LePyn valmentajat 2010 - 2011

Alla kaikki LePyn valmentajat ja apuvalmentajat kaudella 2010 - 2011 aakkosjärjestyksessä.

Niki Aarnio Olen itse pelannut 7-8 -vuotiaasta asti ja valmentanut 02-poikia noin 3 vuotta.
Muhamed Ali Muhis apuvalmentaa 00- ja 01-poikia ja pelaa LePyn A-pojissa
Ella Alinikula Olen 15-vuotias ja peliuraa takana on jo kahdeksan kautta, valmentajana pyörähtää nyt 3. kausi. Pelaan nyt B-tytöissä ja valmennan 03-04 syntyneitä poikia kerran viikossa.
Sini Auvinen Valmennan supermikrotyttöjä eli -03 ja -04 vuonna syntyneitä. Aloitin valmennuksen apuvalmentajan roolissa vasta tänä kautena, joten koko asia on vielä aika uusi minulle. Valmennus on kuitenkin lähtenyt hyvin käyntiin ja se tuntuu mieluisalta, kokemustakin kertyy toivottavasti pikkuhiljaa. Itse opiskelen lukion toisella luokalla Espoossa.
Marianne Cairenius Marianne on valmentanut noin 2 vuotta supermikrotyttöjä. Marianne käy lukiota ja pelaa itse LePyn A-tytöissä.
Mikko Eloranta Mikko Eloranta, Jussi Somervuo ja Markus Konkari valmentavat LePyn miesten edustusjoukkuetta, joka kulkee tällä kaudella nimellä LePy Orangemen. Eloranta ja Somervuo vastaavat joukkueen taktisesta puolesta ja peluutuksesta, kun taas Konkarin tehtävänä on hoitaa joukkueen fyysistä harjoittelua. Kaikki kolme osallistuvat myös harjoitusten suunnitteluun ja käytännön toteutukseen. Tämä on kolmikon ensimmäinen valmennusvuosi miesten joukkueen parissa. Mainittakoon vielä, että kaikki ovat seuran omia kasvatteja.
Marie-Louise Hindsberg Maiju toimii miniliikkarin ohjaajana.
Tuomo Holopainen Aloitin valmentajana vuoden 2008 syksyllä, eli nyt on kolmas vuosi lähtenyt käyntiin. Olen alusta asti ollut apuvalmentajana 2002 vuonna syntyneissä pojissa. Itse olen pelannut korista seitsemänvuotiaasta asti ja vielä jatkuu :)
Emilia Jalonen Olen Emilia Jalonen 24v, valmennan T02-joukkuetta ja T97-joukkuetta Sinin apuna. Valmennan LePyssä kolmatta kautta. LePyssä on kivaa valmentaa koska seuralla on hyvät arvot, toimintaa kehitetään jatkuvasti ja vanhemmat ovat mukavia. Olen myös erittäin onnekas kun saan valmentaa mahtavia tyttöjä joilla on hyvä asenne. Heidän takiaan jaksaa innostua harjoituksista ja peleistä sekä oman vapaa-ajan aikatauluttamisesta koripallon mukaan. Suuri kiitos myös Sinille ja Saaralle yhteistyöstä ja tuesta!
Anu Karppinen Kaudella 2009 - 2010 Vuoden valmentajaksi valittu Anu Karppinen on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut valmentaja. Tällä kaudella hän valmentaa B-tyttöjä ja pelaa itse A-tytöissä ja LePyn naisten joukkueessa.
Johanna Kastepohja Olen 21-vuotias oikeustieteen opiskelija ja toimin tällä hetkellä A-tyttöjen apuvalmentajana. Olen ollut LePy:n toiminnassa mukana jo melko pitkään. Valmennan A-tyttöjä Pertsan apuna nyt kolmatta vuotta ja tätä ennen toimin neljä vuotta 97-tyttöjen valmentajana. Olen aloittanut koriksen LePy:ssä 9-vuotiaana ja pelaan tällä hetkellä naisten 3-div.-joukkueessa.
Ida Keronen Olen valmentanut tämän syksyn supermikrotyttöjä kerran viikossa. Viime vuonna olin satunnaisesti apuvalmentajana esim. koriskoulussa pari kolme kertaa. Itse olen pelannut LePyssä kahdeksanvuotiaasta asti, korista olen harrastanut ehkä pari vuotta sitä kauemmin.
