Turnaukset kaudella 2011 - 2012

Kaudella 2011 - 2012 LePyn joukkueet osallistuivat ahkerasti turnauksiin.

Lokakuussa P99 kävi ensimmäisessä ulkomaanturnauksessaan Ruotsissa.

Marraskuussa matkattiin Kouvolaan Nordea-turnaukseen. Nordea-turnauksessa pelasivat LePyn B-tytöt 2 joukkueella, B-pojat, Tytöt 1999, Tytöt 2000 kahdella joukkueella, Pojat 2000 ja Pojat 2002.

Joulutauon jälkeen osallistuttiin loppiaisturnauksiin Salossa ja Malmilla.

Tammikuun lopussa 2012 LePystä osallistui 16 joukkuetta Vantaalla pelattuun Ricoh-turnaukseen.

Maaliskuussa 2012 minitytöt ja mikropojat suuntasivat Perniöön perinteiseen Pikkujättiturnaukseen.

Pääsiäisenä käytiin useammassakin turnauksessa. 97- ja 99-pojat osallistuivat Lahdessa Easter Tournamentiin, A-tytöt olivat Wienissä pääsiäisturnauksessa, ja B-tytöt matkasivat Espanjaan turnaukseen.

00-tytöt matkasivat äitienpäiväviikonloppuna Viroon, missä pelattiin Maheda Cup -turnaus.

Helatorstaina 99-tytöt kävivät ensimmäisessä ulkomaanturnauksessaan Ruotsissa.


Alla raportit turnauksista kronologisessa järjestyksessä.


Telge open Ruotsi 27. - 31.10.2011

LePyn 99-pojat kävivät pelaamassa turnauksen Södertäljessä Ruotsissa. Lähdimme matkaan kahdella suhteellisen tasaisella joukkueella. Matka alkoi Leppävaaran hallin parkkikselta ja jatkui autokaravaanina Viking Linen terminaaliin, mistä autot ajettiin laivaan ja kyytiläiset menivät kävellen terminaalin kautta laivaan. Alkuhärdellistä selvittyämme ja kun jokainen pelaaja, valmentajat, jojo, vahdit ja turistit saivat kamansa hytteihin, pääsimme vähän kiertelemään laivaa ja käymään tax free shopissa. Illalla kahdeksan maissa oli ruoka seisovassa pöydässä ja ai että oli hyvvväää, vähän ehkä liiankin hyvää. Nukkumaan mentiin n.10.30 ja kaikki nukahtivat kuin tukit, paitsi turistit.

Aamun sarastaessa sumuisena olimmekin jo Ruotsin puolella ja näin marssimme aamupalalle herkkutiskille. Aamupala maistui hyvälle, ja tästä olikin mukava valmistautua rantautumiseen laittamalla kamat kasaan hyteissä.

Södertäljeen päästyämme menimme hotelliin, missä meillä piti olla huoneet varattuina, ei ollut WHAT. No tästä järkytyksestä selviydyttyämme respa selvitti, että olimme väärässä hotellissa, vaikka turnausjärjestäjät olivat antaneet 
tämän hotellin osoitteen... amatöörit. Oikeaan hotelliin saavuttuamme huoneet eivät olleet vielä siivottuja, jotenka 
menimme syömään turnausruokalaan ja ai aijai kun oli maukasta ruokaa - siis todella hyvää oikeesti. Ruokailtuamme menimme takaisin hotellille ja pienen odottelun jälkeen saimme avainkortit ja pääsimme purkamaan tavarat huoneisiin.

Eka peli oli LePy 2 -joukkueella klo 15.55 Sbbk vitaa vastaan. Pelissä oli selvästi havaittavissa ylilatausta ja jännitystä,  mikä myös näkyi suoritustasossa. Alku oli tasainen, mutta sitten Thomaksen nilkka nyrjähti ja peli jäi kesken. Thomaksen kohdalla koko turnaus oli ohi kyseisen tällin jälkeen. Tämä loukkaantuminen kuitenkin lamaannutti koko joukkueen ja näin Sbbk voitti ottelun 34 - 16.

LePy 1 -joukkueen ensimmäinen peli oli 17.40 Jämtlandia vastaan. Peli lähti kankeasti käyntiin, mutta alun takeltelun jälkeen se tasaantui. Sama ylilataus näkyi myös tässä pelissä, ja näin Jämtland voitti ottelun 38 - 21.

Seuraavina kahtena päivänä pojat pelasivat yhteensä seitsemän peliä. Pelit olivat melko tasaisia, ja LePy 1 sai voittotilinkin avattua ottelussa Djursholmia vastaan.

Sunnuntaina iltapäivällä olikin kaikki pelit pelattu ja ruvettiin valmistautumaan kotiinpäin lähtöä varten. Muutama joukkuekuvakin tuli otettua ja meistä vanhemmistakin mukanaolijoista otettiin oikein edustava kuva. Ei siinä sitten muuta kun nokka kohti Tukholmaa ja Viikkarin terminaalia. Pienten kartanlukijan (minä) sekoilujen jälkeen päästiin laivaan, ja matka kohti Helsinkiä alkoi. Perillä satamassa olimme maanantaiaamuna klo 9.45.

Kaiken kaikkiaan reissu meni hienosti ja kaikki nauttivat matkasta, sillä matkastahan tässä oli kyse. Ruoka oli hyvää ja hytit laivalla ja hotellin huoneet olivat riittävän tilavia ja tasokkaita, vaikkakin laivamatkoilla kun valmentaja Jussi laittoi läppäristä tulemaan NBA-otteluja, neljän hengen hytissä olivat kaikki joukkueen pelaajat eli 16 pelaajaa ja valkut päälle,  niin silloin oli pikkuisen ahdasta.

Kiitos kaikille reissussa mukana olleille, eritoten valkku Jussille, vahdeille, jojolle ja myös turisteille, jotka auttoivat aina kun oli tarvetta.

Ei muuta kun eteenpäin sanoi mummo lumessa.

T. Jartsa

Alla kuvia P99:n Ruotsin-reissulta.

Klikkaamalla kuvia saat kuvat suuremmiksi.

Nordea-turnauksen satoa marraskuulta 2011: T99 hopeaa, T00 Tiikerit pronssia, T00 viides sija.

Klikkaamalla kuvia saat kuvat suuremmiksi.

