Kesäleiri 2009

Leppävaaran Pyrinnön perinteeksi muodostunut kesäleiri pidettiin ”kotileirinä” Leppävaaran liikuntahallilla 10. – 12.8.2009. Leiri onnistui jälleen kerran hienosti, koristaitoja opittiin ja hauskaa oli!

Solvallan urheiluopiston remontin takia kesäleiri pidettiin tänä vuonna Hallilla. Leirille osallistui yhteensä kuutisenkymmentä LePyn junnua, joista noin puolet oli mini-ikäisiä ja toinen puolikas C-ikäisiä. Harjoituksia pidettiin 2-3 kertaa päivässä. Lisäksi ohjelmaan kuului muita pallopelejä ja leikkejä. Kesäleireille oleellinen uiminen hoidettiin tällä kertaa Leppävaaran uimahallissa. Ruokailut järjestettiin Hallin kahviossa vanhempien, valmentajien ja ravintola Myötätuulen avustuksella. Leirin kohokohta taisi monelle olla Suomi-Italia –maaottelu 11.8. Niukasta tappiosta huolimatta LePyn katsomo-osa oli vähintäänkin yhtä äänekäs kuin torvilla varustautunut Namika Lahden perinteinen faniryhmä.

Tänä vuonna ei leirillä ollut valmennuksellisesti mitään yksittäistä teemaa. Sen sijaan koriksen eri osa-alueita käytiin läpi monipuolisesti. Kautta linjan valmentajat painottivat kuitenkin matalaa peliasentoa ja kolmoisuhkaa. Tämä jäi varmasti leiriläisellekin mieleen, sillä maajoukkuepelaajien peliasentoja osattiin maaottelun jälkeen kritisoida asiantuntevasti. Allekirjoittaneen mielestä tämän kesän leiri oli valmennuksellisesti onnistunut ja koutsien panos todella hyvä. Valmentajia oli tarpeeksi ja he olivat aktiivisia. Leiriläiset olivat kautta linjan reippaita ja heillä riitti virtaa koko leirin ajan.

Suuret kiitokset kaikille leirin järjestelyihin osallistuneille!

Kasper Kepsu

Leirillä palkittiin kymmenkunta pelaajaa. Palkintoja myönnettiin niin MVP-pelaajille, tsemppareille kuin hyvää pelinjohtoa esittäneille pelaajille. Alla palkitut leiriläiset:


MVP-palkinnot

C-juniorit Laura Löytömäki

D-juniorit Emil Uotila


Tsempparit

T-96 Anna Huldin

T-97 Henriikka Savinen

T-99-00 Inka Saavalainen

C-pojat Juho Kuisma

P-98 Markus Lehti

P-99-00 Lauri Parikka


Johtajat

T-96 Anni Vehola

T-97 Nora Talme

T-99 Noora Löytömäki

T-99-00 Cassandra Gustafsson

C-pojat Anssi Lehtonen

P-99-00 Benjamin Sutton

Klikkaamalla saat kuvat suuremmiksi.