Kevätjuhla 2016

LePyn kevätjuhlaa 2016 vietettiin torstaina 19.5.2016 Leppävaaran liikuntahallilla iloisissa tunnelmissa. Juhlassa palkittiin kauden parhaat pelaajat, valmentajat ja joukkueenjohtaja sekä muistettiin erityispalkinnoin seuran toimihenkilöitä.

Kuvia kevätjuhlasta LePyn Facebookissa. Kuvat: Kimmo Kataja.

Klikkaamalla kuvia saat kuvat suuremmiksi.

Vuoden pelaajat

A-pojat: Lauri Parikka

Vuoden A poika on kehittynyt harppauksin kauden aikana niin pelissä, kuin fysiikassa. Antaa itsestään kaiken aina kentällä.

A-tytöt: : Venla Mäkelä

Iloinen ja positiivinen pelaaja. Ahkera ja tunnollinen harjoittelija. Pärjäsi hyvin vanhempia pelaajia vastaan ja selvitti tiensä joukkueen runkopelaajaksi.

A-tytöt harraste: Maija Kuhanen

Iloinen, aina paikalla, luo hyvää henkeä A-tyttöjen parissa.

B-pojat: Oliver Heikkinen

Kova tsemppaamaan joka tilanteessa ja hyvä joukkuepelaaja. Hän on joukkueessa se joka osaa pelata jokaisella pelipaikalla.

B-tytöt: Noora Löytömäki

Tunnollisesti harjoituksissa paikalla. Harjoittelun taso meni valtavasti kauden aikana eteenpäin. Potentiaalia mennä eteenpäin, kun oppii antamaan harjoituksissa ja peleissä vielä vähän enemmän.

B-tytöt harraste: Emilia Ikonen

Innokas, esimerkillinen ja aktiivinen pelaaja joka osallistuu myös seuratyöhön.

C-pojat kilpa 1: Otto Mäkelä

Tunnollinen ja ahkera harjoittelija, joka kehittyi kauden aikana valtavasti. Tekee harjoituksissa ja otteluissa kaiken joukkueen eteen. Esimerkillinen taistelija. Kuuntelee tarkasti ja pyrkii toteuttamaan ohjeita parhaansa mukaan.

C-pojat kilpa 2: Kalle Kyöstiö

Pelaaja on kauden aikana hurjasti kehittynyt ja sisäisen koripalloilijansa löytänyt ryhdikäs, hyväkäytöksinen ja skarppi joukkuekaveri.

C-pojat harraste: Onni Olli

Pelaaja on osoittanut kauden mittaan erinomaista aktiivisuutta ja asennetta. Tämä on näkynyt kehityksessä ja pelaajalla on halutessaan aineksia päästä hyvinkin pitkälle.

C-tytöt kilpa: Meri Kanerva

Hyvällä mielellä ja asenteella aina paikalla. Ahkera ja tunnollinen harjoittelija. Jokaisessa puolustuksessa ja irtopallossa aina täysillä.

C-tytöt harraste: Tiia Lehtonen

Joukkueen luottopelaaja ja yrittää aina loppuun asti. Erittäin aktiivinen harjoittelija sekä kaikkien kaveri! Erityisesti heittotaito on kehittynyt kauden aikana, mutta myös hyökkäyspäässä on menty paljon eteenpäin. Tämän tytön iloisuus tarttuu muihin ja se näkyy, että tyttö todella nauttii pelaamisesta.

Pojat 2004: Joonas Luitparo

Vuoden pelaaja on kehittynyt huimasti kuluneen kauden aikana. Motivaatio harjoitella sekä onnistumiset harjoituksissa sekä pelikentällä ovat nostattaneet kyseisen pelaajan itseluottamuksen uusille ulottuvuuksille. Vuoden pelaaja on mieluinen harjoitustoveri ja joukkuepelaaja, joka huomioi tasapuolisesti kaikki joukkuetoverinsa.