Hemppa Kettunen Valmennan B-poikia kolmatta kautta. Sitä ennen valmensin Lepyssä 93 syntyneitä tyttöjä. Ennen LePyyn siirtymistä olen ollut Mikkelin NMKY:n juniorivalmentaja sekä itäisen alueen aluevalmentaja. Valmentaminen on mukavaa!
Jussi Kilpelä Jussi valmentaa 99-poikia ja pelaa FUTissa.
Markus Konkari Markus valmentaa yhdessä Mikko Elorannan ja Jussi Somervuon kanssa LePyn miesten edustusjoukkuetta, joka kulkee tällä kaudella nimellä LePy Orangemen. Eloranta ja Somervuo vastaavat joukkueen taktisesta puolesta ja peluutuksesta, kun taas Konkarin tehtävänä on hoitaa joukkueen fyysistä harjoittelua. Kaikki kolme osallistuvat myös harjoitusten suunnitteluun ja käytännön toteutukseen. Tämä on kolmikon ensimmäinen valmennusvuosi miesten joukkueen parissa. Mainittakoon vielä, että kaikki ovat seuran omia kasvatteja.
Anssi Kousa Anssi valmentaa LePyn A-poikia.
Martti Kuisma Martti valmentaa LePyn T98-, P00- ja P01-joukkueita.
Mimmi Kuusisaari Mimmi on supermikrotyttöjen apuvalmentaja ja pelaa B-tytöissä.
Opa Laitila Toimin apuvalmentajana LePyn B-poikien joukkueessa ja autan ennen kaikkea pitkien poikien korinaluspelin hiomisessa. Itse en enää pelaa.
Anssi Lauha Anssi on supermikropoikien valmentaja.
Harri Leiviskä Valmennan kolmatta vuotta Lepy P02 Ewokeja. Tänä vuonna olen osallistunut korisliiton I-tason valmentajaputkeen. Korisliiton järjestämät kurssit ovat todella mielenkiintoisia ja korkeatasoisia, suosittelen lämpimästi ! Motivaationi on, että monet Ewokit saavat koriksesta elinikäisen harrastuksen tai vähintääkin se myötävaikuttaa liikunnan rooliin osana heidän elämäänsä. Mukaan mahtuu paljon elämyksiä: ryhmätoimintaa, leikkejä, liikuntaa, uusia ystäviä, voittoja, dramatiikkaa ja tappioita. Ewokien joukkue, apuvalmentajat, jojo ja sen piirissä toimivat vanhemmat muodostavat huipputärkeän kokonaisuuden, samaa voin myös sanoa koko LePy-jengistä, joka on erittäin lämminhenkinenja perhemäisen mukava yhteisö.
Saija Liehunen Saija toimii liikkarin ohjaajana.
Suvi Liehunen Valmentajaurani alussa olin vain 13-vuotias nuori, joka rohkeni ottaa tarjotun haasteen koripallovalmentajana vastaan. Valmentajasopimuksessani ei tuolloin mainittu, miten pitkästä pestistä olisi kysymys. Sopimus on jatkunut tänä syksynä 13 vuotta. Vuosien varrella olen valmentanut joukkueita aina supermikroista B-tyttöihin saakka, usein kahta tai useampaa joukkuetta kerrallaan. Tätä nykyä valmennan 95-96 syntyneitä B-tyttöjä, joiden kanssa olen ollut mukana joukkueen alkutaipaleista saakka. Parasta valmentamisessa on nähdä omien valmennettavien kehittyminen ja jakaa heidän valtava intohimonsa koripalloa kohtaan unohtamatta tietenkään sitä, miten hyvin sitä oppiikaan tuntemaan pelaajat ja heidän ajatusmaailmansa. Oman pelaajaurani olen pelannut LePyssä lukuunottamatta muutamaa kautta Sykissä sekä pyrähdystä Yhdysvalloissa. Leipätyön ja valmennuksen ohella ehdin aina silloin tällöin pelaamaan LePyn naisten joukkueessa, jonka muuten elvyttivät henkiin pelaamista kaivanneet korisvalmentajat!
