Joukkueet

LePy ottaa kaikkiin joukkueisiin uusia pelaajia!

LePyn kaikkiin joukkueisiin otetaan uusia pelaajia. Joukkueisiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Voit liittyä mukaan mihin aikaan vuodesta haluat. Halutessasi voit laittaa viestiä joukkueen valmentajalle etukäteen, että olet tulossa mukaan, tai ota vain sisäliikuntavarusteet mukaan ja tule paikalle. Joukkueiden yhteystietoihin ja harjoitusaikoihin pääset joukkueiden omilta sivuilta.

Joukkueilla on ikäluokasta riippuen 2 - 4 harjoitusvuoroa viikossa. Oman valmentajan kanssa kanssa kannattaa jutella omasta harjoitusaktiivisuudesta. Me kannustamme kaikkia usean lajin harrastamiseen.

Toimintaa kaiken ikäisille lapsille

Koripallon voi aloittaa missä iässä tahansa.

Perhekorista järjestetään 2-vuotiaasta lähtien. Ryhmissä liikutaan yhdessä oman vanhemman kanssa LePyn ohjaajan ohjeistamana.

LePyssä koripallon joukkuetoiminta tapahtuu ikäluokkajoukkueissa. Ikäluokkajoukkueiden toiminnassa lapset toimivat ryhmänä LePyn valmentajien johdolla. 

Lapsen kehityksestä riippuen ja perheen aikatulut huomioiden, kukin voi valita itselleen sopivan tavan aloittaa. Erona on lähinnä, että perhekoriksessa liikutaan yhdessä oman vanhemman kanssa ja ryhmässä voi olla eri-ikäisiä lapsia. Ikäluokkajoukkueissa taas liikutaan pääasiassa oman ikäisten kanssa valmentajan johdolla. Perhekoriksessa liikutaan monipuolisesti ja koripallo on osassa leikeistä mukana. Ikäluokkajoukkueissa koripallo on lähes kaikessa toiminnassa mukana.

Kaudella 2020-2021 nuorin ikäluokkame on vuosina 2014-2015 -syntyneet. Ensimmäisenä vuonna pääasiassa harjoitellaan. Peleihin totutellaan Pikkusudet-tapahtumissa.  

Ikäluokkajoukkueissa voi harrastaa oman innostuksen ja tavoitteiden mukaan. Nuoremmissa pelaajien eriyttämien tapahtuu harjoituksen sisällä. Vanhemmissa ikäluokissa pelaajat jakautuvat enemmänkin tasoryhmiin.

Rohkeasti mukaan kokeilemaan vaikka aluksi molempia ryhmiä!

Aikuisille on tarjolla vaihtoehtoja

LePy järjestää ohjattua toimintaa myös aloittaville ja vähän pelanneille aikuisille. Aikuisten harrastekorista on tarjolla useampana iltana viikossa, joten kukin voi valita kuinka monta kertaa viikossa haluaa liikkua. LePy järjestää kahdesti vuodessa aikuisten harrasteturnauksen,  jossa halukkailla on mahdollisuus päästä pelaamaan muita samantasoisia vastaan.

LePyssä on kymmenisen aikuisjoukkuetta, jotka toimivat omina joukkueinaan ja osallistuvat halutessaan Koripalloliiton Eteläisen alueen sarjatoimintaan. He päättävät itse omasta toiminnastaan ja halustaan laajentaa joukkuetta. Joukkueita on kaiken tasoisia, joten jos joukkuetoiminta kiinnostaa, niin ole suoraan yhteydessä joukkueen yhteyshenkilöön. LePyn naisten joukkueet ovat: LePy Oiva (N3D), Black Horse (N3D), LePy Moms (kuntosarja) ja LePy Ladies (yli 60-vuotiaiden ryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa, mutta ei osallistu sarjatoimintaan). Miehissä LePyllä on joukkue LePy (M3D), LePy Faijat (M4D), LePy Balls (M5D) ja LePy Rookies (harjoittelee kerran viikossa, mutta ei osallistu sarjatoimintaan).