Tytöt 2004: Lumi Höysniemi

Pelaaja pelasi 1. ja 2. divarijoukkueessa hyvällä asenteella tsempaten esimerkillään molempaa joukkuetta. Hän on innostunut, kuuntelee ja kysyy valmentajalta neuvoja tullakseen paremmaksi koripalloilijaksi. On aina valmis harjoittelemaan lisää ja tsemppaa treenit täysillä.

Pojat 2005: Oliver Laakso

Vuoden pelaaja on innokas ja tunnollinen harjoittelija. Poika tekee treeneissä aina kaiken pyydetyn täysillä ja tykkää yli kaiken pelaamisesta. Kyseinen pelaaja on varsin innostunut koripallosta, ja aina kun on mahdollista, täytyy hänen päästä heittelemään tai edes vain katsomaan pelejä. Vuotta vanhempien, isompien ja taitavampien pelaajien puolustaminen ja heitä vastaan hyökkääminen on kehittänyt häntä hurjasti eteenpäin molemmissa kentän päädyissä. Kyseistä pelaajaa on ilo valmentaa ja hänen intonsa tarttuu ympärillään sekä joukkuetovereihin että valmentajiin.

Tytöt 2005: Eevi Helander

Ahkera työntekijä, taitava ja kaikkien kaveri.

Pojat 2006: Akseli Salonen

Positiivinen pelaaja joka on kehittynyt koripallossa huimasti kauden aikana.

Tytöt 2006: Anna Lehtovirta

Pelaaja harjoittelee aktiivisesti, kuuntelee, keskittyy ja toteuttaa aina niin hyvin ja kovaa kuin pystyy. Tämä kaikki näkyy suurin harppauksin tapahtuneessa kehittymisenä.

Pojat 2007: Samuel Timgren

Hänelle kulunut kausi oli läpimurtokausi niin taidollisesti kuin henkisesti. Hän on oiva esimerkki siitä, miten harjoituksissa käyttäydytään ja millaisella asenteella treenataan. Hänenkin kohdallaan säännöllinen ja tavoitteellinen treenaaminen kantaa hedelmää. Tämä pelaaja treenaa itsenäisesti myös pihallaan.

Tytöt 2007: Alessia Kilpeläinen

Taitava pelaaja, joka ymmärtää korista. Nuoresta iästä huolimatta pelaajalla on kilpailuhenkinen luonne ja mieletön halu kehittyä. Hänestä on odotettavissa vielä kovanluokan peluri.

Pojat 2008: Mikael Korja

Tämä pelaaja on todellinen taistelija niin peleissä kuin treeneissäkin. Hän on taitava korintekijä ja erittäin ovela pallonriistäjä. Hän on ystävällinen joukkuekaveri, joka ottaa muut pelaajat huomioon.

Tytöt 2008: Aino Koskela

Tämän pelaajan rohkeus pelikentillä on kasvanut viimeisen vuoden aikana huimasti. Hän on tunnollinen treenaaja, josta on kehittynyt erittäin taitava korintekijä.

Pojat 2009: Leo Sinivuori

Vuoden reilu pelaaja. Asenne kohdallaan. Muistaa syötellä muille. Plussana, pelaaja on myös läsnä treeneissä lähes poikkeuksetta!

Tytöt 2009: Rachel Zhang

Kehittynyt huimasti kauden aikana. Aina hymyssä suin oppimassa uutta ja treenaamassa vanhaa.

Erityispalkinnot

Esimerkillinen poikapelaaja: Robin Pihlström

Vuoden poikapelaajaksi valitaan pelaaja, joka koko kauden ajan osoittanut esimerkillistä harjoittelua ja sitoutumista joukkueen ja seuran toimintaan. Erinomaisella harjoittelulla pelaaja on pystynyt kauden ottamaan huimia kehitysaskeleita sekä monipuolistamaan omaa pelaamistaan. Pelaaja on valmis kentällä ollessaan uhrautumaan joukkueen puolesta ja laittaa kroppansa likoon. Tekee paljon töitä tekemättä itsestään suurta numeroa. Vuoden poikapelaaja hoitaa myös koriksen ulkopuoliset asiat erittäin hyvin ja menestyy koulussakin erinomaisesti. Olosuhteiden pakosta pelaaja joutuu myös ajankäytöllisesti uhraamaan pelaamiselle muita enemmän aikaa ja erilaisissa kulkuneuvoissa matkustaminen on tullut hänelle kauden aikana enemmän kuin tutuksi. Röykän lahja leppävaaralaiselle koripallolle…