Spalding tournament 5 - 6.1.2012 Malmi 

Kävimme yhdistettyllä 98 - 99 -ikäluokalla pelaamassa loppiaisturnauksen Malmilla. (Turnauksen nimi oli aiemmin MBT-turnaus.) 99-poikia oli joukkueessa 6 ja 98-poikia 3 pelaajaa.  Lähdimme hakemaan turnauksesta tuntumaa kevään sarjaan joulutauon jälkeen. Uusittu pelisysteemikään ei varmasti helpottanut poikien valmistautumista turnaukseen ja kun yhteisiä harkkoja joukkueella oli ollut vain kaksi, voidaan sanoa, että haasteita oli sopivasti.

Ensimmäisessä pelissä torstaiaamuna 5.1 vastaan tulivat PuHun 98-ikäluokan pojat, jotka tiedettiin turnauksen kovimmaksi joukkueeksi, pelasivathan he syksyllä 98-poikien ykkösdivaria. Peli alkoi tasaisesti, ja me pääsimme juhlimaan avauskoria. Tästä eteenpäin ottelua hallitsivat PuHun pojat, jotka varsinkin korin alla pääsivät dominoimaan. LePyn pojat taistelivat hyvin eivätkä luovuttaneet missään vaiheessa. Peli päättyi PuHun voittoon 49 - 25. Uusittu pelisysteemi näkyi selvästi vielä hyökkäyspään työskentelyssä, mutta eivät  pojat tästä lannistuneet.

Seuraava peli oli iltapäivällä. Vastaan asettui MaSu Petsku, 99-ikäluokan joukkue, joka on myös tuleva vastustaja kevään ykkösdivarissa. Peli päättyi Masun voittoon 57 - 47. Pelin ratkaisivat heikko puolustus ja ongelmat hyökkäyspään uuden pelisysteemin omaksumisessa.

Seuraava peli olikin seuraavan päivän aamuna. Pojat olivat ajoissa paikalla ja vetivät lay uppia varsin virkeän oloisin . Vastustaja oli MaSun 98-pojat, jotka pelasivat syksyn P98 2-divaria. Peli lähti liikkeelle tasaisena. Vastustajan hyvä heittopeli oli hienoinen yllätys. Ottelu oli kaikkiaan varsin tasainen, kuitenkin  niin että LePy johti välillä varsin selvästikin. Parasta ottelussa oli se, että pelisysteemimme alkoi toimia, mikä aiheutti selvästi ongelmia MaSulaisille. Puolustamisessa oli vielä parannettavaa, ja näin MaSu pysyi suhteellisen lähellä ottelun loppuun asti. Peli LePylle 44 - 34, ja näin oli turnauksen avausvoitto otettu.

Turnauksen neljäs peli oli MaSun Sasua vastaan, joka tulee pelaamaan myös keväällä P99 1-divaria. 
Pistimme otteluun ensimmäisen  kerran turnauksen aikana paikkapuolustuksen pystyyn. MaSun pojat sekosivat täysin,  ja kun vielä pelisysteemi rullasi hienosti, oli ensimmäisen erän ekat  3 - 4 minuuttia täydellistä LePyn juhlaa. MaSukin sai tämän murhaavan alun jälkeen pelistä kiinni, mutta ottelu oli loppuun asti selvästi LePyn hallintaa ja päättyi LePylle 45 - 24.

Pääsimme siis pelaamaan turnauksen pronssimitaleista samaista MaSu Sasua vastaan lähes välittömästi edellisen ottelun perään: taukoa tuli ruhtinaalliset 40 minuuttia.

Pronssipelin alkuun kenttä pimennettiin, ja kohdevalon loisteessa pojat kutsuttiin kentälle yksitellen musiikin pauhatessa ja yleisön mylviessä kuin puhvelilauma konsanaan. Pelin aloitimme samalla meiningillä kuin edellisenkin eli paikkapuolustuksella. MaSu oli saanut ykköspelintekijänsä mukaan pronssipeliin, joten odotettiin tasaisempaa taistoa.

Pelin alku olikin paljon tasaisempi kuin edellisessä kohtaamisessa. Hyvän viisikon löytäminen oli yllättävän vaikeaa. Pojat olivat selvästi  kipsissä, ja puoliajalla peli oli MaSulle jotain 5 pinnaa. Sitten alkoi tapahtua, toimiva viisikko löytyi ja niin Masua vietiin. Pelin loppuun pistetty koko kentän miesprässi imi loputkin mehut Masun hyökkäyksestä.  Pronssimitalipelin lopputulos oli LePylle 51 - 36.

Mahtava turnaus pojilta, jotka pelasivat suurella sydämellä eivätkä luovuttaneet  missään vaiheessa!

LePyn joukkueen MVP-pelaajaksi valittiin ISO-MAKE. Onnittelut hienosta turnauksesta!

Jartsa

P99 Malmilla loppiaisena 2012.

P02 kävi hakemassa pronssia ja hopeaa Salon AND1-turnauksesta loppiaisena 2012.

Ricoh 2012

Tammikuun viimeisenä viikonloppuna LePystä osallistui 16 joukkuetta Vantaalla pelattuun Ricoh-turnaukseen.

Tyttöjen sarjassa kilpailivat B-tytöt 2 joukkueella kilpa- ja challenger-sarjassa, Tytöt 1998, Tytöt 1999, Tytöt 2000 kilpa- ja challenger-sarjassa samoin kuin Tytöt 2001. Mukana olivat omissa sarjoissaan myös Tytöt 2002 ja Tytöt 2003 ensimmäisessä turnauksessaan.

Kilpasarjassa B-tytöt saivat ensin vastaansa lopulta hopealle sijoittuneen KaPo Redin, joka höykytti tyttöjämme lukemin 62-24. Toinen ottelu sujui paremmin, ja SGB kaatui 40-30. Wartti vei seuraavan ottelun 40-34, mutta HNMKY voitettiin lukemin 39-26. Lopulta tytöt sijoittuivat viidensiksi. Challenger-sarjassa toinen B-tyttöjen joukkue kohtasi ensin HyPon, jolle hävisi 46-15. Lopulta pronssille sijoittunut TikS vei LePyä lukemin 29-81. PakVi voitettiin 59-27, ja viimeisessä ottelussa vastaan tuli JäNMKY. Ottelu oli äärimmäisen jännittävä mutta päättyi Järvenpäälle 37-35, joten LePyn joukkue oli challenger-sarjan kymmenes.

Tytöt 1998 osallistui challenger-sarjaan. Alkusarjassa tuli tappio Wartti-Basketille ja TiKS Greenille. Nämä kaksi kohtasivat sunnuntain loppuottelussa. T98 voitti Pakilan Visan 48-23 ja ToPon tiukan väännön jälkeen 27-25. Joukkueen loppusijoitus oli 9.