Kalle Lundsten Aloitin valmentamisen 60-luvun loppupuolella. Ensin valmensin 1952 - 1954 syntyneitä poikia.  Muutamista tuli myöhemmin pelikavereita miesten joukkueessa. Parhaiten menestyi Erkki Saaristo, joka pelasi monet vuodet miesten maajoukkueessa. Vuonna 1968 aloitin minipoikien valmentamisen, kun Mäkkylän ruotsinkielisen koulun korit alennettiin minikorkeudelle. Ensimmäinen valmentamani poikien ryhmä, joka pysyi koossa läpi juniorivuosien, oli 1961 - 1964 syntyneet pojat. Joukkue voitti A-nuorissa SM-pronssia, ja pojista muodostui vuosiksi miesten edustusjoukkueen runko. Kirkkain tähti oli Vesa Linnamo, joka jatkoi uraansa korisliigassa ja myöhemmin päävalmentajana ja seurajohtajana Jyväskylässä. Valmensin 1970 ja 1980-luvuilla useita sekä poikien että tyttöjen joukkuetta. Joukkueina pojat eivät yltäneet aivan huipulle, mutta monet pelaajista ovat vielä mukana koripallon piirissä. Yksilöinä erottuivat reilusti yli kaksimetriset Olli-Pekka Laitila ja Martti Kuisma. Tyttöjen puolella kilpailumenestystä ei puuttunut. Sain olla mukana leireillä ja taustavaikuttajana, kun Lissu Lausamon valmentamat 66-tytöt voittivat D-tytöissä Suomen mestaruuden. Jatkossa samat tytöt voittivat SM-pronssia Martti Rantasen ja minun valmentamina. Seuraavaksi sain valmennettaviksi 1978 syntyneet D-pojat. Heidän kanssaan kului monta hienoa kautta aina A-junioreihin saakka. Tästä ryhmästä Kasper Kepsu, Markus Konkari, Teo Lehto, Kalle Saikkonen ja Janne Flythström jatkavat LePyssä tai ovat pitkään osallistuneet LePyn toimintaan. Vuosina 2002 - 2003 aloitin vuonna 1993 - 1994 syntyneiden poikien valmentamisen. Kaveriksi sain pian Kasper Kepsun. Pojat kehittyivät tasaisesti, ja viime kauden pelasimme valtakunnallisessa I divisioonassa kohtalaisella menestyksellä. Joukkueesta nousi Teemu Sulonen nuorten maajoukkueeseen. Kuluvalla kaudella valmennettavinani ovat pojat-01 ja pojat-00, tytöt-98 sekä osittain C-poikien kaksi joukkuetta. Kiirettä riittää, mutta onneksi saimme avuksi Martti Kuisman ja usean apuvalmentajan, joten selviämme tästä kaudesta ja pystymme tarjoamaan hyvää valmennusta.Laura Löytömäki Laura toimii T02:n apuvalmentajana ja pelaa B-tytöissä.
Erika Mattila Toimin tällä hetkellä -03 poikien apuvalmentajana toista vuotta. Aikaisemmin olen ollut kahden vuoden ajan liikkarissa apuohjaajana. Valmentaminen on hauskaa, ja on mukava valmentaa motivoituneita poikia ja nähdä heidän kehittyvän.
