Kevätjuhla 2021

LePyn perinteinen kauden päätös jäi vallitsevan tilanteen takia järjestämättä. Kauden parhaiden palkitsemista se ei kuitenkaan estänyt. Kauden 2020-2021 palkintogaala järjestettiin perinteisesti Leppävaaran liikuntahallilla - tällä kertaa ulkona.

Onnittelut kaikille palkituille!

Erityispalkinnot

LePyssä palkitaan vuosittain myös esimerkillinen tyttö- ja poikajuniori. Yleisinä kriteereinä on, että pelaaja osoittaa esimerkillisyyttä niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Hän hoitaa koripalloharrastuksensa lisäksi myös koulun ja kotiasiat kunnialla.

Esimerkillinen poikapelaaja: Matias Karlin

Pelaaja, joita harvoin näkee. Jokaisessa harjoituksissa ja jokaisessa harjoitteessa tekee kaiken aina täysillä. Hän on aina valmis laittamaan itsensä likoon, kun tarvitaan esimerkkiä. Tällaisella harjoitteluasenteella ja yrittämisellä on selvä että kehitystä ja tulosta tulee. Pelaaja, jonka tulevaisuus on varmasti valoisa, jos asenne ja kilpaileminen pysyy yhtä korkealla.

Esimerkillinen tyttöpelaaja: Lumi Höysniemi

Lumi on ahkera ja tunnollinen treenaaja, joka harjoituksissa kuuntelee ja keskittyy. Hän antaa niin treeneissä kuin myös peleissä aina kaikkensa, jonka lisäksi Lumi on positiivinen joukkuekaveri ja kannustaa myös muita tilanteessa kuin tilanteessa. Lumi myös valmentaa, jossa hän toimii loistavana esimerkkinä LePyn pienille junioreille. Hän on halunnut kauden mittaan lisää vastuuta myös valmentamisessa. Kaiken tämän ohella hän hoitaa koulunkäynnin tunnollisesti, joten hänestä on kaikkien hyvä ottaa mallia.

Vuoden valmentaja: Nigel Moore

LePyn vuoden valmentaja on suurella sydämellä toimiva valmentaja. Hän on aina valmis laittamaan itsensä likoon. Treenit ja pelit hän vetää paita märkänä. Treenejä ennen ja treenien jälkeen hän juttelee pelaajien kanssa ja tukee heitä ratkaisuissa kentällä ja kentän ulkopuolella. Vaikka korona pysäytti toiminnan, niin jaksoi hän järjestää etävalmennusta pelaajille. Miesten joukkueen toiminta jatkui ja hän kantoi valmentamisen lisäksi vastuun ottelujärjestelyistä. Ihan jokainen valmentaja ei siihen suostuisi. Kaiken kaikkiaan LePyn vuoden valmentaja on esimerkki niin pelaajille, valmentajille kuin kenelle tahansa, jos haluaa nähdä miten intohimoisesti asioita hoidetaan.

Vuoden juniorivalmentaja: Sonja Ursin

Vuoden juniorivalmentajapalkinnon kriteereinä on, että valmentaja on innostava ja osaava sekä valmentaa alle 18-vuotiaita. Hän on loistava esimerkki nuorille valmennettavilleen niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Vuoden juniorivalmentaja on kehittynyt merkittävästi valmentajana. Hän on kiinnostunut kehittämään itseään jatkuvasti. Hän ottaa vastuuta joukkueensa tekemisestä. Hän on positiivinen ja aina messissä kun tarvitaan apua. Hän osaa käsitellä nuoria naisia tomerasti, mutta pilke silmäkulmassa. Nähtäväksi jää kasvaako Sonjasta LePyn ensimmäinen ammattinaisvalmentaja. Tosin Sonja on sen verran fiksu, että valtionjohto saattaa kilpailla Sonjasta. Mutta hänestä kuullaan vielä – se on varma.

Vuoden joukkueenjohtaja: Juha Kukka

Joukkueenjohtaja on seuran yksi tärkeimmistä henkilöistä. Hänen tehtävänään on toimia joukkueen koossapitävänä liimana, ottaa jokaisesta uudesta pelaajasta koppi ja sitouttaa vanhemmat yhdessä tekemiseen. Joukkueenjohtaja toimii joukkueen, valmennustiimin ja seuran viestinviejänä. Hyvin hommansa hoitaneen joukkueenjohtajan joukkueessa on hyvä meininki, paljon pelaajia ja todellista tekemisen meininkiä.

