School's Out Camp 2013

Järjestyksessä kolmas School's Out camp pidettiin 3. - 7.6.2013 Leppävaaran liikuntahallilla. Leiri oli jälleen todellinen menestys. Tänä vuonna osallistujia oli lähes sata. Leirin tankkaus hoidettiin terveellisellä lounaalla sekä välipalalla. Ruoka oli leiriläisten mielestä hyvää, ja sitä oli riittävästi.

Leiriohjelmaan kuului joka päivä kahdet koripalloharjoitukset sekä muuta kesäkivaa, esimerkiksi futista, ultimatea, erilaisia kisailuja ja pihapelejä. Lisäksi keskiviikkona järjestettiin leiriolympialaiset, torstaina käytiin uimassa Laaksolahdessa ja perjantaina pelattiin leiripelit.

Leirin ohjelmasta ja lasten ohjaamisesta vastasivat LePyn omat valmentajat. Salissa Anssi Kousa, Sander Stahl ja Saara Myllymäki opettivat lajin saloja. Mutta suurimman työn ja viihdyttämisen järjestivät LePyn junnuvalmentajat: Niki Aarnio, Ella Alinikula, Tuomo Holopainen, Tommi Hytönen, Erika Mattila, Sofia Olin, Läänä Omar Tajaddin, Rosa Silvennoinen ja Anni Vehola. Heidän vastuullaan oli ryhmien ohjaaminen, ruokailujen organisointi sekä lasten yleinen hauskuuttaminen.

Klikkaamalla kuvia saat kuvat suuremmiksi.