LePyn 80-vuotisjuhla 26.11.2011

Leppävaaran Pyrintö vietti 80-vuotisjuhlaansa lauantaina 26.11. 2011.

Ensin oli vuorossa kaikille tarkoitettu päiväjuhla Karakallion koululla, joka oli 1970- ja 1980-luvuilla LePyn pääpaikka ja kotisali.

Juhla alkoi puheenjohtaja Kimmo Järvisen tervetuliaispuheella. Puheessaan Kimmo kertasi, mitä nykyinen, keväällä 2009 toimintansa aloittanut johtokunta on saanut aikaan ja kertoi, että Nuori Suomi -Sinetin saamisen jälkeen LePyn tavoitteena on nyt jäsenmäärän kasvattaminen sekä valmennuksen laadun kehittäminen entisestään.

Kuvasatoa päiväjuhlasta

Klikkaamalla kuvia saat kuvatekstit näkyviin ja kuvat suuremmiksi.

Illalla juhla jatkui vielä Logenilla. Oli erityisen ilahduttavaa todeta, että paikalle saapui suuri määrä takavuosien puheenjohtajia, valmentajia ja pelaajia sekä lähes kaikki nykyiset täysi-ikäiset valmentajat. Myös lähes kaikkien juniorijoukkueiden vanhempia oli mukana iltajuhlassa.

Juhlassa esiintyi LePyn A-poikien Tuomo Holopainen, joka soitti upeasti pianoa. Muusta musiikista vastasi DJ.

Siellä kuultiin myös tervehdys LePyn entiseltä puheenjohtajalta, Jouko Järviseltä, sekä nykyään Keski-Suomessa vaikuttavalta LePyn kasvatilta, Vesa "Buddy" Linnamolta. Illan huipentumana nähtiin Helojen vaikuttava hohtokorisesitys ja saatiin todistaa Koriskeijun ihmetekoja!

Kiitos kaikille - te teitte tästä juhlasa ikimuistoisen!

Kuvasatoa iltajuhlasta

Klikkaamalla kuvaa saat kuvat suuremmiksi.