LePyn henki: Heikki Karjalainen

LePyn henki -palkinto myönnetään vuosittain henkilölle, joka edustaa kaikella tekemisellään LePyläisyyttä, luo LePyyn yhteisöllistä ilmapiiriä ja henkii pelkkää positiivisuutta. Heikki on juuri sellainen. Heikki on toiminut useamman vuoden joukkueenjohtajana. Hänet näkee temmeltämässä lasten kanssa oheisharjoituksissa. Hänet on nähty juoksuttamassa LePyn joukkueita Leppävaaran maastossa. Kuuluisaksi hänet on tehnyt Heikin spessut villasukkajuoksut. Eli kun on kyse lasten ja nuorten aktivoinnista, niin Heikki on aina messissä. Myös LePyn toimisto lähettää erityiskiitokset Heikille!

Vuoden lepyläinen: Matti Salo

Vuoden LePyläinen palkinto myönnetään henkilölle, joka toimii seurassa monessa roolissa ja, jota ilman seura ei olisi se mitä se tänä päivän on eli yhteisöllinen, energinen ja hyväksyvä. Kolme vuotta LePyn hallituksessa, joista kaksi seuran puheenjohtajana. Nostanut LePyn hallituksen toiminnan aktiivisuuden uudelle tasolle. Hän taisteli pitkän strategiatyö maaliin. Uusia merkittäviä projekteja käynnistetty. Hän on lisännyt seuran näkyvyyttä ja tunnettuutta Espoon kaupungin suuntaan ja parantanut yhteiskuntasuhteitamme. Tämä yhdistettynä aitoon innostukseen juniorikoripalloa ja sen kehittämistä kohtaan. Tuloksena on vuoden LePyläinen.

Vuoden LePy-perhe: Lehtovirran perhe (Vesa, Anne, Anna, Jaakko)

LePyn toiminta perustuu pitkälti vapaaehtoisten innostuneeseen asenteeseen. Seurassa on useita henkilöitä, jotka tekevät töitä lasten ja nuorten harrastuksen eteen. Joskus koko perhe on mukana toiminnassa. LePy-perhe palkinnolla halutaan kiittää sellaista perhettä, jossa useampi perheen henkilö on tehnyt merkittävästi töitä seuran yhteisen kehittämisen eteen.

Äiti pelaa LePyn aikuisten harrastejoukkueessa ja toimii tyttären joukkueessa joukkueenjohtajana. Isä on pojan joukkueessa rahastonhoitaja. Perheen kaksi lasta pelaa LePyssä. Pelaamisen lisäksi perheen tytär on aloittanut valmentajauransa ja toimii tulevana kesänä LePyn kesäleirillä ohjaajana. Tämän vuoden LePy-perhe on loistava esimerkki aktiivisesta perheestä, jossa kaikki ovat osana Oranssia Perhettä.

Vuoden pelaajat

Pojat U19: Niko Putkonen

If you show me a more dedicated player, I won’t believe it. Niko has worked so hard to become better since I’ve known and coached him. He hasn’t missed many practices, even when hurt. Always gives his best and is more of a team player than anyone. On and off the court Niko in unselfish and very helpful. This season I saw a side of him that I hadn’t noticed before- Leadership. He stepped into a leader role within the group and it fits him well. Good job Niko.

Pojat U19 sininen: Alex Pihlström

On osoittanut harjoituksissa ja harjoitusten ulkopuolella suurta kiinnostusta lajia kohtaan. On esimerkillinen pelaaja, joka haluaa tehdä hyvää lajille ja varmasti tulee jatkamaan vielä pitkään koriksen parissa. Kauden aikana oli yksi joukkueen aktiivisimpia harjoittelijoita ja tärkeä osa joukkueen menestymistä.

Tytöt U19: Ida Räty

Welcome back young lady. So positive, such a great leader, such a great team mate and always did what was asked of her. One of the best players in literally every category and a team player. Ida improved through the first half of the season and had her best game right before the long break- I can imagine what would have come this year. Very proud of Ida and so glad to have coached her again. 

