Kameleonten

Kameleonten halli sijaitsee Leppävaaran urheilupuistossa, osoitteessa Veräjäpellonkau 17. Sisäänkäynti on Leppävaaran stadionia vastapäätä. Pääsisäänkäynti on auki päivittäin kello 8-22.

Kaikki hallin käyttäjät kulkevat kahvila-alueen läpi.

Kahvila-alueen jälkeen pitää ulkokengät riisua pois. Oven jälkeen alkaa pukukoppikäytävä. Pukukopit on erikseen merkitty tytöille ja pojille. Pukukoppikäytävän päästä noustaan rappuset ylös toiseen kerrokseen.

Pukukoppeihin ei voi jättää omia varusteita. Hallista löytyy lukittavia lokeroita joihin voi jättää omia tavaroita harjoitusten ajaksi, ei kuitenkaan yön yli. Oma lukko tarvitaan. Repun voi myös tuoda kentän laidalle.

Toisesta kerroksesta löytyy punttisali. Salia voi käyttää ainoastaan seuran varaamilla vuoroilla, tai hankkimalla käyttöoikeuden Kameleonten hallilta.

Toisesta kerroksesta löytyy myös lämmittelyalue. Alue on urheilijoiden vapaassa käytössä. Muut käyttäjät tulee kuitenkin huomioida.

Toisessa kerroksessa on Leppävaaran Pyrintö ry:n toimisto.

Toisesta kerroksesta kuljetaan koripallokentille kulkusiltaa pitkin.

Koripallosalin ovi on auki LePyn harjoitusten aikana. Muina aikoina tarvit kulkuluvan, jonka LePyläiset voivat hankkia Kameleonten hallilta.