LePy tarjoaa kesäsetelityöpaikan noin neljälletoista nuorelle

14.1.2020

Hyvät leiriohjaajat pitävät jokaisesta lapsesta huolta.
Hyvät leiriohjaajat pitävät jokaisesta lapsesta huolta.
Leiriohjaajien mielikuvituksella ei ole rajoja, kun keksitään yhteistä kivaa.
Leiriohjaajien mielikuvituksella ei ole rajoja, kun keksitään yhteistä kivaa.

LePy hakee reippaita ja luotettavia nuoria kesäleirille ryhmänohjaajiksi. Ryhmänohjaajalta vaaditaan täsmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta sekä esimerkillistä käytöstä. Ryhmänohjaajana toimiminen on loistava mahdollisuus kartuttaa työkokemusta sekä testata omia ohjaajakykyjään.

LePy järjestää huippusuositun kesäleirin (School’s Out Camp) 1.-5.6.2020 Leppävaaran liikuntahallilla. Leiri on koripalloleiri, mutta ohjelmassa on myös kesäpelejä sekä muuta mukavaa kesäohjelmaa. Ohjelmaa on arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-16. Leiri on tarkoitettu vuonna 2006 ja myöhemmin syntyneille tytöille ja pojille.

Leirin lajisisällöistä vastaavat LePyn omat valmentajat. Muusta ohjelmasta sekä ryhmän johtamisesta vastaavat ryhmäohjaajat. Ohjaajan tehtäviin kuuluvat muun muassa:

  • vastuuryhmän ohjaaminen koripalloharjoitusten ulkopuolella
  • koripalloharjoituksissa apuvalmentajana toimiminen
  • toimiminen lasten isosiskoina ja isoveljinä turvallisuutta ja luottamusta luoden

LePyllä on mahdollisuus tarjota noin 14 nuorelle paikka ns. kesäsetelityöntekijänä. Lopulliseen määrään vaikuttaa leiriläisten osallistujamäärä. Kesäsetelipaikka on tarkoitettu espoolaisille vuosina 2001-2005 –syntyneille nuorille. Työtä on luvassa kymmeneksi päiväksi, joista viisi päivää suoritetaan leirillä 1.-5.6. Muut viisi päivää sovitaan erikseen. Muut työpäivät muodostuvat ohjaustehtävistä LePyn juniorijoukkueissa, koriskoulussa tai muissa LePyn tapahtumapäivissä. Nettopalkka on 350 euroa kymmeneltä työpäivältä.

Vapaamuotoiset, hakijan itse tekemät hakemukset 10.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseen: toimisto#lepy.fi. Kokemus ohjaustehtävistä tai osallistuminen LePyn järjestämiin ohjaajakoulutuksiin katsotaan eduksi.

Hakemuksen lisäksi jokaisen hakijan on osallistuttava näyttökokeeseen. Tarjoamamme työ on pääasiassa lasten ohjaamista ja ryhmän vetämistä. Näyttökokeen avulla näemme, miten hakija suhtautuu lapsiin ja pärjää ohjaajana. Näyttökokeessa tarkkaillaan hakijan oma-aloitteisuutta, reippautta ja lasten kanssa toimimista.

Näyttökokeen voi suorittaa osallistumalla Tuija Höysniemen vetämiin tytöt 2012 sekä tytöt ja pojat 2013-2014 ryhmiin apuohjaajana, eli tekemällä samoja tehtäviä kuin kesäleirilläkin tulee vastaan. Näyttö kestää yhden tai kaksi tuntia ja sen voi suorittaa itselleen sopivana päivänä seuraavista: ke 22.1., la 25.1., ke 29.1., la 1.2., ti 4.2., ke 5.2., ke 12.2. Keskiviikon ja lauantain näyttökokeiden paikkana on Lintulaakson koulu (Linnuntie 13, Espoo), tiistain näyttökoe järjestetään Lintumetsän koululla (Lintumetsäntie 10, Espoo).

Ilmoittaudu etukäteen itse näyttöön seuraavasti. Ilmoittaudu ensin täältä itsellesi sopivaan ajankohtaan: https://doodle.com/poll/72c5ky27t4yfepfr. Mikäli ajankohta on jo täynnä, on valittava toinen ajankohta. Kun olet valinnut itsellesi vapaan päivän, laita saapumisestasi tieto vielä sähköpostilla Tuijalle (tuija.hoysniemi#outlook.com) ja Tuomolle (toimisto#lepy.fi).

Tulevassa työssä on selvittävä ilman parasta kaveria, joten myös näyttöön kannattaa mennä reippaasti ilman kaveria. Mene näyttöön ajoissa paikalle urheiluvarustus päällä ja ole aktiivisesti mukana. Tuija antaa ohjeet siitä, mitä sinun pitää tehdä. Kun olet hoitanut ohjaustunnin, niin laita Tuomolle sähköpostia. Ohjaustunnin avulla saamme useamman ihmisen mielipiteet hakijoista. Parhaat tyypit valitaan saman tien.

Vinkkinä kaikille hakijoille hakemuksen kirjoittamiseen. Kun olet itse aktiivinen, mahdollisuutesi kasvavat. Jos laitat vanhemman tai kaverin asialle, et anna itsestäsi aktiivista kuvaa. Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus ovat edellytyksiä leiriohjaajaksi valitsemiselle.

 

Lisätietoja kesäsetelistä: http://www.espoo.fi/kesaseteli

Lisätietoja leiristä: http://www.leppavaaranpyrinto.fi/lepyn-leirit/

 

Hakemukset: toimisto#lepy.fi

Lisätietoja: Tuomolta tuomo.holopainen#lepy.fi tai Marikalta marika.vilanen#lepy.fi