Heikki Mikola Olen 29-vuotias pelaaja/valmentaja Etelä-Leppävaarasta. Koriksen lisäksi aikaa vievät oma perhe sekä työt kansainvälisen logistiikan ja hankinnan parissa.Olen toiminut LePyn valmennuspuolella syksystä 2006 lähtien, vastaten 1997syntyneiden poikien valmennuksesta. Tällä kaudella mukana LePyn C-pojissa on myös 1998 syntyneitä, ja kaikkiaan meneillään on siis viides kauteni valmentajana.LePy JouJou Blue -joukkueen päävalmennusvastuun lisäksi oma pelaajaurani jatkuu F.U.T.:n riveissä, ja korista riittää siis yhä 5 - 6 päivälle viikossa. Koripalloharrastukseni alkoi LePyn mikropojissa syksyllä 1989, ja aktiivisia pelivuosia seurassa onkin kertynyt jo 21.Valmentajana on ollut hienoa päästä seuraamaan yhden ikäluokan pelaajien kehitystä useamman vuoden aikana. Osa pojista oli mukana jo viisi vuotta sitten mikropojissa. Aiemmilta vuosilta tuttujen poikien kanssa on ollut helppo rakentaa yhtenä joukkueena pelaava porukka, ja samalla ottaa huomioon kunkin pelaajan kehitysvaihe, ominaisuudet ja vahvuudet koripalloilijana. Valmennuksen ja Blue-joukkueen tavoitteet ovat viikon päästä Kouvolassa pelattava Nordea-turnaus sekä menestys Eteläisen alueen II divisioonassa. Jos C-poikien hyvä harjoittelu, nousujohteinen kehitys ja joukkueen hioutuminen yhteen yhä jatkuvat, löytyvät tavoitteet tulevalle keväälle sarjaporrasta ylempää.
Saara Myllymäki Olen 23-vuotias, asun Etelä-Haagassa ja valmennan nyt LePyssä jo yhdeksättä kautta. Ensimmäiset valmennettavani ovat jo A-ikäisiä, ja onpa yksi heistä innostunut valmentamaankin kanssani. Välissä olen kokeillut myös poikien koutsaamista, mutta tällä hetkellä on hallussani taas kaksi tyttöjoukkuetta. Mielestäni valmentamisessa tärkeintä on se, että harjoituksissa ja peleissä olisi hyvä oppimisen ja kannustamisen ilmapiiri.  Pyrin siihen, että jokaisissa treeneissä yksittäinen pelaaja pääsee aina liikkumaan ja tekemään mahdollisimman paljon toistoja. Tärkeänä pidän myös monipuolista liikuntaa, joten valmennettavillani toinen harrastus on perusteltu syy poissaololle. Hauskaa valmentamisessa on muun muassa se, että oppii tuntemaan joukkueellisen (tai useamman) mahtavia persoonia, jotka vuosien saatossa hitsautuvat toisiaan tukevaksi tiimiksi. Muista valmennukseen liittyvistä asioista kirjoittelen tarkemmin myös blogissani. On  kivaa, että toiminnassa on mukana aktiivisia ja innokkaita vanhempia. Ja aina kun käy Sellossa, näkee tuttuja :)
Pekka Oittinen Pekka valmentaa P02 Ewokeja.
Sofia Olin Valmennan toista kautta 01-tyttöjä. itse pelaan B-tytöissä ja pelaan seitsemättä kautta.
Rosa Silvennoinen Olen nyt 14-vuotias. Valmennan 01-tyttöjä nyt toista vuotta. Olen pelannut LePyssä 7-vuotiaasta asti. Nyt pelaan B-tytöissä.
Emilia Sipilä Emilia on T00:n valmentaja ja pelaa A-tytöissä.
Jim Smeds Jim valmentaa P99:a ja pelaa FUTissa.
Jussi Somervuo Mikko Eloranta, Jussi Somervuo ja Markus Konkari valmentavat LePyn miesten edustusjoukkuetta, joka kulkee tällä kaudella nimellä LePy Orangemen. Eloranta ja Somervuo vastaavat joukkueen taktisesta puolesta ja peluutuksesta, kun taas Konkarin tehtävänä on hoitaa joukkueen fyysistä harjoittelua. Kaikki kolme osallistuvat myös harjoitusten suunnitteluun ja käytännön toteutukseen. Tämä on kolmikon ensimmäinen valmennusvuosi miesten joukkueen parissa. Mainittakoon vielä, että kaikki ovat seuran omia kasvatteja.
Antonio Thin Antonio on C-poikien apuvalmentaja ja pelaa A-pojissa.
Jay Thompson Jay on P00:n apuvalmentaja ja pelaa BALLSissa.
