Oranssi perhe tekee menestyjiä

Mikä LePy on?

Leppävaaran Pyrintö eli LePy on Suur-Leppävaaran alueella toimiva koripallon erikoisseura. Jäseniä seurassa on jo yli tuhat ja Suomen Koripalloliiton kilpailutoimintaan osallistuu yli 650 pelaajaa. LePy on lisenssien määrällä mitattuna Suomen kolmanneksi suurin koripalloseura.

LePy liikuttaa viikoittain kaiken ikäisiä. Ohjattua koripallotoimintaa järjestetään 5-vuotiaasta lähtien. Seuran vanhimmat harrastajat ovat yli 80-vuotiaita.

LePy toiminnan painopiste on laadukas lasten ja nuorten toiminta. Seuralla ei ole varsinaisia aikuisten edustusurheilua, mutta tarjoamme tytöille ja pojille mahdollisuuden pelata valtakunnallisessa 1. divisioonassa. Seuran laadukkaan juniorityön avulla LePyssä jokaisen on mahdollista harrastaa ja kilpailla itselleen sopivalla tasolla. Kaikki seuran ohjaajat ja valmentajat ovat koulutettuja. Seura kannustaa ja velvoittaa ohjaajia jatkuvaan kouluttautumiseen.

LePyllä on päätoiminen toiminnanjohtaja, joka vastaa seuran päivittäisestä johtamisesta yhdessä seuran hallituksen kanssa. LePyssä on lisäksi seurapäällikkö, valmennuksen kehittäjä ja neljä päätoimista valmentajaa sekä noin 40 muuta valmentajaa, jotka yhdessä vastaavat seuran laadukkaasta valmennustoiminnasta. Näiden lisäksi seuran toimintaan osallistuu yli 100 vapaaehtoista aktiivia, joita ilman seuralla ei olisi toiminnan edellytyksiä.

Leppävaaran Pyrintö on perinteikäs seura, joka on perustettu vuonna 1931. Menestystä on tullut vuosien saatossa. Seuran tavoitteena on edelleen kasvattaa määrää ja nostaa laatua. Seura tekee merkittäviä satsauksia koulutukseen ja yhteisöllisyyden lisäämiseen. Haluamme, että myös jatkossa jokaisella lapsella ja nuorella on mahdollisuus olla mukana seuramme toiminnassa. Toiminnan on oltava tasavertaista ja turvallista. Jokaisella on oltava oikeus olla mukana taustastaan riippumatta.

LePy - Oransseja sukupolvia jo vuodesta 1931!