LePyn T05 supermikroturnauksessa

18.4.2013

LePyn 05-tytöt saapuivat aamulla hallille intoa täynnä. Heti alettiin harjoitella itsenäistä pukkaritoimintaa ilman vanhempia. Valmentajaa tarvittiin vähän kengännauhojen kanssa, mutta toiminta sujui muuten hienosti. Kentälle rynnättiin aplodien saattamina oman nimen kuuluessa.

Tytöt olivat jännittyneitä, kun peli Honkaa vastaan alkoi. Koreja tehtiin tasatahtiin, ja kaikki 13 pääsivät kentälle vuorollaan, kun valmentaja vaihtoi aina kentällistä. Pelien välissä tytöt söivät terveellisiä eväitä, kuten ohjeena oli, ja juoksivat sekä pelasivat keskenään ja poikien kanssa käytävällä. 

Toinen peli KaPoa vastaan oli meidän osaltamme vähäkorisempi, mutta KaPon tytöt heiluttivat korisukkaa aika paljon. Lopuksi saimmekin tietää, että pari tytöistä oli vuotta vanhempia. Ja vaikka piste-eroa tuli paljon, kuului LePyn penkiltä kysymys "Voitettiinks me?".

Henkisesti tytöt olivat taas voittajia; osa voitti pelkonsa mennä kentälle, kaikki toimivat hienosti itse pukuhuoneessa ja opittiin urheilijana toimimista, lämmittelyä ja saatiin taas hyvää joukkuehenkeä.

Kotiinviemiseksi tytöt saivat hienot mitalit ja moni myös LePy T-paidan. Valmentaja oli ylpeä omistaan, kun päivän päätteeksi Terolta tuli vielä viesti "Reippaita tyttöjä nuo 05:t".

Saara Myllymäki