Joukkueet

LePy ottaa kaikkiin joukkueisiin uusia pelaajia!

LePyn kaikkiin joukkueisiin otetaan uusia pelaajia. Joukkueisiin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Voit liittyä mukaan mihin aikaan vuodesta haluat. Halutessasi voit laittaa viestiä joukkueen valmentajalle etukäteen, että olet tulossa mukaan, tai ota vain sisäliikuntavarusteet mukaan ja tule paikalle. Joukkueiden yhteystietoihin ja harjoitusaikoihin pääset joukkueiden omilta sivuilta.

Joukkueilla on ikäluokasta riippuen 2 - 4 harjoitusvuoroa viikossa. Oman valmentajan kanssa kanssa kannattaa jutella omasta harjoitusaktiivisuudesta. Me kannustamme kaikkia usean lajin harrastamiseen.

Toimintaa kaiken ikäisille lapsille

Koripallon voi aloittaa missä iässä tahansa.

LePyssä koripallon joukkuetoiminta tapahtuu ikäluokkajoukkueissa. Ikäluokkajoukkueiden toiminnassa lapset toimivat ryhmänä LePyn valmentajien johdolla. 

Kaudella 2023-2024 nuorin ikäluokkamme on vuosina 2017-2018 -syntyneet. Mukaan voi tulla kokeilemaan jo nuorempanakin. Ensimmäisenä vuonna pääasiassa harjoitellaan. Peleihin totutellaan Pikkusudet-tapahtumissa.  

Ikäluokkajoukkueissa voi harrastaa oman innostuksen ja tavoitteiden mukaan. Nuoremmissa pelaajien eriyttämien tapahtuu harjoituksen sisällä. Vanhemmissa ikäluokissa pelaajat jakautuvat enemmänkin tasoryhmiin.

Rohkeasti mukaan kokeilemaan vaikka aluksi molempia ryhmiä!

Aikuisille on tarjolla vaihtoehtoja

LePy järjestää ohjattua toimintaa myös aloittaville ja vähän pelanneille aikuisille. Aikuisten harrastekorista on tarjolla useampana iltana viikossa, joten kukin voi valita kuinka monta kertaa viikossa haluaa liikkua. LePy järjestää kahdesti vuodessa aikuisten harrasteturnauksen,  jossa halukkailla on mahdollisuus päästä pelaamaan muita samantasoisia vastaan.

LePyssä on kymmenisen aikuisjoukkuetta, jotka toimivat omina joukkueinaan ja osallistuvat halutessaan Koripalloliiton Eteläisen alueen sarjatoimintaan. He päättävät itse omasta toiminnastaan ja halustaan laajentaa joukkuetta. Joukkueita on kaiken tasoisia, joten jos joukkuetoiminta kiinnostaa, niin ole suoraan yhteydessä joukkueen yhteyshenkilöön. LePyn naisten joukkueet ovat: LePy Oiva (N3D), LePy Moms (N5D) ja LePy Ladies (yli 60-vuotiaiden ryhmä, joka harjoittelee kerran viikossa, mutta ei osallistu sarjatoimintaan). Miehissä LePyllä on joukkue LePy (M3D), LePy Faijat (M4D), LePy Balls (M5D) ja LePy Rookies (harjoittelee kerran viikossa, mutta ei osallistu sarjatoimintaan).