassa on ollut mukana yli 60 junioria. Jatkossa molemmat seurat järjestävät vastaavaa toimintaa junioreille omissa seuroissaan.

Yhteistyö on luonut menestystä:  

  • Westside voitti kultaa U17 ikäluokan valtakunnallisessa 1. divisioonassa kaudella 2018-2019.
  • Westside pelasi U19 ja U17 ikäluokkien SM-sarjassa sekä miesten 1B divisioonaa kaudella 2019-2020. Sijoitukset jäivät ratkaisematta koronatilanteen takia.
  • Westsidella oli kuluneella kaudella 2020-2021 kuusi sarjapaikkaa: miesten 1B divisioona, U19 SM-sarja, U19 1.divisioona, U17 SM-sarja sekä U16 SM-sarja ja 1. divisioona. Koronatilanne pysäytti junioreiden kauden, joten sijoitukset ovat ratkaisematta. Miesten joukkue sai jatkaa pelejään ja pelasi tiensä sarjan kahdeksanneksi.

Yhteistyö päättyy kauden 2020-2021 päättyessä. Vielä on epäselvää jatkuuko valtakunnalliset pelit toukokuussa. Westsiden harjoittelu jatkuu siihen asti, kunnes sarjapelit päättyvät tai todetaan, että loppupelejä ei enää pelata. Tämän jälkeen päätämme kauden ja uusi kausi voi alkaa.

Kaikkien Westside-pelaajien toivotaan jatkavan koriksen parissa joko EBT:ssä tai LePyssä. Seurat tiedottavat omista ohjelmistaan lähipäivinä.