LePyn leirit

OP Uusimaa School's Out Camp Leppävaaran liikuntahallilla 3.-7.6.2024

OP Uusimaa School’s Out -leiri tulee taas! 

Kesän aloittavan School‘s Out Campin ohjelmassa on koripallon perustaitojen harjoittelua, leiripelejä, erilaisia lajikokeiluja, kesäistä hauskanpitoa sekä tietenkin mukavaa yhdessäoloa.

Leirille ovat tervetulleet kaikki vuosina 2010 - 2018 syntyneet tytöt ja pojat, sekä aloittajat että jo korista harrastavat lapset ja nuoret. Kokemusta koriksesta ei tarvita, eikä leiriläisen tarvitse olla LePyn jäsen.

Kesällä 2024 järjestetään taas heittoleiri, joka on tarkoitettu isoihin koreihin harjoitteleville ikäluokille (s. 2010-2013). Leirillä keskitytään pelaajan heittoon muun muassa uutta teknologiaa hyödyntämällä. 

Suomen parhaan kesäleirin ilmoittautuminen on nyt auki! Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet alla.

Leiripaikka ja -aika

Leiri järjestetään Leppävaaran liikuntahallilla (Veräjäpellonkatu 6) koulujen kesäloman ensimmäisellä viikolla 3. - 7.6.2024 maanantaista perjantaihin kello 9 - 16.

Leirin ohjelma

Aloitamme Leppävaaran urheiluhallilla joka päivä klo 9:00 ja päätämme klo 16:00. Vetäjät ovat paikalla klo 8:45-16:15.

Päivän ohjelmaan kuuluu koripalloharjoittelun lisäksi muuta kesäliikuntaa. Ryhmän ohjaaja kertoo päivän ohjelman leiriläisille aamuisin. Jokaisella ryhmällä on 2-3 omaa ohjaajaa. Lajiharjoittelusta vastaa LePyn valmentajat.

Maanantaiaamuna leiriläiset ilmoittautuvat omalle leiriohjaajalleen ulkona hallin etupihalla. Leiriohjaajat keräävät ryhmänsä kasaan. Ilmoittautumisesta lähtien kaikki toiminta tapahtuu tässä pienryhmässä.

Leiriläiset kokoontuvat aamuisin oman ohjaajansa luokse ulkona ryhmän kesken sovitussa paikassa. Päivän päätteeksi leiriläiset kokoontuvat samaan paikkaan. Ne jotka saavat itsenäisesti poistua leiriltä, poistuvat. Ja ne joita tullaan hakemaan, odottavat ohjaajan kanssa ulkona. Toivommekin, että maanantaina ilmoittautumisen yhteydessä kerrotte ryhmänohjaajalle, saako lapsi lähteä itsenäisesti kotiin vai tullaanko häntä hakemaan. Mikäli ette itse tuo lasta maanantaina leirille, niin laittakaa tieto asiasta lapsen mukana lapulla.

Ruokailu

Leirin hintaan kuuluu päivittäin vaihtuva lounas ja välipala. Kaikki ruoat ovat laktoosittomia ja mahdolliset liharuoat ovat naudasta. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetut erikoisruokavaliot on huomioitu.

Mukaan tarvitset

Leiri on urheiluleiri, joten joka päivä mukana on oltava sisä- sekä ulkoliikuntavarusteet. Huomiothan, että Suomen kesä voi olla viileä ja kostea. Oma juomapullo, hyppynaru ja pallo on myös hyvä olla jokaisella mukana. Mikäli sinulla ei ole omaa palloa, niin meillä on lainaksi. Näiden lisäksi tarvitset peseytymisvälineet, pyyhkeen sekä vaihtovaatetta.

Leiriruokailut tapahtuvat Leppävaaran liikuntahallin kahviossa. Jokaisella leiriläisellä on oltava omat ruokailuvälineet (lautanen, muki, haarukka) mukana päivittäin leirillä. Leirillä ei ole keittoruokia. Likaisia astioita varten on hyvä olla pieni muovipussi mukana.

Leirillä ei ole kioskia, eikä hallilla oleva limuautomaatti ole käytössä. Näin ollen omaa rahaa ei kannata (lue ei saa) ottaa leirille mukaan.

Vakuutus

Kaikki leiriläiset on vakuutettu tapaturmavakuutuksella. Mahdollisista leirillä tapahtuvista sairas- tai loukkaantumistapauksista informoidaan vanhempia. Vakuutustunnus OP-Pohjola 16-10046-03067-2.

Leiriläiset tavoittaminen leirin aikana

Leiriläisillä on usein oma puhelin. Toivomme kuitenkin, että puhelimet ovat kiinni leiriohjelman aikana. Suosittelemme siis tekstiviestien jättöä kiireettömissä tapauksissa. Mikäli vanhemmilla on kiireistä asiaa, voivat he tavoitella leirivastaava Marika Vilasta 044 567 0777.

Valokuvaus

Leirillä otetaan valokuvia LePyn markkinointitarkoituksiin. Mikäli et halua leiriläistä kuvattavan, ilmoita siitä meille etukäteen.

Hinta

Leirin hinta on 199 euroa/hlö. Hinta sisältää laadukkaan ohjauksen, vakuutuksen, lounaan ja välipalan sekä leiripaidan.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on nyt auki! Ilmoittautumiset oheisesta sivun alhaalla olevasta linkistä. Ilmoittautuminen päättyy 15.5.

Mikäli osallistujalla on ruoka-allergioita, ilmoitathan niistä ilmoittautumisen seliteosassa. 

Lapset jaetaan leirillä ikäluokittain ryhmiin. Erillisiä ryhmätoiveita ei tarvitse esittää. Tarvittavat ryhmämuutokset tehdään ensimmäisen leiripäivän aikana.

Peruutusehdot

Huhtikuun loppuun asti leirin voi peruuttaa ja leirimaksun saa takaisin muuten paitsi toimistomaksun 25 euroa.
1.5. jälkeen tehdyistä peruutuksista palautamme leirimaksun vain lääkärintodistusta vastaan ja silloinkin perimme toimistomaksun 25 euroa sekä 44 euroa järjestelykuluja.


Lisätietoja

Sähköpostilla osoitteesta toimisto#lepy.fi.

Katso tunnelmia vuoden 2021 leiristä:

Katso tunnelmia kesän 2020 School's Out Campilta: