Aloita koris!

Kaikkiin joukkueisiin otetaan uusia pelaajia!

LePyssä on juniorijoukkueita tytöille ja pojille 5-vuotiaista 19-vuotiaisiin nuoriin. LePyssä jokainen lapsi ja nuori saa parasta mahdollista valmennusta ammattitaitoisten ohjaajiemme johdolla.

LePyssä on toimintaa myös aikuisille. Ohjattua aikuisten harrastetoimintaa tarjotaan aikuisten harrastekoriksessa. Tämän lisäksi LePyssä on kymmenisen aikuisjoukkuetta, jotka osallistuvat sarjatoimintaan.

LePy tarjoaa kaksi kertaa vuodessa mahdollisuuden tutustua lajiin maksuttomissa koriskouluissa, jotka järjestetään koulujen aloitusaikaan elokuussa sekä loppiaisen aikaan. Lisäksi järjestämme 13-16 -vuotiaille maksutonta toimintaa kerran viikossa.

Kaikkien joukkueiden yhteystiedot, harjoitusajat ja -paikat löydät täältä: joukkueet


Aikuisten harrastekoris

Aikuisille on myös tarjolla harrastekorista. LePyn valmentajat opettavat koriksen perusteita alkeista lähtien. Lisätietoja kohdasta: aikuisten harrastekoris.


Miten pääsen jäseneksi ja mitä se maksaa?

Kun haluat mukaan, ota yhteyttä suoraan joukkueen valmentajaan tai joukkueenjohtajaan. Käy myös tutustumassa aloittavan pelaajan infoon. LePyn toiminnanjohtaja Marika Vilanen (marika.vilanen#lepy.fi) auttaa aina, jos et oikein tiedä mistä aloittaisit. 

Koris on kivaa! Tervetuloa mukaan!