Tytöt 1999 sijoittui kilpasarjassa 7. sijalle.

00-tytöt pelasivat kilpasarjassa loistavan turnauksen ja voittivat pronssiottelussa Hongan 22-37. Challenger-sarjassa 00-tytöille tuli viides sija.

Tytöt 2001 olivat samoin viidensiä kilpasarjassa, ja challenger-sarjassa sijoitus oli 9.

02-tytöt sijoittuivat kahdeksansiksi. Pikkuiset 03-tytöt menestyivät hienosti ensimmäisessä turnauksessaan ja etenivät pronssiotteluun asti. Tällä kertaa rahkeet eivät ensikertalaisilla vielä riittäneet, lopputuloksena hieno neljäs sija!

Pojista turnaukseen osallistuivat B-pojat, Pojat 1999, Pojat 2002 kahdella joukkueella sekä Pojat 2003 kahdella joukkueella.

B-pojat ylsivät challenger-sarjan viidennelle sijalle. P99 oli challenger-sarjan yhdestoista.

Pojat 2002 olivat Vantaalla kahtena joukkueena,P02 Ewokit ja Ewokit Tsemppi. Ewokkien matsit 24-31, 51-17, 39-51, 21-34 ja 36-33 olisivat kaikki voineet päättyä toisenkin joukkueen voittoon . Ottelut olivat tasaiset ja normaalia thrilleriä täynnä. Parasta antia oli pelaaminen 4 uutta joukkuetta vastaan: Lappeenrannan NMKY, Kauhajoen Karhu, Muuramen Urheilijat ja Ura basket.  Turnauksen teemana oli pallottoman hyökkääjän puolustaminen  Hyökkäyspäässä paikkoja oli, mutta heittoprosentti oli välillä heikko. Ewokit Tsemppi pelasi Ricohissa nousujohteisen turnauksen. Joukkueen otteet paranivat ottelu ottelulta, ja kaikille pelaajille kertyi paljon arvokasta pelikokemusta. Joukkueessa oli monta poikaa, joille turnaus oli ensimmäinen. Vaikka vastukset olivat kovia, turnausfiilis pysyi hyvänä loppuun saakka.

Poikajoukkueista nuorimmat, P03 Linko ja Live, sijoittuivat sijoille 8 ja 9.

T00:n pronssijoukkue Ricohissa tammikuussa 2012.

Pojat 2002 Ricoh-turnauksessa 2012

Hieno Puhun Ricoh turnaus P02 Ewokeilla ja Ewokit Tsempillä. Paljon nähtiin, koettiin ja opittiin. Tähänastisista  turnauksista tämä oli selvästi kovatasoisin P02:n historiassa. PuHu teki jälleen upean työn turnauksen onnistumisen eteen. Hyvä PuHu !

Ewokien matsit 24-31, 51-17, 39-51, 21-34 ja 36-33 olisivat kaikki voineet päättyä toisen joukkueen voittoon kuin mitä nyt päättyivät. Ottelut olivat siis tasaiset ja normaalia thrilleriä täynnä.

Parasta antia oli että pelasimme 4/5 uutta joukkuetta vastaan: Lappeenrannan NMKY, Kauhajoen Karhu, Muuramen Urheilijat ja Ura basket. 

Turnauksen teemana oli pallottoman hyökkääjän puolustaminen, ja kehitys oli nousjohteista läpi matsien. Hyökkäyspäässä paikkoja oli älyttömästi, mutta heittoprosentti oli välillä mörkömme.

Ewokit Tsemppi pelasi Ricohissa nousujohteisen turnauksen. Joukkueen otteet paranivat ottelu ottelulta, ja kaikille pelaajille kertyi paljon arvokasta pelikokemusta. Joukkueessa oli monta poikaa, joille turnaus oli ensimmäinen. Vaikka vastukset olivat kovia, turnausfiilis pysyi hyvänä loppuun saakka. Tästä on hyvä jatkaa kevään sarjapeleihin!

Perniön Pikkujätti-turnaus maaliskuussa 2012

Pojat 2002 Ewokit osallistuivat maaliskuussa 2012 Perniön Pikkujättiturnauksessa sekä mikropoikien kilpa- että reservisarjaan.

Pojat 2002 Ewokit saivat paljon uusia kokemuksia ja elämyksiä Perniön Pikkujätti-turnauksesta. Pikkujätti oli Ewokeille kauden kuudes ja viimeinen turnaus. Yhteensä mukana oli 20 pelaajaa, jotka pelasivat kahtena joukkueena kahdessa eri sarjassa. LePyn kannustus olikin aika ajoin hegemonialuokkaa, ja tunteet olivat pelaajilla pinnassa molempiin suuntiin.

Ewokit Tsemppi osallstui reservisarjaan, jossa oli 8 joukkuetta. Lauantain alkulohkossa peli kulki upeasti, ja tuloksena oli kaksi voittoa ja yksi tappio. Sunnuntaiaamun välierässä käytiin kaikkien aikojen  taistelu toisen lohkon voittanutta Turun NMKYn joukkuetta vastaan tuloksena niukka tappio. Iltapäivän välierässä Salon Vilpasta turnausväsymys alkoi jo painaa, ja lopputuloksena oli neljäs sija.

Ewokit  osallistuivat kilpasarjaan, jossa pelasimme neljä peliä. Saaliina oli kaksi voittoa ja tappiota, jonka tuloksena voitimme pronssia. Pelasimme joka pelissä vähintään yhden erinomaisen puoliskon, siispä kun saamme niitä kaksi peräkkäin niin tuloskin natsaa. Totesi toinen tuomarikin EBT:tä vastaan, että voi kun olisitte pelanneet ekan puoliskon samalla tavalla kuin pelasitte tokan. Pääohjelmassa Panttereiden tytöt vastapäisessä luokassa kiinnostivat illalla Ewokkeja, ja Mariocart nintendoDS kuuden yhtaikaisen pelaajan kisat muistuttivat F1-kisoja ainakin huutojen perusteella.

Ewokit Tsemppi.
Kilpasarjassa pelannut Ewokien joukkue.

LePyn minitytöt lähtivät Pikkujätti-turnaukseen kolmella joukkueella. Mukana olivat kaikki kahdeksantoista vuonna 2000 syntynyttä tyttöä, myös normaalisti C-junnujen mukana pelaavat, sekä 13 vuonna 2001 syntynyttä. Yksi 00-joukkue pelasi kilpasarjaa ja toinen reservisarjaa, kuten myös 01-tyttöjen joukkue.

