Kilo

Kilon koulu sijaitsee osoitteessa Aspelinintie 3 B. Koulussa opiskelevat vuosiluokat 1.-6. Koululla on iltaisin ja viikonloppuisin käytössä omavalvonta. Avaimen voi hakea toimistolta joko torstaisin kello 14-17 tai erikseen sovittavaan aikaan. Iltakäyttäjät pääsevät ainoastaan pukukoppikäytävään ja liikuntasaliin, muihin tiloihin menemisestä seuraa hälytys ja sakkomaksu.

SALIN VÄLIVERHOA KÄYTETTÄESSÄ TULEE VERHON PÄÄTYJEN SUOJALEVYJEN OLLA AUKI.

Sisäänkäynti tapahtuu G-ovesta joka sijaitsee pääsisäänkäynnistä vasemmalle. Avain pitää laittaa oveen hammastus ylöspäin, muuten avain saattaa juuttua lukkoon. Ovea ei saa missään tilanteessa jättää auki tai raolleen.

Ulko-ovesta tullaan suoraan pukukoppikäytävään jonka varrelta löytyy useita pukukoppeja, siivouskomero sekä liikuntavälineiden varasto. Iltakäytölle ei ole omaa varastoa. Siivouskomerosta löytyy moppi ja roskapusseja. Viikonlopun viimeisen pelin jälkeen tulee sali, pukukoppikäytävä ja pukukopit mopata, sekä roskapussit tyhjentää. Roskien vientipaikka ei ole vielä tiedossa, joten ne kannattaa ottaa mukaan mikäli mahdollista tai jättää siististi eteiseen.

Korien ja väliverhon ohjauslaitteet löytyvät kahdesta kaapista jotka ovat saliin sisään tullessa vastakkaisella seinällä. Väliverhoa käytettäessä tulee verhon päissä olevien suojalevyjen olla auki kuten oikeanpuoleisessa kuvassa.

Otteluita varten vaihtopenkit ovat valmiina salissa. Katsojille ja toimitsijoille löytyy tuoleja korin takana olevista laatikoista. Tuolit pitää aina laittaa takaisin käytön kälkeen. Toimitsijapöytä löytyy lukitsemattomasta välinevarastosta pukukoppikäytävän vasemmalta puolelta. Mikäli joukkue haluaa pitää buffettia, siihen pitää tuoda oma pöytä.

Koululla ei ole näyttötaulua, joten mikäli pisteiden halutaan näkyvän, pitää tuoda oma näyttö tai pisteteline. Joukkueen pitää tuoda muutkin toimitsijatarvikkeet mukanaan. Koululla on erittäin heikko matkapuhelinverkon kuuluvuus. Escossa kannattaa käyttää koulun vierasverkkoa. Tällä hetkellä (tammikuu 2024) tunnussanat ovat kokous/langaton.