Kausi 1986 - 1987

Jouko Järvisen puheenjohtajakausi jatkui. Johtokunnan muut jäsenet olivat samat kuin edellisellä kaudella: Martti Lepistö, Pentti Lindgren, Kalle Lundsten, Markku Markkula,  Marja-Leena Sarlund ja Riitta Sipilä.

Scott Mills jatkoi miesten joukkueen valmentajana. MIehet nousivat kaudeksi 1986 - 1987 kakkosdivisioonaan. Joukkueseen tulivat uusina pelaajina tulivat mukaan Seppo Rentto, Juha Tuominen, Markku Ruuska ja Jussi Vanjoki. Vanhoista jatkoivat Tapio Seppälä, Jyrki Pajari, Jussi Pollari, Ari Kanerva, Kalle Lundsten ja TImo Virtanen.

Naisten joukkue jatkoi Suomensarjassa. Joukkuetta valmensi Kari Kinnunen.

Junioreita valmensivat Tom Koskikallio, Juha Kinnunen, Esko Mäkinen, Esa Luomala, Jukka Sarén, Martti Lepistö, Kalle Lundsten, Tiina Haltia, Jarna Kupulisoja, Tom Gottberg, Katri Tiilikka sekä Jari Salo.

Pelaajiahan oli jo jonkin aikaa palkittu kiertopalkinnoin, mutta tällä kaudella Jouko Järvinen lahjoitti LePylle uuden Vuoden Valmentaja -kiertopalkinnon. Vuoden valmentajaksi tuli puheenjohtajan mukaan valita "sellainen peruslepyläinen, joka pitää vaihtelevia, hauskoja ja monipuolisia harjoituksia, joka kannustaa ja innostaa pelaajia. Vuoden valmentaja luo hyvää seurahenkeä ja hänen harjoituksiinsa on tulijoita, vähemmän lähtijöitä.Vaikka vuoden valmentaja on hyvä kaveri, on hän silti jämäkkä ohjaaja, jota totellaan mukisematta. Asialle on eduksi, jos vuoden valmentajan joukkue menestyy sarjoissa, mutta tärkeämpää kuitenkin on, että vuoden valmentajan joukkueessa pelaaminen on kivaa."

Vuoden valmentajaksi valittiin keväällä 1987 Katri Tiilikka, jonka valmentamat C-tytöt ylsivät pronssille sekä piirisarjassa että SM-sarjassa.

Kati Manni ja Martti Kuisma olivat B-nuorten maajoukkueleirityksessä.

Kauden palkitut pelaajat

MikrotAaro Kinnunen ja Katri Kajala
MinitNina Kinnunen ja Pasi Luomala
C-junioritMirja Sipilä ja Mikko Mäkinen
B-juinroritJarna Kupulisoja ja Martti Kuisma
A-junioritKatriina Rautjärvi ja Mika Huhtamaa

Kesällä 1986 LePyn B- ja C-pojat tekivät opintomatkan Jenkkeihin Washingtoniin osavaltioon. Mikro- ja minitytöt puolestaan kävivät Marabou-turnauksessa Ruotsissa.

LePyn kesäleiri pidettiin kesällä 1986 Leppävaaran lukiolla.

Helmikuussa 1987 järjestettiin LePyn Basket Ball Night ja hattukarnevaalit.

Klikkaamalla kuvia saat kuvatekstit näkyviin ja kuvat suuremmiksi.

Miesten edustusjoukkueen pelaajat kaudella 1986 - 1987

Klikkaamalla kuvaa saat esiin pelaajan nimen ja kuvan suuremmaksi.