Koko konkkaronkka lähti bussilla matkaan jo perjantaina, saimme yhden extrayön majoitusta turnausjärjestäjän avulla. Majoituimme vanhaan tuttuun toimintakeskukseen, jossa käytössämme oli oma keittiö ja tv-huone. Koko tila tuntui täyttyvän 31 ympäriinsä juoksevasta, tanssivasta, palloja heittelevästä ja kiljuvasta tytöstä.

Matsit alkoivat kaikilla heti lauantaiaamuna - ja voitot haettiin leppävaaralaisille. Seuraavat pelit olivat kolmelta, jolloin T01 jatkoi voittokulkua SBG:tä vastaan, kun taas reservisarjan 00-joukkue joutui antautumaan viime minuuteilla Lohjalle hienossa pelissä.

Tämä tarkoitti, että joukkueemme kohtaisivat heti ensimmäisessä pudotuspelissä. Matsiin lähdettiin rauhallisissa tunnelmissa. Pelikentällä 00-tytöt olivat askeleen edellä, joskin 01-tytöt hakivat lähes kaikki levy- ja irtopallot. Hyvien nopeiden hyökkäysten kautta vanhemmat tytöt hakivat etumatkaa ja lopulta voittivat ottelun.

Illan viimeisessä pelissä kilpasarjassa kentällä oltiin väsyneitä, eikä peli ollut omalla tasollamme. Kahden pisteen tappio TikSille, jonka olemme toistuvasti sarjassa voittaneet, kirveli pahasti tyttöjen silmäkulmissa. Tytöt jäivät suoraan diskoon ja sen loputtua pelikoululle saapui aivan eri ilmeellä varustettuja pelureita. Matsi oli täysin unohtunut diskon aikana :)

Seuraavana päivänä kilpasarjalaisilla oli vielä yksi alkulohkon peli pelaamatta, LePy Tiikerit pelasi sijoista 1 - 4 ja LePy 01 sijoista 5 - 8.

Päivä alkoi kilpasarjassa TuRia vastaan, jolle 2011 Perniössä hävittiin. TuRi puolusti tiukasti, ja me olimme edelleen hieman unessa. Matsi neljällä pisteellä Riennolle, mikä tarkoitti LePyn taistelua sijoista 5 - 6.

Heti suoraan Tiikereiden matsiin, jossa vastaan tuli 1-divarijoukkue Pantterit. Mieletön taistelu tytöiltä ja todella jännittävä matsi, jossa Pantterit olivat lopulta piirun verran parempia. Pronssimatsi alkoi heti tunnin päästä edellisen loppumisesta ja sieltä haettiin selkeästi forssalaisista voitto sekä pronssimitalit kaulaan!

Päivä ei kuitenkaan loppunut tähän. Loppuaika sujuikin mukavasti, sillä Sinin ja Anun valmentama LePy 01 voitti molemmat jatkopelinsä ja päätyi sijalle 5 ollen sarjan paras 01-joukkue. Viimeisessä matsissa haettiin 1 pisteen voitto.

Kilpasarjassa puolestaan voitto tuli noin 30 pisteellä. Tylsää tässä oli se, että toisessa lohkossa joukkueet olivat selkeästi heikompia, kun taas omassamme kaikki pelit olivat tasaisia ja lopulta seitsemänneksi jäänyt Vilpas esimerkiksi voitti turnauksen voittajan alkulohkossamme. Jos jotain opittiin, niin ainakin se, ettei peliin kannata mennä takki auki. Tätä tytötkin muistivat toistaa, ja alkoivat muutenkin turnauksen kuluessa kuulostaa yhä enemmän valmentajaltaan ;)

Viimeisten pelien jälkeen tytöt pääsivät syömään pizzaa ja kebabia, osa kävi hakemassa kolmatta kertaa lisää. 01-tytöille vietiin pizzaa pelipaikalle, jotta ehdittäisiin ajoissa bussiin. Matka kotiin oli äänekäs ja LePy-huutojen täyttämä. Hallin pihalla yhteinen viikonloppu päätettiin ainakin Honkahallille kantaneeseen huutoon: AAAA-LePy!

Klikkaamalla kuvia saat kuvatekstit näkyviin ja kuvat suuremmiksi.

97-pojat kävivät pääsiäisenä Lahdessa Easter Tournamentissa.

Lahden Namikan pääsiäisturnaus sujui pizzatavoitteet täyttäen, muttei ihan kaikilla täytteillä. Katajalle ja SäyRille nimittäin hävittiin, vaikka muut selvitettiinkin kunnialla. Mielenkiintoisimmaksi peliksi muodostui pronssipeli jatkoaikoineen Virolaista Keila KK:n joukkuetta vastaan.

Perjantaiaamuna 7:30 lähtö - yhdeksän pelaajaa, valmentaja ja kolme huoltaja-kuskia matkassa. Ajo suoraan Launeen pelikentälle. Pojille valmistautumiseen kuului herättävä kävely aamun viileässä. Lahden Namika 97 II kaatuikin hienolla pelillä - herätys ja koko turnauksen alku oli onnistunut. Lahtelaiset olivat heittäneet parhaan miehistönsä 96-sarjaan, muttei huono ollut kakkosjoukkuekkaan. Osa pojista piti tätä peliä turnauksen parhaimpanaan.

Toinen peli lounaan jälkeen Tabasalu Palliklubia vastaan. Puoliajalla ottelu oli vielä tasan 19-19, mutta sitten alkoivat LePyn kuviot purra ja virolaiset kaatuivat lopulta selvin numeroin. Ottelu oli virolaisten tuomarien myötä osin "kovaa" peliä suosiva ja Joonaksen normaali puhaltamattomasta virheestä tuomarillekin osoitettu "oho" vaihtui jo "cam'oon" huudoksi.

Tsekkaus ennen iltapeliä hotelli Seurahuoneeseen toi virneitä monien kasvoille. Syksyn turnausmatka ja Kouvolan Turistihovi oli jo herättänyt epäilykset ja luottoa matkanjärjestelijään oli kyseenalaistettu. Virneet olivat kuitenkin positiivisia, sillä hotellista, sen runsaista aamiaisista ja iltasaunoista ei moitteita tullut.

Perjantain iltapeli oli Joensuun Katajaa vastaan. Katajalla oli kuuden pelaajan ryhmä: pienikokoisia ja varsin pallotaitavia kaikki. Ottelu jäi meidän osalta hyvin vaisuksi. Peli vaikutti pelokkaalta ja Katajan selkeästi edellisiä kiivaampi puolustus toi virheitä luvattomasti poikien peliin.

