Puheenjohtajan tervehdys 2013

LePyn puheenjohtaja Kimmo Järvinen. Kuva: Tomi Kaminen.

Parhaat LePyläiset!

Saimme tähän kauteen monella tavalla parhaan startin pitkään aikaan. Löysimme runsaasti uusia harrastajia aloittaneisiin ryhmiin, ja myös uusien junioreiden vanhemmat lähtivät innokkaasti mukaan toimintaan. Lisäksi jo aikaisemmin mukana olleet ovat hienosti pysyneet mukana toiminnassa, kouluttautuneet seuran järjestämillä kursseilla ja muutenkin osallistuneet toiminnan kehittämiseen. Tämä vanhempien positiivinen tuki heijastuu harrastajiin ja näkyy peli-ilona ja harrastamisen intona kentällä. Kiitos siitä kaikille LePy-vanhemmille. Myös järjestämämme turnaukset ovat löytäneet paikkansa, ja niiden kautta luomme monivuotisia kontakteja uusiin joukkueisiin ja seuroihin.

Olemme kasvaneet vahvasti, mutta tavoittelemme yhä laajempaa harrastajajoukkoa seuraamme. Tahdomme olla yksi suurista espoolaisista urheiluseuroista, joka valmentaa harrastajista taitavia ja monipuolisia urheilijoita ja tarjoaa mahdollisuuden harrastaa koripalloa  monella eri tasolla. Panostukset valmennukseen ovat alkaneet tuottaa tulosta, ja seuraamme hakeutuu pelaajia kaikista ikäryhmistä. Ikäluokkien kasvaessa myös tarve suuremmille saleille kasvaa, ja olemmekin alkaneet kartoittaa LePyn tulevaisuuden salitarpeita sekä eri ratkaisuvaihtoehtoja. Urheilumyönteinen kaupunkimme on jo joihinkin tilahankkeisiinsa hakenut urheiluseurasta kumppanin, mutta tulevaisuus näyttää, mikä on meille sopivin malli ja vaihtoehto.

Suomalainen koripallo nauttii tällä hetkellä Susijengin luomasta nosteesta, ja lajin pelaajamäärät ovat Koripalloliiton mukaan monen vuoden laskutrendin jälkeen kääntyneet nousuun. Samalla kun liitto kannustaa seuroja kasvattamaan enemmän ja parempia koripalloilijoita, on tärkeää myös vahvistaa itse koripallokulttuuria. Kuten näimme Suomen maajoukkueen peleistä syksyn EM-kisoissa Sloveniassa, positiivinen kannustus auttaa pelaajia huikeisiin suorituksiin. Mielestäni parhaat ottelut nähdään ja koetaan omassa kotihallissamme, Leppävaaran liikuntahallilla: LePyn A-tytöt pelaavat tällä kaudella valta-kunnallista I divisioonaa ja A-pojat Eteläisen alueen I divisioonaa. Tunnelma matseissa on mitä parhain, ja on mukava nähdä tuttuja katsomossa sekä tietysti kannustaa omia pelaajiamme kentällä.

Nähdään hallilla!

Kimmo Järvinen
Puheenjohtaja