School's Out camp 2011

Leppävaaran Pyrinnön alkukesän päiväleiri, School's Out Camp, järjestettiin kesäkuun toisella viikolla aurinkoisessa kesäsäässä. Leirille oli ilmoittautunut 55 6 - 13-vuotiasta tyttöä ja poikaa.

C-ikäiset nuoret keskittyivät viikon ajan heittämiseen Anssi Kousan ja Kalle Lundstenin sekä kahden entisen huippupelaajan Kari-Pekka Klingan ja Martti Kuisman johdolla. Nuoremmat leiriläiset harjoittelivat ikäryhmittäin seuran muiden valmentajien johdolla. Valmennuksen sisällöistä, suunnittelusta ja vetämisestä vastasivat LePyn loisto-ohjaajat Niki Aarnio, Ella Alinikula, Tuomo Holopainen, Mimmi Kuusisaari, Laura Löytömäki, Erika Mattila, Rosa Silvennoinen, Emilia Sipilä ja Anni Vehola.

Jokaisen leiriläisen päiväohjelmaan kuului lajiharjoitusten lisäksi koripalloilijalle tärkeitä oheisharjoituksia sekä monipuolisesti muitakin urheilulajeja, kuten jalkapalloa, pesistä, polttopalloa ja ultimatea. Viikon aikana nautittiin myös muista kesäpeleistä sekä käytiin Laaksolahden uimarannalla uimassa.

Leiriviikko huipentui torstain leiriolympialaisiin, jossa testattiin muun muassa ryhmähenkeä, ketteryyttä ja valppautta. Voittajilta odotettiin myös leiriohjaajien tuntemista.
Perjantaina pelattiin kaikkien odottamat leiripelit, joissa ratkaistiin lerimestaruus. Reilun Pelin hengessä käydyt ottelut olivat niin tasaisia, että otteluiden jälkeen jokainen tunsi olonsa voittajaksi.

Urheilu ja yhdessä tekeminen kulkivat käsi kädessä koko leirin ajan. Hyvin käyttäytyvät espoolaiset nuoret olivat edukseen niin harjoituksissa, ruokailuissa kuin kaikessa oheisohjelmassakin. Kaikille jäi niin hyvä fiilis leiristä, että ensi vuonna sama leiri järjestetään varmasti uudestaan.

Varaa siis aika jo nyt kalenteriisi. Ensi kesän leiri on 4. - 8.6.2012 Leppävaarassa.

Kiitos kaikille leiriläisille ja ohjaajille!

Klikkaamalla kuvia saat kuvat suuremmiksi.