Lauantai aloitettiin varhaisella hotelliaamiaisella ja pelillä aamuyhdeksältä RoNMKY:tä vastaan. Pienikokoisempi Rovaniemen joukkue ei saanut pideltyä hyökkäystämme. Ei paikka- eikä miespuolustuksella. Lauantain toisessa pelissä vastaan tuli SäyRi, joka lopulta voitti turnauksen. Jannen loukattua ranteensa ja Oton jalkalepuutuksen johdosta pelasimme seitsemällä. Ensimmäinen jakso oli hieno. Hyökkäykset ja ratkaisut rauhallisia ja tarkkoja. Peli oli puoliajalla tasan 17-17! Toinen jakso jäi sitten varsin murheelliseksi. Voimien loputtua pallonmenetykset seurasivat toisiaan ja Roni sai kunnian pussittaa meidän jakson ainoan korin.

Lauantai-iltana nautittiin pizzat ja käytiin hotellin kabinetissa katsomassa videotykillä pelit Rovaniemeä ja Tabasalua vastaan. Tiukat paikat kelattiin uudestaan ja vihelletyt ja viheltämättömät virheet nostivat uudestaan tunteita.

Sunnuntaiaamuna oli runkosarjan viimeisessä pelissä vastassa Keila KK Virosta. Ennen peliä jo tiedettiin, että samainen joukkue tulee vastaan myös pronssipeliin. Vastustajan pelaajia lähinnä tarkkailtiin ja peli taputeltiin LePylle tuloksella 38-31.

Pronssista taisteltiin hyvin kaksijakoisessa pelissä Keila KKta vastaan. Pelin alku oli selkeästi LePyn. Kentälle hammasta purren palannut Janne toi peliin vauhtia ja nopeasti peli oli 15-2 meille. Tämän jälkeen alkoi tasainen Keilan nousu. Siinä missä me saimme korin, Keila teki kaksi tai kolme. Ero oli kurottu umpeen noin 30 pisteen kohdalla ja siitä eteenpäin mentiin Keilan muutaman pisteen johdolla. Kun peliä oli enää noin minuutti oli Keila johdolla 39-42. Meidän hyökkäys päättyy ohiheittoon ja pallon menetykseen. Tero taistelee pallon takaisin meille. Oge ajaa korille, rikotaan ja yksi Keilan avainpelaajista saa viidennen virheen! Vaparit molemmat ohi, mutta levari Ogelle. Tuuren kautta Miikalle, joka pussittaa kolkin! Tasan 42-42. Viimeinen Keilan hyökkäys torjuttiin ja seurasi jatkoaika. Keilan avainpelaajan täyttynyt virhetili ja meidän tasoituksen tuoma hurmio kääntää pelin jatkoajalla meille. Hieno taistelu koko joukkueelta!

Pizzatavoite? Kolme voittoa ennen lauantai-iltaa ja jojo tarjoaa pizzat. Mamma Marian Mamma Maria 13 kertaa kiitos! Yksi ilman kinkkua, toinen ilman sieniä, muutamaan gorgonzolaa...

Tulokset

Alkusarja:
Namika Lahti 97 II - LePy : 29-57
Tabasalu Palliklubi - LePy : 23-46
LePy - Kataja : 23-55
LePy - RoNMKY : 55-22
SäyRi - LePy : 46-19
LePy - Keila KK : 38-31

Pronssiottelu 
LePy-Keila KK 52-45 (ja)

97-pojat toivat Lahdesta pronssia.

Myös 99-pojat kävivät Lahdessa Easter-turnauksessa.

Lähdimme matkaan yhdellä joukkueella jossa oli 12 pelaajan sijaan 11, kun edellisiltana yksi joukkueemme jäsen sairastui oksennustautiin.

Joukkue osallistui P-98 kilpasarjaan, kun 99-sarjaan ei ollut tulossa kuin kaksi joukkuetta. Meillä olisi ollut mahdollista osallistua myös 98 fun -sarjaan, mutta halusimme enemmän haastetta, ja tämä osoittautui oikeaksi ratkaisuksi.

Vastustajat sarjassa olivat selvästi kookkaampia ja esim. LaNMKY:n joukkueessa oli puolet joukkueesta isompia kuin meidän isoin mies. Pisin oli n.195cm pitkä.

Ensimmäisen pelin ihmettelyn jälkeen pojat paransivat otteitaan peli peliltä ja oppivat pelaamaan kokoonsa nähden todella fyysisesti. Viidestä ottelusta tuli yhtä monta tappiota, mutta kaksi otteluista päättyi alle 10 pisteen ja yksi 14 pisteen tappioon. Kahdessa muussa pelissä tuli pataan hieman reilummin.

Asustimme turnauksen ajan erään pelaajamme vanhemman hankkimassa kerrostaloasunnossa. Neliöitä oli hulppeasti 107. Puolet joukkueesta pääsi nukkumaan sängyillä, ja tietysti sänkypaikat arvottiin, paitsi valmentajien ja yhden huoltajan, jotka saivat sänkypaikat automaattisesti.

Pelien väliset ajat joukkue vietti asunnolla katsoen Simpson-maratonia niin perjantaina kuin lauantainakin, ja välillä musiikkivideot ja muut musiikkilaitteet pauhasivat.

Turnaus sujui järjestelyjen osalta erittäin hyvin eli ottelut alkoivat ajallaan ja verryttelyaikaakin oli joka otteluun vähintään 10 minuuttia.

Turnausruokalassa söimme lämpimät ruoat, jotka maistuivat ainakin meidän joukkueelle vallan mainiosti. Kaikki muut ateriat eli aamupalat, välipalat ja iltapalat söimme asunnossa jossa yövyimme, paitsi lauantaina, jolloin kävimme koko joukkueen voimalla pizzalla läheisessä pizzapaikassa.

Samaisena lauantai-iltana pojat menivät discoilemaan urheilutalolle, ja jotain kontaktejakin otettiin vastakkaisen sukupuolen kanssa, ei niistä sen enempää, mutta hauskaa oli ollut.

Kaikki meni todella hyvin ja voin hyvillä mielin suositella turnausta muillekin joukkueille.

T. Jartsa

A-tytöt osallistuivat Wienissä suureen pääsiäisturnaukseen.

A-tyttöjen Wienin-matkalla pelattiin myös korista, vaikka näiden kuvien perusteella voisi muuta luulla...

Klikkaamalla kuvia saat kuvat suuremmiksi.

