Kausi 1991 - 1992

LePyn 60-vuotisjuhlalehti ilmestyi syksyllä 1991. Painos oli edelleen 10 000 kappaletta, ja vastaava toimittaja oli Riitta Sipilä.

Seuran puheenjohtajana toimi Martti Lepistö. Muut johtokunnan jäsenet olivat Timo Flythström, Kalle Lundsten, Kai Myllyneva, Esko Mäkinen, Riitta Sairanen ja Ulla Suutarinen.

Martti Lepistön puheenjohtajan katsauksessa kerrotaan, että LePyssä oli yli 200 jäsentä.

Leppävaaran liikuntahalli oli juuri valmistunut, ja siellä pelattiin ensimmäinen koripallo-ottelu marraskuussa 1991.

LePyn 60-vuotisjuhlaa vietettiin uudella liikuntahallilla 23.11.1991.

Naisten joukkue oli noussut kaudeksi 1991 - 1992 ykkösdivisioonaan. Vain viisi tyttöä oli enää mukana edellisvuotisesta joukkueesta. Naisten joukkueessa pelasivat Petra Seppälä, Jenni Saranen, Merja Nieminen, Anna-Kaisa Manninen, Laura Haveri, Hanna Talvitie, Kati Manni, Riikka Rautjärvi, Noora Toivonen, Hanna Hyytiäinen ja Katriina Rautjärvi. Joukkuetta valmensi John F. "Jack" Barry.

Miesten joukkueen valmentajaksi oli hankittu Lasse-Pekka Veirala. Joukkue oli edelliskaudella pudonnut Suomensarjaan. Tavoitteena oli nousu takaisin kakkosdivisioonaan. Joukkueen pelaajat kaudella 91 - 92 olivat Bibcasta LePyyn valmentajan mukana siirtyneet Petri Lyytikäinen, Hannu Räikkönen, Torsti Gummerus, Visa Heinonen ja Jan Eklund sekä Mika Tapanainen KY-Korista ja Kai Himberg LoU:sta. LePyn omia kasvatteja joukkueessa olivat Ari Kanerva, Aki Vuolio, Jarmo Gerdt, Juha Sarlund ja Kalle Klotz.

Leppävaarit pelasivat Suomensarjaa. Helat jatkoivat naisten maakuntasarjassa. Ballsien joukkue pelasi perussarjaa ja A- ja B-pojista koostuva Linko miesten aluesarjaa.

Junioreita valmensivat Noora Toivonen, Jenni Saranen, Kati Manni, Merja Nieminen, Katri Tiilikka, Terhi Koskela, Kalle Lundsten ja Matti Konkari.

Sairasteluista ja loukkaantumisista huolimatta LePyn A-pojat nousivat keväällä 1992 perussarjaan.

Kauden 1991 - 1992 palkitut

E-junioritMeri-Tuulia Kalliokoski, Nina Dettmann ja Heikki Mikola
D-junioritMili Hiiri ja Simo Rintakoski; Hanne Martikainen ja Lauri Lamminranta
C-junioritPäivi Laiho ja Markus Konkari
B-junioritJenni Saranen
A-junioritNoora Toivonen
Vuoden valmentajaPentti "Diffi" Kalsola