Esimerkillinen tyttöpelaaja: Sini Kanerva

Ahkera, keskittynyt ja tunnollinen harjoittelija. Kuuntelee ja pyrkii toteuttamaan ohjeita parhaansa mukaan. Nopea oppimaan uutta ja pyrkii viemään oppimaansa käytäntöön. Ei pelkää kolhuja, eikä ole sivussa turhan takia. Ollut oman joukkueensa keuluhahmoja. Asenteesta kentällä ja kentän laidalla on monella oppimista.

Vuoden joukkueenjohtaja: Lauri Mäki

Joukkueenjohtajan tehtävä on toimia seuran ja joukkueen välissä tiedonvälittäjänä sekä joukkueen ja vanhempien välillä johtaen, innostaen ja järjestäen toimintaa mahdollisimman hyväksi pelaajille, valmentajille sekä vanhemmille. Tänä vuonna vuoden joukkueenjohtajana palkitaan seuran isoimman tyttöikäluokan taustalla toiminut henkilö, jonka innostava asenne, luottamustaherättävä tekeminen sekä kaikista huolta pitävä ote on pitänyt joukkueen tiiviinä valmentajavaihdoksista huolimatta. Kolmea sarjaa pelaavassa joukkueessa riittää tekemistä. Silti vuoden jojo jaksaa painaa hymyssä suin.

Vuoden LePyläinen: Pekka Mannila

Kun tapaat tämän kaverin, tulet aina hyvälle tuulelle. Hän on jo vuosien ajan asenteellaan ja auttamisellaan pelastanut meidät monesta tilanteesta. Hän tekee sen huomaamatta, koska ei tee itsestään numeroa. Hän tartuttaa sen myös muihin, mikroturnauksen grillissä, pelivalmentajana, turnausvalvojana, lenkillä junnujen kanssa tai ihan vaan kun törmäät häneen kaupassa. Kiitokset tekemästäsi työstä LePyn junioreiden eteen.

LePyn henki: Anssi Lauha

LePyn henki on yksi seuran pitkäaikaisimmista uurastajista. Hän on toiminut hallituksessa, valmentajana, liikkariohjaajana, joukkueenjohtajana ja kaikessa missä apua on tarvittu. On sitten lauantai-aamu, kun tarvitaan tuuraajaa, tai kriisi äkillisten salivuoroperuutusten takia, tai supermikroturnauksessa tarvitaan grilliä, niin tämän herran palveleva puhelin auttaa. Positiivinen asenne, joka huokuu kaikessa tekemisessä on ylitse muiden. Mutta isoimpana asiani on henki, jonka hän luo kaikkeen missä hän on mukana. Ei ole asiaa mitä LePyn henki ei ratkaise tai ideaa, joka odottelee toteuttamistaan. Uusimpana tämän illan urheiluvälinekirppis. Ilman tätä kaveria LePy ei pärjäisi.

Vuoden LePy-perhe: Höysniemet

LePyn toiminta perustuu pitkälti vapaaehtoisten innostuneeseen asenteeseen. Seurassa on useita henkilöitä, jotka tekevät töitä lasten ja nuorten harrastuksen eteen. Joskus koko perhe on mukana toiminnassa. LePy-perhe palkinnolla halutaan kiittää sellaista perhettä, jossa useampi perheen henkilö on tehnyt merkittävästi töitä seuran yhteisen kehittämisen eteen.