B-tytöt viettivät pääsiäisen aikoihin unohtumattoman viikon Espanjassa, Santa Susannassa.

Matkaan lähdettiin kahdella joukkueella, ja myös konkreettisesti kahdessa osassa, koska lentojen saaminen siirtyneen turnausviikon jälkeen ei enää ollutkaan aivan itsestäänselvyys. Toinen puolisko siis lähti matkaan perjantaina jo aamuyöllä, vietti muutaman tunnin Riikassa, mutta lopulta voitti itselleen ylimääräisen iltapäivän matkakohteessa. Toinen puoli taas (minä mukaan lukien) lensi mukavasti Finnairin suorilla lennoilla yhdessä EBT:n kanssa, mutta pääsi perille vasta keskiyön aikoihin.

Lauantaina runsaan buffet-aamiaisen jälkeen lähdettiin innokkaimpien kanssa heti shoppailemaan Barcelonaan, jonne oli reilun tunnin junamatka. Muilla oli vapaata oleskelua  Santa Susannassa, mikä tarkoitti altaalla/rannalla oleskelua, poikien bongaamista ja kaupoissa kiertelyä. Kaikki tekivät Barcelonasta heti löytöjä, ja erityisesti Pull & Bear oli suosittu liike niin tyttöjen kuin valmentajienkin keskuudessa.

Iltapäivällä palasimme Santa Susannaan, missä pidettiin turnauksen avajaiset. Avajaisissa soitettiin jokaisen maan kansallislaulu, kapteenit kiersivät joukkueensa nimikyltin kanssa ympäri kenttää ja lopuksi paikalliset sirkustaiteilijat (mitä sitten olivatkaan ;) näyttivät taitojaan.  Huuto ja kannustus oli hurjaa, mitä Suomi-tytöt hieman ihmeissään seurasivat. Avajaiset huipentuivat U18-poikien peliin, joka tosin näytti alkulämmittelyn jälkeen niin surkeatasoiselta, että ainakin valmentajat lähtivät kipittämään kohti hotellia.

Sunnuntaina oli aamupäivällä taas vapaa-aikaa, koska pelasimme vasta iltapäivällä. Sää oli edelleen hieno, joten suurin osa porukasta vietti päivän altailla. Iltapäivän peleissä Orange sai vastaansa joukon ranskalaisia, joiden tahdissa ensimmäinen puoliaika mentiin. Vastustaja juoksi hyvää nopeaa ja heitti lähes kaikki heitot kolmosen sisäpuolelta koriin. Toiselle puoliajalla pääsimme peliin mukaan, ja pelasimmekin tasaisesti, mikä ei kuitenkaan voittoon asti riittänyt. White avasi oman ottelusarjansa hienosti voittamalla pisteellä puolikkaan PuHun, jonka ainakin sarjojen perusteella (alueellinen ja valtakunnallinen I div.) olisi pitänyt olla kovempi. Illalla oli jälleen vapaa-aikaa luvassa ja lisäksi kävimme viereisessä diskossa tanssimassa. Tähän mennessä tytöt olivat löytäneet jo seuraakin, ja tästähän paikan sisäänheittäjä tykkäsi – 16 tytön lisäksi paikkaan asteli saman verran poikia J Loppuillasta jätettiinkin jo ensimmäisiä jäähyväisiä, kun osa pojista oli lähdössä seuraavana päivänä kotiin.

Maanantaina sää oli huonompi, ja vietimme aamupäivän sisällä yhdessä. Porukka oli jaettu neljään ryhmään, joiden tehtävänä oli tehdä lomalööppi. Suurin osa lööpeistä käsitteli vuosisadan rakkaustarinoita ja särkyneitä sydämiä, mutta mahtui mukaan myös edellisen päivän PuHu-pelin uutinenkin. Lomalööpin lisäksi jokaisen ryhmän piti valita yksi henkilö, josta ryhmä keksii yhden totuuden ja kaksi valhetta ja muiden ryhmien piti kysymysten avulla selvittää, mikä väitteistä on tosi. Aamupäivän yhteistoiminta oli tosi onnistunut, ja kaikki ryhmät paneutuivat kisaan kunnolla. Iltapäivän pelissä Orange taisteli hyvin, mutta yhteinen pelivire ei vieläkään löytynyt, ja joukkue joutui jälleen taipumaan, tällä kertaa unkarilaiselle Beacille. White puolestaan jatkoi vahvaa otettaan ja voitti saksalaisen HBC Hürtherin. Illallisella olikin sitten superyllätys, kun keittiön henkilökunta oli Maritan vihjeestä loihtinut Mimmille 16-vuotissynttäreiden kunniaksi hienon kakun. Lisäksi Mimmi sai oranssin terveisillä koristellun sweet sixteen -”kortin” sekä valmentajien valitseman t-paidan.

Tiistaina pelasimme aamulla viimeiset alkusarjan ottelumme. Orange joutui toteamaan EBT 97:n heittovoimaisen joukkueen paremmaksi, ja myös Whiten peli takkusi. White nousi kuitenkin 15 pisteen tappioasemasta taistelemaan voitosta, mutta lopulta hävisi niukasti. Kaksi voittoa ja yksi tappio eivät pelien mentyä ristiin riittäneet jatkopeleihin, vaan molempien joukkueiden pelit päättyivät tähän. Jatkoimme kuitenkin pelejä rannassa syöttöpelin, rantafutiksen ja jenkkifutiksen voimin. Pelien päättyessä ukkonen oli jo yllättänyt ja kastellut meidät, joten päätimme hypätä mereen. Lähes koko kööri oli menossa mukana, ja Anukin saatiin aaltoihin Vilman ja Emman avustuksella. Rannasta tullessa innokkaimmat hyppäsivät märissä vaatteissaan vielä hotellin uima-altaaseen, ja tytöillä oli niin kivaa, ettei hotellin henkilökunta kehdannut heitä pois ajaa, vaikka meno kiellettyä varmasti olikin.. ;) Illalla ei pelien päättymistä enää surtu etenkään, kun matka vei taas tutuksi tulleeseen diskoon ja kaikille halukkaille löytyi tanssittaja.

