Kausi 2004 - 2005

Puheenjohtajana tällä kaudella toimi Salla Niemi. Johtokunnassa olivat lisäksi Pirjo Karppinen, Ilona Viira, Kalle Lundsten, Pekka Front ja Martti Tiainen, joka vastasi LePyn tiedotuksesta.

Jäseniä LePyssä oli 346 ja valmentajia 25. Harjoitusryhmiä oli 21 ja liikkariryhmiä 4. Jäsenmaksu oli 110 - 180 euroa vuodessa.

Toimiintasuunnitelman 2004 - 2005 painopistealueet olivat:

  • LePyn vahvistaminen kasvattaja- ja harrastajaseurana mm. kehittämällä pelaajien henkilökohtaisia taitoja ja sosiaalisia taitoja ja tiivistämällä yhteistyötä muiden espoolaisten koripalloseurojen kanssa
  • Valmennuksen kehittäminen mm. sijoittamalla uudet valmentajat apuvalmentajiksi kokeneen valmentajan ryhmään
  • Seuratoiminnan kehittäminen mm. keräämällä systemaattisesti palautetta LePyn toiminnasta

Syksyllä 2004 järjestettiin LePyn ensimmäinen koriskoulu, jonka suosio yllätti: Leppävaaran liikuntahallilla oli koulun neljänä iltana kaikkiaan noin 350 innokasta kokeilemassa koripalloa. Syksyllä 2004 perustettiinkin LePyn ensimmäiset supermikrojoukkueet vuonna 1997 ja sen jälkeen syntyneille tytöille ja pojille.

Aikuisten joukkueista LeSe ja Helat pelasivat naisten IV divisioonaa samoin kuin FUT. miehissä Miesten joukkue jatkoi II divisioonassa ja Balls vitosessa.

Juniorijoukkueiden valmentajina toimivat Tomas Konkari, Saara Lehtinen, Johanna Kastepohja, Anita Karppinen, Timo Virtanen, Kirsi Huotari, Suvi Liehunen, Lotta Tuominen, Heidi Salin, Kalle Lundsten, Kasper Kepsu, Jussi Kilpelä, Saara Myllymäki, Jemina Mäkinen, Hemppa Kettunen, Tuulia Sipi, Jari Timonen, Juuso Kaukelin, Pekka Front, Salla Niemi, Sini Tiainen, Kalle Saikkonen, TEro Lehto ja  Ari Ranki. Liikkareita vetivät Anna Lehtinen, Saija Liehunen, Reetta Rantanen ja Saara Myllymäki.

Kauden palkitut pelaajat

E-junioritSofia Olin ja Niki Aarnio
D-junioritNoora Zein, Karla Viinikainen, Abdullahi Abdi sekä Teemu ja Joonas Sulonen
 C-junioritJohanna Puukka, Pinja Helanne ja Joonas Sarasti
 B-junioritNoora Kohonen, Johanna Kastepohja
 A-juniorit Vilma Taxell ja Mikko Eloranta
Esimerkilliset pelaajat Sini Tiainen ja Harri Kannelsalo
Vuoden minipuolustajatSini Auvinen ja Sakari Lintula
 Vuoden valmentajaAri Ranki
 
Kannen kuvassa supermikropojat Janne Sievinen ja Janne Lajunen.

Klikkaamalla kuvia saat kuvatekstit näkyviin ja kuvat suuremmiksi.