Pojat U16: Anttu Muukkonen

Aktiivinen harjoittelija, joka nosti tasoaan koko ajan. Harjoituksissa pyrki tekemään aina oman ruutunsa ja huolehtimaan, että joukkue pärjää mahdollisimman hyvin. Positiivisen asenteen ja elämäntavan omistava kaveri, joka pystyy katsomaan omaa tekemistä hienolla ja poikkeuksellisella tavalla. Esimerkillinen urheilija, josta kertoo harjoituksiin tuleminen poikkeuksetta aina polkupyörällä, oli sää mikä tahansa.

Pojat U16 sininen: Ruixun Zhou

Osoitti kaudella suurta halua kehittyä pelaajana ja siitä kertookin useat tunnit, joita pelaaja vietti yksin ulkokentillä. Otti suuria askeleita eteenpäin koripalloilijana ja on joukkueen yksi kovimmista tsemppareista. Pelaajan merkitys joukkueelle on suuri niin pelaamisen kuin tsemppaamisen puolesta.

Tytöt U16: Milla Timonen

Milla showed us what she could be when healthy this season. She’s one of the best scorers in her age group and also finds team mates very well with good passing. She always attended trainings and always had a positive attitude when there. Smiling through everything, even the tough times. So proud of Milla and can’t wait to see what her bright future brings her.

Tytöt U16 sininen: Enna Lötjönen

Aktiivisesti paikalla, kuuntelee ja toimii myös muille esimerkillisen omatoimisesti. Harjoitellessaan yrittää aina parhaansa.

Pojat 2007: Olli Peltonen

Armoton taistelija ja kova tahto voittaa. Monipuolistanut pelaamistaan kauden aikana huimasti.

Tytöt 2007: Mia Leivo

Aktiivinen harjoittelija, joka syksyllä vielä pelien ollessa käynnissä osoitti ottaneensa lisääntyneen vastuun hyvin vastaan. Aktiivisen harjoittelun tulos näkyy hienona kehityksenä.

Pojat 2008: Okko Saarinen

Omalla esimerkillään ja taistelutahdollaan nostaa joukkueen tasoa huomattavasti.

Tytöt 2008: Julia Lyyra

Koko joukkueen ahkerin harjoittelija, joka kilpailee aktiivisuudessa jopa valmentajien kanssa. Kuuntelee hyvin ohjeita ja kapteenin esimerkillä auttaa tarvittaessa myös muita. Kehittynyt kauden mittaan hienoin askelin eteenpäin!

Pojat U14 sininen: Joel Kivioja

Vaikka Joel on ryhmän nuorempia, hän on silti käytöksellään ja tekemisellään esimerkkinä muille joukkueen pelaajille. Mahtavaa on myös Joelin rento ja positiivinen asenne, josta joukkuekaverit ja valmentajat saavat nauttia.

Pojat 2009: Joel Nyholm

Joelista huokuu innostuneisuus lajiin. Joel on ottanut tälläkin kaudella valtavia harppauksia eteenpäin hyvän harjoittelun tuloksena. Hyvä esimerkki siitä, kuinka myös omatoiminen harjoittelu kannattaa.

Tytöt 2009: Sofia Tiitinen

Sofia on ottanut kuluneen kauden aikana ison askeleen eteenpäin harjoittelussa. Hyvä esimerkki siitä, kuinka hyvä ja aktiivinen harjoittelu tuottaa tulosta.

Pojat 2010: Olatomi Tuhkanen

Tomin rakkaus lajiin on silmiinpistävää. Hän on nuoresta iästään huolimatta vakiinnuttanut uskottavasti paikkansa vanhemman ikäluokan joukkueessa sekä toiminut samalla hyvänä esimerkkinä muille oman ikäluokkansa pelaajille. Loistava esimerkki siitä, kuinka kova harjoittelu tuottaa tulosta.

Tytöt 2010: Mea Tiitta

Mea on yksi joukkueen parhaiten harjoittelevista pelaajista. Mean innostuneisuus lajiin on valtava ja nälkä uuden oppimiseen kova.

Pojat 2011: Zhu Yiming

Oli Suomen kesä tai talvi, yö tai päivä on LePyn 11 pojilla aina oma Adou piristämässä ja lämmittämässä tunnelmaa. Kolme vuotta olen Adouta valmentanut, enkä ole vieläkään nähnyt muuta kuin ilo ja hymyä. Myös peleissä Adoulta löytyy herrasmiehen elkeitä vaikka hän nopeudellaan nappaakin pallot vastustajilta. Kiitos, kun teet meidän treeneistä mukavampia ja aurinkoisempia!