Illan tanssit veivät veronsa, ja seuraavana aamuna Barcelonaan lähti odotettua pienempi porukka. Päivä oli kuitenkin onnistunut, ja vietimme sen kaupungille shoppaillen sekä Ciutadellen puistossa lounasleivät nauttien ja kuvia räpsien. Allekirjoittanut samoili myös katedraalin takana olevilla ihanilla pikkukujilla Barcelonan ainutlaatuisesta fiiliksestä nauttien. Illalla pelattiin finaalipelit, ja hieman hölmöksi homma meni, kun sarjassamme voitosta taistelivat keskenään EBT 97 ja 96, joista vanhempi vei voiton selvin lukemin. Tätä kiinnostavampi oli tyttöjen mielestä U18-finaali, jossa täydeksi yllätykseksi pelasivat avajaispelin joukkueet . Taso ei siis taaskaan päätä huimannut (väitän, että U16-tyttöjen sarja oli paljon tasokkaampi ;), mutta tytöt olivat innoissaan keltaisissa Cheshiren kannatusasuissaan, Anna megafoneineen kaikkineen. Muiden ollessa Barcelonassa oli siis ehditty hieromaan lähempää tuttavuutta näiden brittipoikien kanssa.. Illalla oli tarkoitus mennä ajoissa nukkumaan, koska seuraavana päivänä oli kaikille pakollinen Barcelona-päivä, mutta toisin kävi. Turnauksen palkintojenjako alkoi vasta klo 23, ja siellähän piti olla paikalla, koska kaikki joukkueet saivat pokaalin menetyksestään riippumatta.

Viimeinen päivä vietettiin siis kaikki Barcelonassa. Pakollinen nähtävyys oli tällä kertaa Park Guëll, jossa ihasteltavaa riitti. Tämän jälkeen halukkaat (eli lähes kaikki) pääsivät taas ostoksille. Santa Susannassa jaoimme pelien tsempparit, kokosimme matkan tapahtumia ja hoidimme myös vaikeampia velvoitteita. Anu ja minä kerroimme vihdoin tytöille, ettemme kumpikaan jatka ikäluokkien matkassa ensi kaudella. Reaktio oli jopa odotettua voimakkaampi, eikä osalla meinannut tulla itkusta loppua L Onneksi illan diskoilu kuitenkin pelasti, ja vietimme yhdessä hienon viimeisen illan tanssien ja laulaen DJ:n kannustaessa ”Finland ladieseja.”  Perjantaina kotiin palasi äärimmäisen väsynyt ja hieman haikea, mutta todella onnellinen tyttöporukka.

Matka oli kaiken kaikkiaan erittäin onnistunut, vaikka pelillisesti olisimme voineet pärjätä paremminkin. Mukavaa yhdessäoloa kuitenkin riitti, ja kauden (tai oikeastaan usean kauden, koska sekä minä että Anu lopetamme 96 - 97 -ikäluokkien valmentamisen) päätösmatkaksi turnaus sopi, vaikka pelejä vähän olikin. Tytöille turnaus oli mahtava elämys: he pääsivät näkemään Euroopan korismenoa, tutustumaan useisiin uusiin ihmisiin, parantamaan kielitaitoaan (vaikka tässä kohtaa useampi kyllä taisi ymmärtää asian hieman väärin.. ;) ja viettämään viimeisiä hetkiä ”parhaasta kaudesta ikinä”, kuten yksi tytöistä asian ilmaisi.

Kiitos kaikille tytöille ja Anulle hyvin sujuneesta reissusta ja koko kaudesta. Teidän kanssanne on ollut ilo tehdä töitä. Erityiskiitos vielä Maritalle, jota ilman matka ei olisi onnistunut.

-sini :)

Klikkaamalla kuvia saat kuvat suuremmiksi.

99-tyttöjen ensimmäinen ulkomaanturnaus Ruotsissa helatorstaina 2012

LePyn 99-tytöt lähtivät 16.5.2012 ensimmäiseen ulkomaanturnaukseensa laivalla Eteläsatamasta. Laivaan ja hytteihin päästyä tytöt katosivat Silja Linen käytäville, ja pian päästiin yhdessä syömään. Herkkuja tankattiin kiitettävästi, olihan edessä pelipäivät ja herkkukielto. Karaoken kautta laivan hytteihin ja aamulla pirteinä ylös. Aamupalalle,  turnausbussiin ja pian oltiin jo Solnassa.

Otteluohjelma oli löysä, torstain peli alkoi vasta viideltä. Saimme hyvin aikaa etsiä itsemme Spångahallenille, jonne tulkkiemme Gustafssonin ja Johanssonin avulla löysimme helposti etuajassa. Vastustajaksi asettui ruotsalainen Viby Basket, joka kaatui prässiimme helposti. Ilta jatkui majoituspaikassa iltaruoalla ja runsaalla patonkivalikoimalla. Tytöt pääsivät myös pelaamaan ulkokorista muiden jengien kanssa.

Perjantaina vastaan tuli arviomme mukaan kovempi joukkue Spånga Basket, jonka pelaajat heittivät tarkasti kaukaa ja puolustivat tehokkaasti. Kovasta yrityksestä huolimatta pieni tappio. Tätä tytöt lähtivät korvaamaan Gröna Lundiin, jolloin valmentaja sai vähän vapaa-aikaa shoppailuun ja pelien seuraamiseen. Pelaajat saapuivat väsyneinä koululle, ja nukkumaan mentiin nopeasti.

Lauantaina oli edessä viimeinen lohkopeli Tenstaa vastaan. Prässi jatkui, valmentaja opetti tuomarille sääntöjä ja vaihtoja tehtiin kolmella eri kielellä. Selkeään voittoon ja vastustajaksi toisen lohkon kakkonen, Duvbo 1. Odotimme tiukkaa peliä, mutta vastassa olikin paljon Spångaa heikompi joukkue. Onnistumisia lähes koko joukkueelta ja loistava voitto. Illalla semifinaaliin, jossa vastaan Scania-voittaja Hörsholm. Esimakuna pelille se, että LePy hävisi Hongalle syksyllä 60 pinnaa ja Honka otti Scaniassa Hörsholmilta 20 pinnaa pataan.

Tytöt halusivat kuulemma tehdä valmentajan ylpeäksi, ja se näkyi mahtavana taistelutahtona. Hörsholmalta puuttui joitain kovia pelureita, mutta joukkue oli todella taitava. LePy sinnitteli ajoittain hyvin pelissä mukana, mutta pallo pomppi rautoihin ja ajoittain ei ehditty alas puolustamaan. Hörsholm vei lopulta pelin 17-43. LePy teki kuitenkin eniten pisteitä Hörsholmia vastaan koko turnauksessa.

