Rakvere 2013

Loppiaisviikonloppuna 4. – 6.1.2013 kahdeksan LePyn joukkuetta eli 110 LePyläistä matkasi Viron Rakvereen leirille. Matkalla olivat mukana A-tytöt, B-tytöt, B-pojat sekä tytöt ja pojat 1999 – 2001. Tavoitteena oli saada tehokkaita harjoituksia ja hyviä pelejä ennen kevätkauden alkua.

Matka taittui laivalla, jossa osa pelaajista pelasi matkassansa tyhjäksi ja osa kartutti sitä. Menomatkalla shoppailu laivan kaupoissa oli kielletty, joten aika kului suunnitellen tulomatkan ostoksia.

Rakvere sijaitsee noin 100 km Tallinnasta itään. Kaksi bussillastillista LePyläisiä matkasi rattoisasti hieman yli tunnin kohti leiripaikkaa. Osa nukkui, osa oksenteli ja osa lauloi koko matkan.

Perillä oli aluksi pientä hässäkkää, kun matka kesti laskettua kauemmin, bussit ajoivat väärille hotelleille, ja osalla olisi ollut ensimmäinen treeni jo alkamassa. Loistavalla asenteella kaikki saatiin kuitenkin majoitettua, ja osa ehti jopa harjoituksiin. Illan aikana kaikki löysivät leirirytmin, ja pian tohina oli täydessä käynnissä.

Kolmen päivän aikana joukkueet harjoittelivat ja pelasivat loistavissa halleissa. Majoitus oli ensiluokkaista. Ruoka oli ravitsevaa ja sitä sai riittävästi. Oheisohjelmaakin oli tarjolla: kaikilla oli mahdollisuus kylpeä paikallisessa kylpylässä ja keilata, jos energiaa ja aikaa jäi vielä harjoitusten väleihin.

Sunnuntaina iltapäivällä kerättiin joukot taas busseihin ja suunnattiin Tallinnan kautta Helsinkiin. Bussit olivat täynnä onnellisia, mutta väsyneitä leiriläisiä. Laivalle saavuttaessa huomattiin, että yksi passi oli unohtunut hotellille, mutta lopulta kaikki saatiin kuitenkin takaisin Suomeen.

Rakveren leiri oli LePyn ensimmäinen yhteinen seuraleiri ulkomailla. Kokemukset olivat niin positiivisia, että ensi vuonna leireillään jälleen. Ensi vuodelle onkin tehty jo varaus ajalle 3. – 6.1.2014. Silloin leiri on nelipäiväinen.

Kiitos vielä kaikille valmentajille ja vanhemmille, jotka pitivät huolen onnistuneesta, turvallisesta ja ikimuistoisesta leiristä kaikille LePyläisille!

Marika

Klikkaamalla kuvia saat kuvatekstit näkyviin ja kuvat suuremmiksi.