Toimitsijat

LePyn toimitsijatiimi

 

Tällä sivulla ylläpidetään toimitsijatiimiä. Listalla olevat nimet ovat halukkaita auttamaan joukkueenjohtajia ja vanhempia toimitsijatehtävien hoitamisessa. Kukin tiimiläinen toimii itsenäisesti, eli hänen kanssa tulee sopia suoraan työvuorosta ja palkkiosta. Suosituspalkkio toimitsijatehtävästä on sarjatasosta riippuen juniorille 10-30 euroa. Sopikaa toimitsijapalkkio keskenänne toimitsijan kanssa. Lisäksi hyvä fiilis saadaan aikaiseksi, kun toimitsijoille tarjotaan aina pullakahvit puoliajalla.

 

 

Kiinnostaako koripallo-otteluiden toimitseminen!

 

Koripallo-otteluissa tarvitaan sarjatasosta riippuen 2-6 toimitsijaa. Kaikissa otteluissa tarvitaan ajanottaja ja pöytäkirjanpitäjä. Valtakunnallisissa sarjoissa vaaditaan hyökkäysajanpitäjä sekä kaksi tilastoijaa. Korkeimmilla sarjatasoilla hommia on kuudelle: ajanottaja, pöytäkirjanpitäjä, apukirjuri, hyökkäysaika ja kaksi tilastoijaa. Lisäksi kansallisissa sarjoissa on myös ottelukuuluttaja.

Toimitseminen on kiva harrastus. Ottelua saa seurata parhailta paikoilta, josta näkee ottelun kulun lisäksi valmentajien ja tuomareiden toimintaa. Joskus siitä saa vielä kivasti taskurahaa.

Toimitsijat ovat puolueettomia ja vastaavat ottelun sujumisesta yhdessä erotuomareiden kanssa. Erotuomareilla on vastuu toimitsijapöydästä, joten yhteistyö erotuomareiden kanssa on välttämätöntä. Toimitsijoiden on oltava vähintään 14-vuotiaita.

Seuratoiminnassa toimitsijahommat hoidetaan yleensä joukkueen vanhempien ja taustaryhmien kesken. Joukkueenjohtaja nimeää kaikille vuorot ja olettaa, että jokainen hoitaa oman hommansa. Vanhempien vapaaehtoistoiminnan avulla pyritään pitämään harrastamisen kulut alhaalla.

Perheet ovat kuitenkin erilaisia ja kaikilla ei ole halua tai mahdollisuutta hoitaa omaa toimitsijatehtäväänsä. Osa vanhemmista haluaa nauttia ottelun seuraamisesta katsomossa. Osa jännittää oman lapsen pelaamista niin, että toimitsijatehtävien hoitaminen tuntuu mahdottomalta. Vanhempien junioreiden ja aikuisten sarjoissa, vanhemmat eivät enää osallistu samalla tavalla lastensa harrastamiseen, joten toimitsijat täytyy hankkia muualta.

Mikäli olet kiinnostunut, niin ilmoittaudu Marikalle. Listan on tarkoitus palvella kaikkia joukkueenjohtajia ja vanhempia, jotka haluavat ”ostaa” itsensä pois toimitsijatehtävästään. Korvaus on vapaaehtoinen ja sarjatasoon sidonnainen, mutta suosituskorvaus toimitsijatehtävän hoidosta on 10-30 euron välillä riippuen siitä, mitä toimitsijan ja tehtävän tarjoajan välillä on sovittu.

Jos olet halukas saamaan nimesi listalle, niin laita sähköpostia Marikalle ja kerro omista ”kyvyistäsi”. Ilmoita siis, missä tehtävissä olet valmis toimimaan. Jos sinulla ei ole osaamista vielä mistään, mutta haluaisit oppia, niin ilmoita myös siitä. Järjestämme tarvittaessa koulutuksia kaikkiin tehtäviin.

Ilmoittaudu Marikalle sähköpostitse: marika.vilanen#lepy.fi.

 

 

NimiPuhelinnumeroSähköpostiKirjuriAjanottoHyökkäysaikaTilastot
Ella Alinikula0400 646 981ella.alinikula#gmail.comKK  
Tuomo Holopainen045 139 3495tuomo.holopainen#lepy.fiKKKK
Saija Koste0500 795 479saija.koste#gmail.comKK  
Anssi Lauha050 576 9976anssi.lauha#kauniainen.fiKKK 
Anna Lehtovirta050 589 4664 (äiti)anne.lehtovirta#gmail.comKK  
Otto Mäkelä0400 823 729 (isä)terojmakela#gmail.comKK  
Tero Mäkelä0400 823 729terojmakela#gmail.comKKK 
Aura Pikkarainen040 506 8529 (äiti)virpi.pikkarainen#gmail.comKK  
Johanna Räty045 848 6246johannaelisaraty#gmail.comKK  
Emma Saarinen0400 132 191semma.saarinen#gmail.comKKK 
Sampsa Suhonen044 3000 584

onteri#gmail.com

    
Milla Timonen040 548 4891 (äiti)riina.timonen#gmail.comKKK