Lintumetsä

Lintumetsän koululla iltakäyttö kulkee koulun pääovesta, eli heti parkkipaikalta lähimmästä ovesta.

Ovesta kuljetaan tuulikaapin läpi aulaan, johon koululla jätetään kengät. HUOM! Oven väliin ei saa jättää mitään. Ovella on ovikello, joka kuuluu saliin.

Aulasta pääsee heti vasemmalta tyttöjen pukuhuoneeseen ja poikien pukuhuone löytyy kauempaa kulman takaa vasemmalta. Ensimmäisen vuoron käyttäjän täytyy avata pukuhuoneet ja viimeisen vuoron käyttäjän lukittava ne päivän päätteeksi. Pukuhuonekäytävien läpi on myös kulku saliin.

Salin valaistusta ohjataan tyttöjen pukuhuonekäytävältä löytyvästä kaapista, tai salista poikien pukuhuonekäytävän läheltä löytyvästä kaapista. Koko salin valot saa painamalla katkaisimista "taakse" ja "eteen" molemmista kerran.

Viimeisen vuoron jälkeen paikat siistitään samaan kuntoon kuin ne koululle tultaessa olivat, myös pukuhuoneista. Salin ovet tulee lukita. Ennen lähtöä valot sammutetaan seuraavista: sali, pukuhuoneet ja pukuhuonekäytävät. Aulan valot toimivat automaattisesti.

Roskapussit voi jättää siististi suljettuina ruokalatilaan, seinän viereen.

Huom! Ainoastaan ensimmäisen kerroksen tilat kuuluvat iltakäytölle. Koulun toiseen kerrokseen ei ole meillä mitään asiaa.

Iltakäytön ovi.
Oven vieressä avainten lukulaite ja ovikello, joka kuuluu saliin.
Valojen ohjaus.