Tähän päättyivät pelimme, vaikka meille ehdittiin jo lisätä sunnuntaille matsi ja perua se sunnuntaiaamuna. Tästä sisuuntuneet tytöt lähtivät Solna centrumiin tyhjentämään kauppoja ja kannustamaan Suomea nuorten PM-kisojen finaaleihin. Kolmelta bussi suuntasi satamaan, josta laiva lähti kohti Helsinkiä. Laivassa tunnelma oli haikea, kun tytöt ja vanhemmat muistivat allekirjoittanutta lahjoin ja puhein. Kyyneliä virtasi pitkin iltaa.

Reissun perusteella nousussa:

1. Olle

2. Suoristusrauta ja kiharrin

3. Pitsitopit

4. Prässi

5. Hiilihydraatit

Laskussa:

1. Ruotsalaiset pojat

2. Gröna Lundin jonot

3. Turnausjärjestäjän sähläys

4. Bussi 515

5. Herääminen

Tyttöjen kanssa on ollut ilo olla ja tähän matkaan oli mukava päättää oma valmentajan roolini joukkueessa.  Pikkutytöistä on viidessä vuodessa kasvanut pieniä isoja tyttöjä, nuoria naisia.

Saara Myllymäki

00-tyttöjen turnausmatka Viroon

Laivamme starttasi Katajanokalta perjantaiaamuna 11.5. Matkaan ehtivät ajoissa kaikki viisitoista pelaajaa, neljä äitiä ja yksi jojo. Laivasta olimme varanneet hytin hillittömälle tavaramäärälle ja suuntasimme ilman laukkuja buffaan. Tytöt saivat syödä notkuvista pöydistä rajoituksin, sillä iltapäivällä oli tiedossa ensimmäinen peli.

Saavuimme Viroon, hyppäsimme bussiin yhdessä Keravan tyttöjen kanssa ja matkasimme pari tuntia Rakvereen. Siellä kyyti kurvasi lopulta suoraan pelipaikalle. Kamat päälle, äidit ostamaan pullovettä ja tytöt kentälle. Peli vaikutti hetken tasaiselta, mutta toisessa erässä LePy kirmasi Saran ja Amandan koreilla johtoon. Loput erät veimme selkeästi, ja matsi päättyi 47-22 espoolaisille.

Ruokailuun ja takaisin peliin, nyt vastassa oli uusi joukkue, virolainen Bc Star. Tytöillä oli pinkit peliasut kultaisin numeroin, ja he näyttivät varsin sporttisilta, tosin ehkä enemmän voimistelijoilta. LePyn prässiin heillä ei kuitenkaan ollut juuri vastaansanomista, ja omat tyttömme saivat onnistumisia laajalla rintamalla. Pisteitä 9 eri pelaajalle ja lopputulos 58-24 Lepylle. Tämän jälkeen vihdoin majoituspaikalle, jota etsittiin kissojen ja koirien (kirjaimellisesti) kanssa keskeltä teollisuusaluetta. Lopulta löytyi, hieman ränsistynyt ja remonttia kaipaava rakennus, josta meille löytyi kahden hengen huoneita. Suurin osa tytöistä nukahti nopeasti, ja aamulla hereillä oltiin jo ennen valmentajaa.

Lauantaina vastaan tuli PuHun 01-tytöt. Tämän kuviteltiin olevan helpompi peli, mutta PuHulla oli mieletön tsemppi ja kova puolustus. Loppua kohden LePyläiset löysivät taas omaa peliään, ja viimeinen erä 14-2 kertoo siitä. Lopputulos 46-20 meille. Tällä matsilla lohkovoittoon ja vastustajaksi FoKoPo, jonka olimme kohdanneet jo Perniössä. Matsista ei jää paljoa kerrottavaa jälkipolville, peli selkeästi LePylle 72-24. Välissä syömään ja lepäämään, edessä oli semifinaali virolaista KK Paulusta vastaan.

Väliajalla syntyi draamaa, joka oli kesken vielä pelipaikalle saavuttaessa. Pakkaa sekoitti myös pelipaikalla liikkunut taskuvarasporukka. Tiukalta vaikuttava peli alkoi hankalissa tunnelmissa, ja tyttöjen ajatukset tuntuivat olevan enemmän varkaissa kun pelissä.

Tässä matsissa sai painia ja nyrkkeillä. Kentällä pelattiin hävyttömän aggressiivista korista ja virheitä sateli molempiin päihin. Virolaisyleisö piti meteliä, ja tunnelma oli suoraan suuresta urheilutapahtumasta. Tasaisia eriä, vähän koreja. LePyläiset onnistuivat onneksi myös vapariviivalla. Viimeisessä erässä Gabi ja Tara suihkuun, mutta peli taisteltiin upeasti loppuun, 35-27 LePylle. 

Riemu täytti tässä vaiheessa koko vanhan Kalev-hallin. Tytöt olivat ansainneet kylpylän, johon koko joukkue suuntasi. Tämän jälkeen osa lähti vielä linnaan, jossa järjestettiin erikoinen disco ja illanvietto. 

Sunnuntaina edessä oli enää finaali, jossa vastustajana PuHu. PuHun kanssa pelit ovat olleet todella tasaisia koko vuoden, joten edessä oli trilleri. Kaikki 15 pelaajaa olivat nyt rosterissa. Peli eteni tasaisena PuHun pienessä johdossa. Meidän pallot eivät meinanneet pyöriä pussiin ollenkaan etenkään vapariviivalta. Pöytä unohti pysäyttää kellon ja matsi viiletti eteenpäin turhan nopeasti. Lopussa ei saatu koripaikkaa ja peli päättyi PuHun voittoon 30-32.

Tytöt pääsivät juhlimaan hopeaa pizzeriaan. Mitaleita ja pokaali mukaan, tämäkään hopea ei ollut häpeä vaan viikonlopun pelit pelattiin  hienosti! Erityisesti KK Paulusta vastaan oli loistava asenne. Kyseessä oli hyvä joukkue, jonka myös Puhu voitti vain 2 pisteellä.

Suurkiitos mahtavasta turnauksesta tytöille ja huoltojoukoille. 

Reissun aikana kaikki meni uusiksi moneen kertaan, mutta täysillä mentiin finaaliin asti. 

Reissulla nousussa:

1. Virolaiset korvapuustit

2. Aqva Spa

3. Kulkukissat

4. Loimaalaiset pojat

5. Suklaamousse

Laskussa:

1. Ammattikoulun asuntola

2. Linnadisco

3. Taskuvarkaat

4. Hajoavat mitalit

5. Virolaiset tuomarit

Bubbling under: Villu Kask

-Saara Myllymäki

Klikkaamalla kuvia saat kuvat suuremmiksi.