Aikuisten harrastekoris

LePy tarjoaa ohjattua koripallon harrastetoimintaa kaikille aloittaville ja aikaisemmin pelanneille naisille ja miehille

Harrastekorista järjestetään neljänä iltana viikossa. Harjoituksissa opetetaan koripallon perustaitoja ja tietenkin pelataan. Osallistujien kuntotasolla ei ole merkitystä, sillä harjoituksissa kukin pystyy itse määrittelemään rasitustasonsa. Kunto myös kehittyy treenatessa.

Tule kokeilemaan, olisiko koripallo sinun uusi harrastuksesi!

Maanantaisin on tarjolla ryhmä naisille. Kaikkina muina päivinä ryhmät ovat sekaryhmiä, eli naiset ja miehet harjoittelevat yhdessä yhteisryhmässä. Sekaryhmien vuorot on vielä jaettu niin, että keskiviikon vuoro on suunnattu aloittaville pelaajille. Perjantain vuoro on pelivuoro, jossa pääosa vuorosta käytetään pelaamiseen.

Mukaan harjoituksiin tarvitset sisäliikuntavarusteet eli sisäkengät, shortsit/verkkarit ja t-paidan. Juomapullo ja pallo on hyvä olla mukana, jos sellaiset omistaa, mutta ilmankin pärjää.

Aikuisten harrastekorisryhmät kaudella 2023 - 2024

Maanantain naisten ryhmä  klo 20-21.30 Monikon koulu
Tämä vuoro on tarkoitettu vain naisille. Harjoitukseen kuuluu hyvä alkulämmittely, perustaitojen opettelua sekä pelaamista.

Tiistain yhteisryhmä klo 20-21.30 Perkkaan koulu
Tämä vuoro on tarkoitettu naisille ja miehille, jotka ovat jo aikaisemmin osallistuneet LePyn aikuisten harrastetoimintaan tai omaavat jo hieman koripallotaustaa. Harjoituksissa kehitetään koripallotaitoja, sekä tietenkin pelataan. 

Keskiviikon yhteisryhmä aloittaville klo 20-21.30 Karakallion koulu
Tälle vuorolle ovat tervetulleita kaikki aloittavat naiset ja miehet, joilla ei ole aiempaa koripallotaustaa sekä niille, jotka haluavat oppia asioita rauhallisesti omaan tahtiin. Aikaa käytetään perusasioiden oppimiseen, eli harjoitellaan heittämistä, syöttämistä, kuljettamista sekä niiden liittämistä pelinomaiseen harjoitteluun. Perustaitoharjoittelun jälkeen pelataan aina lopuksi.

Perjantain pelivuoro klo 20-21.30 Karakallion koulu
Tämä vuoro on tarkoitettu naisille ja miehille, jotka ovat jo aikaisemmin osallistuneet LePyn aikuisten harrastetoimintaan tai omaavat jo hieman koripallotaustaa. Näissä harjoituksissa alkulämmön jälkeen painopiste on pelaamisessa.

Hinta

  • Kerran viikossa toimintaan osallistuminen maksaa 170 e /syys- tai kevätkausi.
  • Kaksi kertaa viikossa toimintaan osallistumisen hinta on 340 e/syys- tai kevätkausi.

Toimintaa saa kokeilla maksutta kerran ennen kuin päättää sitoutumisesta.

Maksuvaihtoehdot

Ilmoittautuessasi ryhmään saat laskun sähköpostiisi. Laskussa on yksi päivä maksuaikaa.

Aikuisten harrastetoiminnan voi myös maksaa SmartumPaylla, Smartumin liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Edenredin mobiilimaksulla ja virikeseteleillä, ePassilla, tai Eazybreakilla.

Mikäli haluat maksaa Smartum seteleillä tai Edenredin virikeseteleillä, on toimituksesta sovittava erikseen sähköpostilla toimisto#lepy.fi.

Mikäli haluat maksaa SmartumPaylla, löydät harrastekoriksen hakusanalla Leppävaaran Pyrintö. Edenredin mobiilimaksua sekä Eazybreakilla maksua varten löydät harrastekoriksen hakusanalla LePy aikuisten harrastekoris. Mikäli haluat maksaa ePassilla palvelun mobiilimaksuna, on käyttöpaikkana LePy (Leipurinkuja 1). Käyttäjätunnukset ePassin mobiilimaksuun:

  • Kerran viikossa osallistuvat: 52142 (170e)
  • Kaksi kertaa viikossa osallistuvat: 52245 (340e)

HUOM! Jos maksat ePassilla, Eazybreakilla, Edenredin mobiilimaksulla tai SmartumPaylla, niin laita tieto maksusta (esim. kuvakaappaus kuitista) sähköpostilla toimisto#lepy.fi, niin osaamme yhdistää sinut ja laskusi, emmekä karhua sähköpostilaskun perään.

Maksujen viivästyminen

Paikan voi varata vain maksamalla osallistumismaksun.

Maksamattomiin kausimaksuihin lisätään huomautusmaksu 5 euroa. Kahden huomautuksen jälkeen kausimaksu siirretään perintään.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu MyClubin kautta alla olevista linkeistä. Mukaan otetaan 30 osallistujaa / ryhmä.

Kevät 2024

Mikäli ilmoittautuessasi ohjelma herjaa, niin olet jo kertaalleen rekisteröitynyt järjestelmään ja luonut itsellesi tunnukset. Älä luo itsellesi toista jäsenyyttä, sillä se voi sotkea laskutuksen. Kaikissa epäselvissä tapauksissa ole yhteydessä sähköpostilla toimisto#lepy.fi.

Harjoitusvuorot 21.8. - 8.12.2023 ja 8.1. - 10.5.2024

Ma20 - 21.30Monikon kouluNaisten ryhmä
Ti20 - 21.30Perkkaan kouluYhteisryhmä 
Ke20 - 21.30Karakallion kouluYhteisryhmä (aloittavat)
Pe20 - 21.30Karakallion kouluYhteisryhmä (pelivuoro)

Huom! LePy toimii Espoon kaupungin kouluvuoroilla. Mahdolliset koulun peruutukset voivat aiheuttaa muutoksia ja peruutuksia ryhmien toimintaan.

Ohjaajan yhteystiedot

MaKrista Kaminen040 714 3520kristakaminen#hotmail.com
TiJarkko Pokkinen050 328 0757jarkko.pokkinen#lepy.fi
KeAkseli Veiss044 051 5107akseli.veiss#lepy.fi
PeÁngel de Juan Jausás 040 835 4744angel#lepy.fi

Tapahtumat

Smartum
Meillä käy maksuvälineenä Edenred