Sini Tiainen Olen 24-vuotias LePyn kasvatti ja asustan tällä hetkellä Meilahdessa.  Olen pelannut LePyssä 9-vuotiaasta saakka (muutama välivuosi tosin mahtuu mukaan) ja tällä hetkellä palloilen naisten 3-divarijoukkueessa. Valmennuksen aloitin kaudella 2002 - 2003 ja tällä hetkellä valmennan kolmea joukkuetta: T01, T99 ja T97. Valmennukseen, suunnitteluun, matkustamiseen yms kuluu reilusti yli 30 tuntia viikossa, joten voisin sanoa erästä valmennettavaani lainaten: "Basketball isn´t a game, it´s a lifestyle." Moni on kysynyt, miten jaksan painaa tällä tahdilla viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen. Kyllähän se koris vaatii paljon, mutta antaa vielä enemmän. Pelaajan ensimmäinen kori, joukkueen ensimmäisen mitali, ihanat tytöt ja valmentajaystävät sekä yhteiset itkut ja naurut antavat voimaa ja auttavat jaksamaan myös silloin, kun väsymys iskee.
Jari Timonen Tervehdys kaikille LePyläisille. Minun nimeni on Jari Timonen. Olen ollut Lepyssä 10-vuotiaasta lähtien ensin pelaajana ja myöhemmin valmentajana. Aloitin valmentamisen muistaakseni vuonna 1997 ikäluokalla 82,  jotka olivat silloin vanhempia B-poikia. Valmensin heitä 10 vuotta. Nykyisin joukkue tunnetaan nimellä F.U.T, joka pelaa miesten 4-divaria. F.U.T.-kauden loppupuolella otin valmennettavaksi myös C-pojat 91. Heitä valmensin 6 vuotta. Nykyisin heistä pelaa miesten edustuksessa Joonas Sarasti ja Futissa Jim Smeds ja Alex Aladin sekä A-pojissa Renny ja Ricardo Ruha, jotka ovat 92-syntyneitä. Tällä hetkellä valmennan minipoikien 99-ikäluokkaa. Aloitin heidän kanssaan reilu vuosi sitten, kun Minna Loponen soitti ja kysyi minulta mahdollisuutta valmentaa poikia ja tässä sitä ollaan. Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 19 poikaa, joten vilskettä ja vilinää riittää treeneissä. Joukkue on jaettu kahteen niin sanottuun tasoryhmään, oransseihin ja sinisiin, joista oranssi pelaa 1-divaria ja siniset 2-divaria. Itsestäni voin kertoa sen verran, että olen 37-vuotias ja asun Klaukkalassa. Perheeseeni kuuluu itseni lisäksi vaimoni Heidi ja lapset Emma 9v ja Veeti 3v sekä 9kk:n ikäinen kultainen noutaja Aksu. Eipä tässä muuta kun tsemppiä kaikille lepyläisille tuleviin haasteisiin, unohtamatta pelaajien vanhempia, jotka tekevät todella arvokasta työtä joukkueiden eteen.
Jussi Vainio Valmennusurani aloitin vasta viime kauden alkaessa, jolloin ryhdyin valmentamaan seuramme B-tyttöjä. Yhden kauden aikana ehdin kuitenkin suorittaa Koripalloliiton valmentajakoulutuksen ensimmäisen tason, jonka lisäksi olen saanut arvokasta valmennusoppia myös seuramme muilta valmentajilta. On ollut todella innostavaa valmentaa motivoituneita ja lahjakkaita nuoria urheilijoita, joiden kanssa sain solmittua jatkosopimuksen myös täksi kaudeksi. Oman pelaajaurani aloitin jo nelivuotiaana Espoon Akilleksessa, josta siirryin myöhemmin seuraliitoksen myötä EBT:hen. Minua ovat aina valmentaneet innostavat ja koripalloon intohimoisesti suhtautuneet valmentajat, joiden ansiosta myös oma kipinä valmentamiseen on syttynyt. Tällä hetkellä en ikävä kyllä itse ennätä pelaamaan aktiivisesti, mutta selvittelen mahdollisuuksia osallistua Ballsien ensi kesän try-out - tapahtumaan.
Gijsbert van der Starre Pertsa valmentaa A-tyttöjä ja pelaa itse LePy Orangemenissä.
Anni Vehola Anni pelaa B-tytöissä ja toimii T02:n apuvalmentajana.
Karla Viinikainen Moi, olen Karla ja olen aikaisemmin ollut kaksi vuotta apuvalmentajana Supermikrotytöissä ja tänä vuonna olen päävalmentajana yhdessä Mariannen kanssa.