Tytöt 2011: Saara Alanko

”Kukaan ei synny taitavaksi, taidot opitaan harjoittelun avulla”. Saaran vahvuus on taito harjoitella. Hän kuuntelee jokaisen ohjeen, miettii mitä sillä tarkoitetaan, ottaa vastaan neuvoja, toteuttaa ohjeen mukaan ja on taitavampi pelaaja jokaisen harjoitteen jälkeen. Tällä kaavalla Saara on mennyt jo monesta joukkueen konkarista ohi!

Pojat 2012: Rasmus Sjöblom

Hyväkäytöksinen, esimerkillinen, kaikkien kaveri ja oikea kone harjoitellessa. Rasmus on kuin tulostin, joka tulostaa valmentajan ohjeet kentälle sanasta sanaan. Mitä vain harjoitellaankaan, käy Rasmus töihin ja alkaa harjoittelemaan. Ilme on vakava ja keskittyminen huipussaan, on sitten kyseessä vanhan toisto tai uuden opettelu. Jatka Rasmus samalla asenteella!

Tytöt 2012: Anna Saksinen

Mistä on pienet tytöt tehty? En tiedä mistä muut tytöt on tehty, mutta Anna on tehty jostain, mikä voittaa muut mennen tullen. Ei varmaan ainakaan sokerista… ehkä sisusta, murskaavasta asenteesta ja isosta ilosta! Mahtavaa asennetta ja voiton nälkää.

Pojat 2013: Benjamin Toppari

Benjamin on kehittynyt nopeasti taitavaksi koripalloilijan aluksi. Jatkamalla harjoituksissa keskittyen ja antaen muille harjoitusrauhaa on Benjamin keksinyt, miten kehitytään itse ja samalla autetaan joukkuetta paremmaksi.

Tytöt 2013: Hana Zahic

Tämä pelaaja on aina mukana hymy huulilla ja innolla uusia taitoja oppimassa. Talven ulkotreeneissäkään ei säitä ihmetelty vaan paikalla oltiin kelissä kuin kelissä. Hänen joukkuepelaajan taitonsa ovat myös paljon yli sen mitä ekaluokkalaiselta voisi odottaa.

Pojat 2014-2015: Felix Jaatinen

Tämä pelaaja on oman korisuransa ihan alkumetreillä, mutta otti jo ensimmäisen kautensa aikana jättiläisen harppauksen sekä  koristaidoissa että erityisesti joukkueen jäsenenä. Hän on aina paikalla ja osallistuu kaikkiin treeneihin hymy huulilla, intoa puhkuen.

Tytöt 2014-2015: Malla Hakkarainen

Oli treenit salissa tai pakkasessa, tämä pelaaja on aina paikalla ja valmiina antamaan oman panoksensa että treeneissä pysyy kiva fiilis ja vauhdikas meno alusta loppuun. Hän ottaa muut huomioon ja kertoo mitä itse toivoo, mutta taipuu heti jos sillä kertaa tehdäänkin jotain muuta.

Unified-pelaaja: Jesse Karppanen

Jesse on aito tsemppari. Hän kannustaa muita pelaajia niin treeneissä, peleissä kuin kentän ulkopuolellakin. Hän jaksaa tsempata niin urheilijoita kuin valmentajiakin ja on aina pilke silmäkulmassa. Viime kauden treeneissä hän oli ahkerasti mukana ja kehittyi erityisesti lay upin askeleissa. Hyvän ilmapiirin luomisen lisäksi hän on myös aina täysillä mukana treeneissä. Innolla odotamme että pääsemme taas heittämään yläfemmoja.

Unified-partneri: Jussi Halonen

Jussi on partnerina hyvän mielen pelaaja ja lisäksi hänen harjoittelussa näkyy lajiin hurahtaneisuus. Hän osaa kohdata jokaisen joukkueen jäsenen yksilönä ja aina positiivisin mielin. Hänellä on myös taito ja fysiikkaa haastaa kukin urheilija kentällä yksilöllisen tarpeen mukaan. Hänellä on myös sopivasti kilpailuviettiä haastamaan itseään sekä kaverillisesti muitakin urheilijoita hyvällä joukkuehengellä.