Perkkaan koulu

Perkkaan koulu sijaitsee osoitteessa Majurinkatu 8. Koulussa opiskelevat vuosiluokat 1.-8. Koululla on vahtimestari maanantaista lauantaihin. Sunnuntaisin on käytössä omavalvonta. Sunnuntaisin koululle tarvii avaimen, jonka voi noutaa vahtimestarilta muina päivinä. Avaimet kuitataan Perkkaalla henkilökohtaisesti, eikä seura hallinnoi niitä. Sunnuntaisin sisäänkäynti kouluun tapahtuu ainoastaan takakautta.

HUOM!!! Mikäli peli on sunnuntaina, pitää viimeistään lauantaina pyytää vahtimestaria (040 4817495) siirtämään tarvittavat 1-2 pöytää ruokasalista pukukoppikäytävään.

Pääovi C1 on koulun etupuolella. Kulku ovesta onnistuu maanantaista lauantaihin. Tämä ei kuitenkaan ole ensisijainen kulkutie. Sisäänkäynnin vierestä löytyy vahtimestarin koppi. Liikuntasalin ovi C2 löytyy koulun takaa. Tähän tarvitaan oma avain. C2 on pääasiallinen kulkuväylä liikuntasaliin.

Otteluissa tarvittavat pöydät voi lainata ruokasalista. Sunnuntaisin ruokala on kiinni. Mikäli peli on sunnuntaina, pitää viimeistään lauantaina pyytää vahtimestaria (040 4817495) siirtämään pöydät valmiiksi pukukoppikäytävälle. Tarvittavat tuolit löytyvät salin päädyssä olevista vetolaatikoista. Pöydät ja tuolit pitää aina palauttaa paikoilleen.

Näyttötaulun ohjauslaite löytyy salin pukukoppikäytävän puoleiselta seinältä. Laite on valmiiksi kiinni seinässä joten sitä ei tarvi viedä mihinkään. Ohjauslaitteen kaapista löytyvät myös laitteen käyttöohjeet.

Pukukoppikäytävästä löytyy iltakäytön varasto. Joukkueet voivat jättää tänne otteluissa tarvittavia varusteita. Joukkue tuo oman nuolen ja joukkuevirhemerkit peleihin.

Pukukoppikäytävästä löytyy iltakäytön siivouskaappi. Kaapista löytyvät mopit sekä käsipaperia kuivaukseen.