Aloita koris!

 

Kaikkiin joukkueisiin otetaan uusia pelaajia!

 

LePyssä on juniorijoukkueita vuonna 2014 syntyneistä supermikroista A-ikäisiin. LePyssä jokainen lapsi ja nuori saa parasta mahdollista valmennusta ammattitaitoisten ohjaajiemme johdolla.

LePyssä on myös aikuisten joukkueita. Naisille on tarjolla Momsit, Oiva ja Black Horse joukkueet. Miesten joukkueet ovat LePy miehet, Balls, Faijat ja Rookies.

LePy tarjoaa vuosittain sekä ennen syys- että ennen kevätkauden alkua koriksesta kiinnostuneille junioreille mahdollisuuden tutustua lajiin maksuttomissa koriskouluissa, jotka järjestetään koulujen aloitusaikaan elokuussa sekä loppiaisen aikaan. 

Kaikkien joukkueiden yhteystiedot, harjoitusajat ja -paikat löydät "Joukkueet" -osiosta.

Alle kouluikäisten liikunta

Alle kouluikäisille LePy tarjoaa vanhempi-lapsikorista, missä vanhemmat tekevät koripallonomaisempia harjoitteita yhdessä lapsen kanssa. Lisätietoja kohdassta "Alle kouluikäiset". 

Aikuisten harrastekoris

Aikuisille on myös tarjolla harrastekorista. LePyn valmentajat opettavat koriksen perusteita alkeista lähtien. Lisätietoja kohdasta "Aikuisten harrastekoris".

Miten pääsen jäseneksi ja mitä se maksaa?

Kun haluat mukaan, ota yhteyttä suoraan joukkueen valmentajaan tai joukkueenjohtajaan. LePyn toiminnanjohtaja Marika Vilanen (marika.vilanen#lepy.fi) auttaa aina, jos et oikein tiedä mistä aloittaisit. 

Koris on kivaa! Tervetuloa mukaan!