Unified

LePyn Unified-joukkue kaudella 2017-2018

twitter ja Instagram: #lepyunified

LePy järjestää Unified-koripallotoimintaa

 

Unified-koripallossa kehitysvammaiset urheilijat ja vammattomat partneripelaajat pelaavat samoissa joukkueissa. Kentällä yhdessä joukkueessa pelaa samaan aikaan kolme urheilijaa ja kaksi partneria. Partnerit eivät saa olla dominoivassa roolissa kenttätapahtumissa. Partnereiden tärkein tehtävä on rakentaa tilanteita ja toimia esimerkkinä. Unified-koripalloa pelataan tavallisen koripallon säännöillä. Peliaika otteluissa on 4x8 minuuttia. Unified-toiminnassa eri-ikäiset tytöt/naiset ja pojat/miehet harjoittelevat ja pelaavat samassa ryhmässä.

Suomeen Unified-koripallo rantautui Euroopan komission tukeman Special Olympics -nuorisohankkeen voimin 2010 ja tällä hetkellä Unified-koripallojoukkueita löytyy yhdeksästä eri koripalloseurasta. LePy käynnisti toiminnan kymmenentenä koripalloseurana Suomessa.

LePyn Unified-koris harjoittelee kerran viikossa tiistaisin klo 19.15-20.30 Järvenperän koululla (Auroranmäki 1, Espoo). 

Mukaan tarvitset sisäliikuntavarusteet: sisäkengät, shortsit/verkkarit sekä t-paidan. Jos sinulla on pallo, niin ota se mukaan. Treeneissä on myös lainapalloja sekä halutessasi voit ostaa treeneissä pallon 10 eurolla itsellesi omaksi.

Mukaan otetaan urheilijoita, partnereita, valmentajia ja taustahenkilöitä. Mikäli olet kiinnostunut, niin ota rohkeasti yhteyttä.

Urheilijoiden kausimaksu on 150 e/syys- tai kevätkausi. Parnereiden kausimaksu on 50 e/syys- tai kevätkausi. Hintaan ei kuulu sarjatoiminta, joka lisätään kuluihin, kun selviää niihden tarkempi hinta.

Jos et ole varma, onko koripallo oma lajisi, niin tule rohkeasti kokeilemaan. Kaikki voivat tulla kokeilemaan kaksi kertaa maksutta.

Lisätietoja: Sini Tiainen-Salonen (sini.tiainen15#gmail.com) tai Marika Vilanen (marika.vilanen#lepy.fi)

Tervetuloa mukaan!

Yhteystiedot

 

TehtäväNimiPuhelinnumeroSähköposti
Yhteyshenkilö / ValmentajaSini Tiainen040 718 3699sinitiainen15#gmail.com
ValmentajaSaara Myllymäki050 379 4913myllymaki.saara#gmail.com
Valmentaja (äitiyslomasijainen)Sari Vahersalmi  
Valmentaja (äitiyslomasijainen)Maija Ylösmäki  
JoukkueenjohtajaKirsi Rasinen050 586 9193kirsi.rasinen#kolumbus.fi

 

Harjoitusvuorot 20.8.2018 - 3.5.2019

 

PäiväAikaPaikka
Tiistai17.30 - 18.45Järvenperän koulu

 

 

Mitä harjoituksiin tarvitaan mukaan?

Tapahtumat