Sarjakausi 2011 - 2012

Joukkueiden sarjamenestys oli vaihteleva kaudella 2011 - 2012.

A-pojat pelasivat Eteläisen alueen I ja II divisioonaa. Molemmat joukkueet pääsivät keväällä Final Fouriin, mutta II divisioonan joukkue luopui paikastaan pelaajien puuttumisen vuoksi. A-poikien I divisioonan joukkue voitti viimeisessä ottelussaan ToPoLan 78-76 ja tuli sarjassaan toiseksi. Final Fourissa olivat mukana LePyn lisäksi Namika Lahti II, Honka 2  ja EBT.  LePyn pojat saivat lopulta sarjassa pronssia.

A-tytöt pelasivat I jdivisioonaa. Joukkue sijoittui sekä syys- että kevätkaudella kahdeksanneksi.

B-pojat pelasivat keväällä 2012 sekä II että III divisioonaa. III divisioonan joukkue selvitti tiensä aluefinaaleihin. Finaalissa kaatui Sykki lukemin 67-58.

B-tytöt pelasivat sekä I että II divisioonaa. I divisioonassa joukkue oli syyskaudella viides ja keväällä kahdeksas. II divisioonassa sijoitus oli syksyllä kymmenes ja keväällä yhdeksäs.

Pojat 1998 pelasi II divisioonaa ja sijoittui siekkä kauden päätteeksi seitsemänneksi.

Tytöt 1998:n peli parani kauden aikana tasaisesti. Kolmosdivisioonan voitto syyskaudella antoi lupauksia vieläkin parempaan kevään kakkosdivisioonassa. Loppujen lopuksi kakkosestakaan ei löytynyt kuin kolme parempaa joukkuetta, joista yksi pelasi myös ykkösdivisioonassa. Joukkue sijoittui jaetulle neljännelle sijalle, yhden ”tilastotappion” päähän loppusarjapaikasta.

Pojat 1999 osallistui I ja II divisioonaan. Ykkösessä sijoitus oli keväällä yhdeksäs ja kakkosessa kahdestoista.

Myös Tytöt 1999 White oli lähellä lopputurnauspaikkaa ykkösdivarissa. Sijoitus oli lopulta viides. Kakkosessa pelannut Orange sen sijaan pääsi aluefinaaleihin missä voitti välierässä Klaukkalan. Loppuottelussa Honka oli vahvempi, ja LePy sai hopeaa.

Minitytöt 2000 pelasivat hienon kauden ja varmistivat lopputurnauspaikkansa sekä I että II divisioonassa.T00 Kengurut saivat ykkösdivarissa lopulta hopeaa samoin kuin Tiikerit kakkosessa.

Myös minitytöt 2001 olivat mukana oman ykkösdivarinsa aluefinaaleissa ja sijoittuivat kolmansiksi.

Aikuisissa LePy Orangemen ja FUT pelasivat III divisioonaa. Orangemenin sijoitus oli A-lohkon yhdeksäs 8 voitolla ja 16 tappiolla. FUT oli B-lohkon kymmenes 6 voitolla ja 16 tappiolla.

V divisioonassa BALLS jatkoi vahvoja otteitaan. Sijoitus oli lopuksi C-lohkon kolmas 12 voitolla ja 4 tappiolla. "Kauden aikana tuli valitettavasti pari tilastotappiota, joiden johdosta jäimme noususta vaivaisen voiton verran. Porukka on alkanut hiotua yhtenäisemmäksi ja odotukset ovat hyvällä tasolla kun uusi kausi alkaa syksyllä", kertoo Pate Odenwall.

LePyn Faijat murskasivat Honkarit Espoon 35-vuotiaiden korissarjan finaalissa lukemin 83-38.

Naisissa Helat ja LePyn naiset pelasivat III divisioonaa. Helat pelasi kevään ylempää D-lohkoa, jossa joukkueen loppusijoitus oli yhdestoista. Voittoja tuli 2 ja tappioita 9 kappaletta. Naisten joukkue puolestaan pelasi alempaa F-lohkoa ja sijoittui siellä kuudenneksi 5 voitolla ja 5 tappiolla. 

LePy Moms oli syksyllä Mammasarjan jumbosijalla mutta paransi kevätkaudella reippaasti otteitaan loukkaantumissumasta huolimatta. Neljän joukkueen kaksinkertaisessa sarjassa kärsittiin ainoat tappiot  Pihkapimuille. Moms sijoittui Mammasarjan kakkosiksi kevään upean voittoputken ansiosta. Saldona 4 voittoa ja 2 tappiota.

A-pojat sijoittuivat Eteläisen alueen I divisioonassa kolmansiksi.
Toinen T00 hopeajoukkue.