Puheenjohtajan tervehdys 2012

Perinteikäs Leppävaaran Pyrintö jatkaa vahvaa kehitystyötään koripalloharrastuksen edistämiseksi Suur-Leppävaaran alueella. Olemme jo muutaman vuoden tehneet systemaattista työtä seuran toiminnan laadun nostamiseksi, ja tulokset alkavat näkyä. Tänä syksynä saimme kaikille juniorijoukkueille uudet peliasut, joiden myötä yhtenäistämme seuran ilmettä kentillä ja erotumme tunnusvärimme oranssin avulla. Uudet peliasut näet joukkuekuvista sivulta 26 alkaen. Tämän lehden kannessa olevat riemunkirjavat asut puolestaan ovat LePyn peliasuja 80 toimintavuotemme varrelta.

Olemme jo osoittaneet toimivamme laadukkaan seuran tavoin, mutta haluamme myös osoittaa olevamme hyvä ja vastuullinen työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Valmentajien koulutustilaisuuksien lisäksi olemme käynnistäneet mentorointiohjelman sekä järjestäneet valmentajatapaamisia, joiden avulla luodaan hyvä pohja valmentajien kehittymiselle sekä nuorempien valmentajien kasvulle.

Tavoitteemme on luoda hyvä harrastusympäristö nuorille ja aktivoida myös vanhempia mukaan lastensa harrastuksen pariin. Vanhempien aktiivisuudella on monia positiivisia vaikutuksia harrastustoimintaan. Suurin osa LePyn toiminnasta tapahtuu joukkuetasolla. Junioripelaajien vanhemmilla on paras mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuinka aktiivinen juuri oma joukkue on ja mitä turnausmatkoja tai muita aktiviteetteja porukan kanssa tehdään. Samalla tulevat myös joukkueen toimintaa varten kerättävät varat kohdennettua parhaalla mahdollisella tavalla. Kun jopa Yhdysvaltain presidentti saa viikoittain varattua ajan kalenteristaan osallistuakseen tyttärensä koripalloharrastukseen, kannustaa se itseäkin allokoimaan omaa aikaa paremmin.

Yksi LePyn vuosittainen projekti on tämä kausijulkaisu, jossa esitellään kaikki joukkueet sekä kerrotaan seuran toiminnasta. Kiitos jälleen kaikille mainostajille sekä julkaisun eteen töitä tehneille henkilöille!

Kimmo Järvinen
Puheenjohtaja