Tänä vuonna LePy-perhe palkinto myönnetään viisihenkiselle perheelle, jotka kaikki ovat mukana aktiivisesti LePyn toiminnassa. Isä on toiminut joukkueenjohtajana. Äiti on valmentaja. Vanhin tytär on oman pelaamisensa lisäksi toiminut apuvalmentajana. Kaikki kolme lasta pelaavat ahkerasti. Koko perhe urheilee aktiivisesti. Oli sitten LePyn mikroturnaus, valokuvaus tilaisuus tai valmentajien koulutustilaisuus, niin perhe keksii, miten toimintaa voisi kehittää ja missä seuraa voisi auttaa. Erityisen huomion perhe saa positiivisuudestaan. Asia kun asia, niin sitä katsotaan aina positiivisuuden kautta. Meillä kaikilla olisi opittavaa heiltä. Perheeseen kuuluu äiti-Tuija, isä-Kaarlo sekä lapset Tuuli, Lumi ja Suvi.

Tulevaisuus palkinto: Mikko Mäntylä

LePy on noussut kauden aikana Suomen neljänneksi suurimmaksi seuraksi. Kasvun taustalla on erityisesti alle kouluikäisten lasten toiminta. LePyssä jo kolme vuotta toiminut herra on vastannut seuran alle kouluikäisten liikuttamisesta ammattitaitoisesti, innostavasti ja esimerkillisesti. Hänen käsissään lepää seuran tulevaisuuden tukijalka.

Vuoden LePyläinen erotuomari: Tuomo Holopainen

LePy on yksi suurimmista koripalloseuroista Suomessa. Koripalloseuran tehtävänä on pelaajatuotannon lisäksi ”tuottaa” myös erotuomareita. Seuraavassa kategoriassa palkitaan seuran esimerkillinen erotuomari. Vuoden erotuomari on seuran oma kasvatti, joka on edistynyt erotuomariurallaan merkittävästi viime vuosina. Oman erotuomariuransa lisäksi hän tukee seuran junioreiden kehittymistä erotuomariksi. LePyn järjestämissä mikro- ja supermikroturnauksissa hän vastaa erotuomareiden hankkimisesta sekä omalla esimerkillään on itse pilli suussa aamusta iltaan.

Vuoden juniorivalmentaja:  Rosa Silvennoinen

Vuoden juniorivalmentajapalkinnon kriteereinä on, että valmentaja on innostava ja osaava sekä valmentaa alle 18-vuotiaita. Hän on loistava esimerkki nuorille valmennettavilleen niin kentällä kuin kentän ulkopuolellakin. Vuoden juniorivalmentajapalkinto menee tänä vuonna seuran omalle kasvatille, joka on toiminut vastuuvalmentajana kahdessa joukkueessa. Hän on nuoresta iästään huolimatta hoitanut tehtävänsä ammattimaisesti, innostavasti sekä esimerkillisesti. Hän on oma-aloitteinen ja loistava seuraduunari.

Vuoden valmentaja: Sander Stahl

Hyvä valmentaja on suurelta osin myös kasvattaja. Tämä valmentaja ymmärtää, ettei junioreita voi valmentaa ellei heitä ensiksi kasvata niin yksilöinä kuin joukkueena. Hän myös huomioi jokaisen pelaajan ja kannustaa jokaista. Tämän valmentajan auktoriteetti rakentuu siitä miten hän kohtelee valmennettaviaan. Hän on ansainnut kunnioituksen, niin pelaajien kuin vanhempien osalta.  Kun työtä tekee suurella sydämellä, se välittyy koko joukkueeseen ja pelaajien vanhempiin. Vuoden valmentaja on toiminut seurassa jo useamman vuoden. Hän on lojaali ja ajattelee aina seuraa ja joukkuetta ennen itseään. Hän on herrasmies, joka ei jätä seuraa tai ainakaan toiminnanjohtajaa koskaan pulaan. Työnsä hän hoitaa kunnialla. Välillä jopa niin, että perhe jää kakkoseksi. Kaiken lisäksi hän on työnsä ohella kouluttautunut liikuntaneuvojaksi ja paperit on saatu keväällä käteen. Hänestä ei LePy luovu hevillä.