Tytöt 95 hopealle RICOH-turnauksessa

17.3.2008

Itseluottamus ja taidot kasvoivat huimasti Vantaalla pelatussa turnauksessa

Tytöt 95 ylsi hopealle Vantaalla järjestetyssä Ricoh-turnauksessa tammikuun lopulla. Fun-sarjassa pelanneet tytöt kohtasivat ensimmäisessä ottelussa Raholan Pyrkivän, jonka tytöt voittivat niukasti kolmella pisteellä. Seuraavan aamun ottelusta oli tiedossa kova peli Visa Basketia vastaan. Tytöt saivat kuitenkin loistavan tsempin päälle heti pelin alusta saakka ja voittivat peli jälleen niukasti, viidellä pisteellä. Iltapäivällä vastassa oli Tapiolan Honka. Ennakkokatselmusten mukaan Honka oli ylivoimainen joukkue, mutta LePyn tytöt lähtivät päättäväisesti kolistelemaan Honkalaisia. Tuloksena erittäin tiukan väännön jälkeen neljän pisteen tappio, mutta taskuun jäi rutkasti lisää itseluottamusta ja äärettömän hyvä fiilis!

 

Lauantai-illan disco-hileet kariutuivat viimeistään Porvoon Tarmoa vastaan pelatussa pelissä. Porvoolaiset painoivat päälle kovaa alusta saakka ja tytöt joutuivat tosissaan tekemään töitä tämän voiton eteen. Kun rivit saatiin järjestykseen ja jalat toimimaan, peli lähti liikkeelle ja pistesarake näytti lopulta LePylle 35–21. Turnauksen viimeisenä vastustajana oli EBT. Tytöt lähtivät jälleen kovaa peliin, mutta niin lähti EBTkin. Takkuisen alun jälkeen tytöt saivat kokokentän miesprässillä helppoja koreja ja saivat joukkuehurmoksen päälle voittamalla ottelun 42–21.

 

Tyttöjen voittoputki jatkui heti turnauksen jälkeisenä maanantaina pelatussa sarjaottelussa, jossa EBT kaatui selvin lukemin. Tyttöjen huimaa itseluottamusta ja kasvaneita taitoja kuvastaa tilastot, joiden mukaan ottelussa annettiin 19 koriin johtanutta syöttöä ja napattiin kaiken kaikkiaan 68 levypalloa. Hyvä tytöt!!