LePy vahvistaa tyttöpuolen valmennustiimiään – Jussi Syrjänen vastaamaan kilpapuolesta, Antti Olkinuora harrastepuolen koordinaattoriksi

26.5.2015

Jussi Syrjänen.
Jussi Syrjänen.
Antti Olkinuora.
Antti Olkinuora.

LePy on kolminkertaistanut jäsenmääränsä viimeisten viiden vuoden aikana. Kasvua on tapahtunut erityisesti tyttöpuolella. Pelaajamäärän kasvun myötä meille on syntynyt tarve ja mahdollisuus tarjota entistä laadukkaampaa ja kohdennetumpaa toimintaa vanhemmissa junioreissa.

A-, B- ja C-nuorissa olemme aloittaneet kahden tason toiminnan tavoitteellisesta toiminnasta kiinnostuneille sekä koripalloa harrastusmielessä pelaaville nuorille.

Tyttöjen tavoitteellisesti harjoittelevaan toimintaan (ns. kilpatoimintaan) on palkattu valmentajaksi Jussi Syrjänen. Syrjänen on toiminut LePyn C-tyttöjen ja -poikien mentor-valmentajana kaudella 2014 - 2015. Syrjäsellä on pitkä historia Tapiolan Hongassa niin tyttöjen ja poikien kuin naisten ja miestenkin valmentajana. Hän vastaa jatkossa LePyn A-, B- ja C-ikäisten tyttöjen valmennuksesta sekä LePyn ja PuHun yhteistyöjoukkueen, Ringsiden, valmennuksesta.

Harrastepuolelle LePy on palkannut valmentajaksi Antti Olkinuoran, joka alkaa valmennustiimeineen vetää LePyn harrastekorisryhmiä A-, B- ja C-tytöissä. Antti on aivan huipputyyppi harrastekoripallon vetäjänä, ja hänellä on pitkä historia Karhun Pojissa, Pussihukissa (nykyisin PuHu Juniorit) sekä KFUM Söder Basketissa Ruotsissa.

LePyn toiminta vahvistuu entisestään Olkinuoran ja Syrjäsen liittyessä seuran valmennusportaaseen. Ammattivalmentajien vetämässä toiminnassa korostuu erityisesti se, että jokaista pelaajaa valmennetaan.

Erityisen mielenkiintoista on nähdä, miten harrastepuoli lähtee käyntiin. Ensimmäiset harjoitukset olivat menestys. Mukaan oli tullut myös muutamia lopettaneita pelaajia, joilla oli halu jatkaa harrastustaan omista lähtökohdistaan. Jälleen kerran tuli todistetuksi, että jokainen pelaaja haluaa hyvää valmennusta – olivatpa omat tavoitteet ammattilaiskentillä tai oman kunnon ylläpitämisessä.

Jos sinulla on vähänkin haluja palata koripallotoimintaan, ota yhteyttä. Olemme juuri aloittelemassa uutta kautta. Kilpatoiminta on käynnistynyt tällä viikolla, ja harrasteryhmiä kootaan parhaillaan.

Jos olet halukas tavoittelemaan omaa huippuasi, sitoudut toimintaan ympäri vuoden ja haluat harjoitella neljä kertaa viikossa, on ryhmäsi LePyn kilparyhmä.

Jos haluat pitää koriksen harrastuspohjalla, haluat harjoitella 1 - 3 kertaa viikossa, haluat nauttia lomista kavereiden ja perheen kanssa, harrastat ehkä jotain muuta lajia, mutta haluat kuitenkin hyvää valmennusta aina kun tulet paikalle, ryhmäsi on LePyn harrasteryhmä.

Kuten huomaat, meillä on sinulle paikka. Toivomme, että liityt joukkoomme!

Jos jo nyt tiedät, että haluat tulla kokeilemaan harrasteryhmään, tule tiistaina 2.6. klo 16 Leppävaaran liikuntahallille. Pidämme silloin harrasteryhmän treenit vuosina 1997 – 2003 syntyneille tytöille.

Jos taas haluat kokeilla rajojasi ns. kilpatoiminnassa, ota yhteyttä minuun. Kerron mielelläni, mikä ryhmä olisi silloin sinulle sopiva.  

Jos vähänkin kiinnostaa, tule kokeilemaan. Se ei vielä sido sinua mihinkään.

Ole yhteydessä ja kysele lisää. Tai nähdään tiistaina 2.6. klo 16 Leppävaaran liikuntahallilla!

Terkuin

Marika Vilanen

044 567 0777

marika.vilanen@lepy.fi