Kausi 1981 - 1982

Kauno Pollari jatkoi LePyn puheenjohtajana. Johtokunnan sihteerinä oli edelleen Jaakko Linkola. Muut johtokunnan jäsenet olivat Martti Rantanen, Erja Pitkänen, Riku Virtanen ja Kalle Lundsten.

LePyn jäsenmaksu kaudella 1981 - 1982 oli 100 markkaa, saman perheen lapsilta yhteensä 150 markkaa.

Valmentajia oli 10. Kalle Lundsten oli siirtynyt miesten edustusjoukkueen, A- ja C-poikien valmentajaksi. Muita poikajunioreita valmensivat  Jaakko Linkola, Vesa Lindström ja Pekka Jokela.

Miesten  kauden 1981 - 82 tavoitteena oli nousu maakuntasarjasta takaisin Suomensarjaan. LePy pelasi sarjan kakkoslohkoa, jossa olivat mukana myös PuHu, Helsingin Visa II, Rukkanen, Vara-Kiri, Hermuna, Honka III, KY-Kori, Pakilan Visa, Santahaminan NMKY ja Torpparit. Kaksi parasta pääsi Suomensarjan karsintoihin. Paluu Suomensarjaan onnistuikin keväällä 1982.

Kalle valmensi myös naisten edustusjoukkuetta ja A-tyttöjä. Naisten valmentajana toimi Martti Rantanen, joka valmensi myös B-tyttöjä. Naiset pelasivat Suomensarjan etelälohkossa. Edustusjoukkueessa olivat Marjatta Lavi, Tuuli Forsman, Pirjo Öhman, Maarit Lindström, Ulla Suutarinen, Virva Nurmela, Anne Muona, Tiisa Huolman, Marina Caravitis, Jaana Tanskanen, Minna Varis, Katri Tiilikka, Liisa Mattila ja Reija Mansikka. Naisten kakkosjoukkue pelasi maakuntasarjaa. 

Muusta tyttöjuniorivalmennuksesta vastasivat Lissu Lausamo, Päivi Laaksonen, Jaana Tanskanen, Katri Tiilikka ja Anne Muona.

Koripallojaoston lisäksi LePyssä oli edelleen kuntoliikuntajaos, naisjaosto ja huvitoimikunta.

Leppävaaran Pyrinnön 50-vuotisjuhla pidettiin Karakallion koululla 22.11.1981.

Klikkaamalla alla olevia kuvia saat kuvatekstit näkyviin ja kuvat suuremmiksi.