LePyn P99 I divisioonan aluefinaaleihin

4.4.2011


LePyn P99 taisteli tiensä Eteläisen alueen ykkösdivarin final fouriin!

 

LePyn P99 Oranssi -joukkue selviytyi tiukkojen vaiheiden jälkeen Eteläisen alueen I divisioonan lopputurnaukseen final fouriin, joka pelataan Tapiolan upouudessa Honkahallissa 16. - 17.4.

Ratkaisu syntyi vasta viimeisessä runkosarjan ottelussa Rekolan Urheilijoita vastaan. Valmentaja Greg Joyner oli saanut Rekolan kovaan iskuun eikä antanut mitään ilmaiseksi.

Vastustajan pelaamista helpotti se, että he pystyivät pelaamaan paineetta, toisin kuin P99 Oranssi, jonka oli voitettava ottelu päästäkseen aluefinaaleihin. Tämä myös näkyi jonkin verran pelaamisessa, mutta loppujen lopuksi pojat hoitivat ottelun todella tyylikkäästi ja voittivat luvuin 56 - 41.

Ottelun ratkettua alkoi pelaajien hurja voitontanssi piirissä,  ja desibelit nousivat vaarallisen koviksi.

Kauden alussa asetimme P99 Oranssille tavoitteeksi päästä ykkösdivarin aluefinaaleihin. Kun tämä tavoite nyt on toteutunut, joukkue voi  lähteä pelaamaan paineetta lopputurnaukseen.

Minä puolestani haluan kiittää valmentajakollegoita Jussia ja Jimiä, joka muuten on tällä hetkellä armeijassa, sekä joukkueenjohtaja Eeroa mahtavasta työstä joukkueen hyväksi. Ilman heidän panostaan ei tähän pisteeseen olisi päästy.

Kaikki tsemppaamaan LePyn 99-pojat huikeisiin suorituksiin kahden viikon päästä pelattavaan lopputurnaukseen!
 

T.  P99:n päävalmentaja  Jartsa