Aikuisten harrastekoris

LePy tarjoaa ohjattua koripallon harrastetoimintaa kaikille aloittaville ja aikaisemmin pelanneille naisille ja miehille

Harrastekorista järjestetään kolmena iltana viikossa. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan. Osallistujien kuntotasolla ei ole merkitystä, sillä harjoituksissa kukin pystyy itse määrittelemään rasitustasonsa. Kunto myös kehittyy treenatessa.

Tule kokeilemaan, olisiko koripallo sinun uusi harrastuksesi!

Torstaisin on tarjolla ryhmä naisille. Kaikkina muina päivinä ryhmät ovat sekaryhmiä, eli naiset ja miehet harjoittelevat yhdessä yhteisryhmässä. Sekaryhmien vuorot on vielä jaettu niin, että keskiviikon vuoro on suunnattu aloittaville pelaajille. Tiistain ja perjantain vuorot ovat pelivuoroja, joissa pääosa vuorosta käytetään pelaamiseen.

Jokainen voi valita itselleen sopivan harjoitusmäärän. Hinta määräytyy harjoitusaktiivisuuden mukaan.

Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäliikuntavarusteet eli sisäkengät, shortsit/verkkarit ja t-paidan. Juomapullo ja pallo on hyvä olla mukana, jos sellaiset omistaa, mutta ilmankin pärjää.

Aikuisten harrastekorisryhmät kaudella 2021 - 2022

Tiistain yhteisryhmä klo 20-21.30 Karakallion koulu
Tämä vuoro on tarkoitettu naisille ja miehille, jotka ovat jo aikaisemmin osallistuneet LePyn aikuisten harrastetoimintaan tai omaavat jo hieman koripallotaustaa. Näissä harjoituksissa alkulämmön jälkeen painopiste on pelaamisessa.

Keskiviikon aloittavien ryhmä klo 20-21.30 Lintuvaaran koulu
Tälle vuorolle ovat tervetulleita kaikki aloittavat naiset ja miehet, joilla ei ole aiempaa koripallotaustaa sekä niille, jotka haluavat oppia asioita rauhallisesti omaan tahtiin. Aikaa käytetään perusasioiden oppimiseen, eli harjoitellaan heittämistä, syöttämistä, kuljettamista sekä niiden liittämistä pelinomaiseen harjoitteluun. Perustaitoharjoittelun jälkeen pelataan aina lopuksi.

Torstain naisten ryhmä klo 20-21.30 Lintulaakson koulu
Tämä vuoro on tarkoitettu vain naisille. Harjoitukseen kuuluu hyvä alkulämmittely perustaitoja opetellen sekä pelaamista.

Perjantain yhteisryhmä klo 20-21.30 Karakallion koulu
Tämä vuoro on tarkoitettu naisille ja miehille, jotka ovat jo aikaisemmin osallistuneet LePyn aikuisten harrastetoimintaan tai omaavat jo hieman koripallotaustaa. Näissä harjoituksissa alkulämmön jälkeen painopiste on pelaamisessa.

Hinta

  • Kerran viikossa toimintaan osallistuminen maksaa 160 e /syys- tai kevätkausi.
  • Kaksi kertaa viikossa toimintaan osallistumisen hinta on 320 e/syys- tai kevätkausi.
  • Kolme kertaa viikossa toimintaan osallistumisen hinta on 450 e/syys- tai kevätkausi. Huom! kolmannen ryhmän laskusta voit itse vähentää 30 euroa.

Toimintaa saa kokeilla maksutta kerran ennen kuin päättää sitoutumisesta.


Maksuvaihtoehdot

Ilmoittautuessasi ryhmään saat laskun sähköpostiisi. Laskussa on yksi päivä maksuaikaa.

Aikuisten harrastetoiminnan voi myös maksaa SmartumPaylla, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Edenredin mobiilimaksulla ja virikeseteleillä, ePassilla, tai Eazybreakilla.

Mikäli haluat maksaa Smartum seteleillä tai Edenredin virikeseteleillä, on toimituksesta sovittava erikseen Tuomon (toimisto#lepy.fi) kanssa.

Mikäli haluat maksaa SmartumPaylla, löydät harrastekoriksen hakusanalla Leppävaaran Pyrintö. Edenredin mobiilimaksua sekä Eazybreakilla maksua varten löydät harrastekoriksen hakusanalla LePy aikuisten harrastekoris. Mikäli haluat maksaa ePassilla palvelun mobiilimaksuna, on käyttöpaikkana LePy (Leipurinkuja 1). Käyttäjätunnukset ePassin mobiilimaksuun:

  • Kerran viikossa osallistuvat: 52142 (160e)
  • Kaksi kertaa viikossa osallistuvat: 52245 (320e)
  • Kolme kertaa viikossa osallistuvat: 52246 (450e)

HUOM! Jos maksat ePassilla, Eazybreakilla, Edenredin mobiilimaksulla tai SmartumPaylla, niin laita tieto maksusta (esim. kuvakaappaus kuitista) Tuomolle (toimisto#lepy.fi), niin osaamme yhdistää sinut ja laskusi, emmekä karhua sähköpostilaskun perään.

Maksujen viivästyminen

Paikan voi varata vain maksamalla osallistumismaksun.

Maksamattomiin kausimaksuihin lisätään huomautusmaksu 5 euroa. Kahden huomautuksen jälkeen kausimaksu siirretään perintään.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta alla olevista linkeistä. Mukaan otetaan 20-30 osallistujaa / ryhmä.

Mikäli ilmoittautuessasi ohjelma herjaa, niin olet jo kertaalleen rekisteröitynyt järjestelmään ja luonut itsellesi tunnukset. Älä luo itsellesi toista jäsenyyttä, sillä se voi sotkea laskutuksen. Kaikissa epäselvissä tapauksissa ole yhteydessä sähköpostilla toimisto#lepy.fi.

Harjoitusvuorot 23.8. - 3.12.2021 ja 10.1. - 6.5.2022

Tiistai20 - 21.30Karakallion kouluYhteisryhmä
Keskiviikko20 - 21.30Lintuvaaran kouluYhteisryhmä (aloittavat)
Torstai20 - 21.30Lintulaakson kouluNaisten ryhmä
Perjantai20 - 21.30Karakallion kouluYhteisryhmä

Huom! LePy toimii Espoon kaupungin kouluvuoroilla. Mahdolliset koulun peruutukset voivat aiheuttaa muutoksia ja peruutuksia ryhmien toimintaan.

Yhteystiedot

Tiistain ja keskiviikon ryhmätSander Stahl045 394 9916sander.stahl#lepy.fi
Torstain ryhmä


Perjantain ryhmä


Tapahtumat

Smartum
Meillä käy maksuvälineenä Edenred
Eazybreak