Kouvot-turnaus 2013

Raportti T04:n Kouvolan-matkasta:

LePyn T04-joukkue lähti Kouvolaan pelaamaan kahdella joukkueella. Molemmissa joukkueissa pelasi yhdeksän tyttöä, ja monelle tämä turnausreissu oli ensimmäinen yhteinen matka joukkueena. Mukana oli myös jo pidempään pelanneita ja viime toukokuun Turun turnauksessa mukana olleita tyttöjä. Moni tyttö olikin Turun mukavien kokemusten jälkeen jo innolla odottanut seuraavaa turnausmatkaa eli Kouvot-turnausta. Myös jännitystä oli ilmassa, ja joidenkin mielissä olivat viimekertaisen reissun kummitustarinat, joten sovimmekin heti alussa, että tällä matkalla ei kummitusjuttuja kerrota ollenkaan.

Tytöt pelasivat kukin omien kykyjensä mukaan, ja tsemppihenkeä oli ilmassa toisen joukkueen kannustaessa toista. Kaikki pelit päättyivät kuitenkin tappioon. Paitsi sunnuntain ottelu, jossa LePy pelasi LePy Orangea vastaan, peli oli hyvin tasainen ja LePy vei voiton pienellä piste-erolla joukkuetovereistaan. Tyttöjen yhteiseksi lausahdukseksi viikonlopun aikana tulikin "ei se haittaa vaikka toinen joukkue voittaa, me ollaan kuitenkin samaa joukkuetta." Ei se haittaa vaikka... -lauseeseen tytöt keksivät milloin mitäkin asioita jatkoksi. Tytöt keksivät myös toisillensa uusia lempinimiä, ja kävelymatkat majoituskoululta ruokailupaikalle ja takaisin olivat mitä parhainta jutteluaikaa, jossa tytöt tutustuivat toisiinsa paremmin. Yölläkään kaikki tytöt eivät malttaneet nukkua, vaan juttua riitti keskellä yötäkin...sipinää ja supinaa siskonpedeissä koulun lattialla.

Vapaa-aikana pelien ja syömisen lomassa tytöt halusivat leikkiä koulua, koulun tiloissa kun oltiin. Lauantai-iltana pidimme oman discon ja herkutteluhetken luokassa. Sunnuntaiaamuna kaikki heräsivät reippaita ja innokkaina klo 7, toiset pelaamaan ja toiset kannustamaan. Olimme ajatelleet, että ne jotka eivät ole pelivuorossa saisivat nukkua pidempään, mutta kukaan ei halunnut nukkua, vaan kaikki lähtivät kannustamaan joukkuekavereita. Tämä kertoo jotain joukkuehengestä!

Tässä vielä pelaajien kommentteja reissusta:

  • Kouvolassa on tosi kivaa vaikka ollaankin hävitty
  • Moro-Poroa on leikitty
  • Nukuttiin yö koulussa. Tosi kivaa, kun kaikki nukkuu samassa koulussa ja makuupussissa.
  • Vastustajat ovat olleet aika kovia.
  • Suu on täynnä herkkuja.
  • Pelaaminen on kivaa.
  • Kummitustarinat olis kivoja mutta huoltajat kielsi ne.
  • Tylsää, kun vessat on vaan alakerrassa ja kisadisco pitkän matkan päässä.
  • Tylsää, kun tää kestää niin vähän aikaa, tuhat yötä olis sopiva!

Ninni Nissinen