Tukea harrastamiseen

Mikäli perheesi on taloudellisesti haastavassa tilanteessa, voi näistä tahoista olla apua. Tavoitteemme LePyssä on, että jokainen lapsi voi harrastaa koripalloa taustastaan riippumatta. Liikuntaharrastus tukee lapsen kasvua ja kehitystä niin henkisesti kuin myös fyysisesti.


Espoon kaupunki

Espoon kaupunki myöntää ehkäisevää ja täydentävää toimeentulotukea lasten harrastuksiin. Tukea on mahdollista saada, jos olet saanut Kelasta myönteisen päätöksen perustoimeentulotuesta.

Milloin?

  • hakuaika jatkuvasti käynnissä

Mistä?

Koripalloliitto (We Deliver)

Suomen Koripalloliiton ja PostNordin yhteistyönä perustettu We Deliver -rahasto tarjoaa tukea harrastamisesta aiheutuvien kulujen kattamiseen. Tukea voi hakea esimerkiksi seuran kausimaksuihin, uusien korisvarusteiden hankkimiseen tai pelaajan turnausmatkoihin sekä harjoitusleirien kustannuksiin.

Milloin?

  • hakuaikoja useampia kauden aikana, seuraa www.basket.fi sekä LePyn Facebookia

Mistä?

Hope ry

Hope ry tarjoaa lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.

Milloin?

  • hakuaika käynnissä jatkuvasti

Mistä?

SOS-Lapsikylä

Olemme yksi yhteistyökumppani SOS-Lapsikylän Unelmista totta -palvelussa. SOS-Lapsikylä myöntää Unelmista totta -harrastustukea 7-17-vuotiaan lapsen harrastukseen, mikäli harrastuksen aloittaminen tai sen jatkaminen on uhattuna perheen haastavan taloudellisen tilanteen vuoksi. Tukea voidaan myöntää ohjatun ja säännöllisen harrastuksen osallistumismaksuihin.

Milloin?

  • hakuaika käynnissä jatkuvasti

Mistä?

Pelastakaa Lapset - Eväitä Elämälle

Espoon Pelastakaa Lapset ry tukee ohjelmalla syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista.

Milloin?

  • hakuaika kahdesti vuodessa

Mistä?

Espoon seurakunnat / Tukikummit

Tukikummit-säätiö kanavoi saamansa lahjoitukset Kirkon diakoniarahastolle, joka hoitaa käytännön avustustoiminnan omien sääntöjensä ja käytäntöjensä mukaisesti. Hakemuksen tekemisen tai avustuksen saamisen edellytyksenä ei ole Suomen kansalaisuus tai kuuluminen mihinkään uskontokuntaan.

Milloin?

  • hakuaika käynnissä jatkuvasti

Mistä?

Valio Akatemia

Valio Akatemia® ohjelma tukee lasten ja nuorten liikuntaa ja hyvinvointia. Ohjelma edistää suomalaisten perheiden hyvinvointia ja auttaa tekemään lasten ja nuorten unelmista totta jakamalla raha-, ravitsemus-, tuote- ja tapahtumastipendejä.

Milloin?

  • hakuaika kerran vuodessa keväällä

Mistä?

Maksujärjestelyt

LePy myöntää joustavasti maksuaikaa kausimaksuille. Mikäli tarvitset lisää maksuaikaa tai haluat jakaa laskun useampiin eriin, ota yhteyttä toimisto#lepy.fi.