Koriskoulu 2012

Leppävaaran Pyrinnön koriskoulu on vuodesta 2004 alkaen järjestetty elokuun viimeisellä viikolla Leppävaarassa, eikä perinne katkennut tänäkään vuonna. Lintumetsän koulun sali täyttyi 20. - 23.8.2012  jälleen innokkaista mini- ja mikropalloilijoista, kun koriskoulu avasi LePyn syyskauden.

Lintumetsän koululla sai tutustua koripalloon neljänä iltana LePyn taitavien valmentajien ohjauksessa.

Koriskoulu oli jaettu kahteen ryhmään: ensin treenasivat nuoremmat, vuosina 2004 - 2007 syntyneet tytöt ja pojat. Jälkimmäisellä tunnilla olivat vuorossa vuosina 2001 - 2003 syntyneet.

Molempien ryhmien tunnit aloitettiin alkulämmittelyllä. Viikon aikana ainakin Kuka pelkää korishaita ja Limaklöntti tulivat tutuiksi kurssilaisille. Lämmittelyn jälkeen kurssilaiset saivat tehdä pallonkäsittelyä sekä opetella kuljettamista ja syöttöä. Myös erilaisia spurtti- ja reaktionopeushrajoituksia sekä pujottelujuoksuja ja parikilpailuja kuului ohjelmaan. Oikeaoppista heittotekniikkaa opeteltiin LePy-legenda Kalle Lundstenin johdolla. Pienimmät, joille minikoritkin ovat vielä liian korkealla, saivat heittää palloa valmentajan pitelemään hulavanteeseen. Loppuviikosta isompien ryhmä piti jo heittokilpailuja ja sai pelata 5 vastaan 5 -peliä.

Koriskoulun ohjaajina toimivat Kalle Lundstenin lisäksi Markus Konkari, Tuomo Holopainen, Niki Aarnio, Tommi Hytönen, Saara Myllymäki, Anu Karppinen, Ella Alinikula ja Ida Keronen.

Klikkaamalla kuvia saat kuvatekstit näkyviin ja kuvat suuremmiksi.